«Καμία παρέμβαση προς ΕΡΤ»ΑΠΛA ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΚΑΤΣΙΜΗ .

Αρνείται κάθε παρέμβαση στο περιεχόμενο της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» ή απαίτηση για απόδοση ευθυνών και λήψη μέτρων, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, επισημαίνοντας πως ό,τι συνέβη αποτελεί καθαρά εσωτερικό ζήτημα του κρατικού καναλιού..

«Καμία παρέμβαση προς ΕΡΤ»
Πηγές του υπουργείου Δημόσιας Τάξης εξέφραζαν τον απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα κριτικής το οποίο αναμφίβολα έχει κάθε δημοσιογράφος, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ο υπουργός κ. Νίκος Δένδιας εκφράζει την πικρία του για το γεγονός ότι κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, δεν ζητήθηκε καν η άποψή του από τους συντελεστές της εκπομπής και αναπαράχθηκαν αβασάνιστα οι ισχυρισμοί συγκεκριμένης και μόνο εφημερίδας και συγκεκριμένου πολιτικού χώρου.
Παράλληλα, οι ίδιοι κύκλοι κάνουν λόγο για δήθεν «βασανισμούς» κρατουμένων στη ΓΑΔΑ με ηλεκτροσόκ και κάψιμο με αναπτήρες, αφού, όπως λένε, οι ιατροδικαστικές εκθέσεις επιβεβαιώνουν ότι κανένα έγκαυμα δεν υπήρξε σε κρατουμένους.
Αναφέρουν δε ότι η επιμονή της εφημερίδας «Αυγή» στο αντίθετο συνιστά ολίσθημα, καθώς συγχέει ορθοπεδικής φύσεως ερυθρότητα σε έναν τραυματία με έγκαυμα, παρότι πουθενά δεν γίνεται αναφορά σε κάτι τέτοιο και θα αρκούσε ένα τηλεφώνημα στον ιατροδικαστή για να το διασταυρώσει.
 Eπιμέλεια planet stars
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...