Tweetάρει όπου και αν βρίσκεται... Με θέα το Τόκιο η Rihanna!

Στην Ιαπωνία για την προώθηση της νέας της ταινίας βρίσκεται αυτές τις μέρες η Rihanna. H 24χρονη τραγουδίστρια φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές της για το που βρίσκεται ανεβάζοντας φωτογραφίες της στο twitter..

WRC Ράλι Πορτογαλίας: Πρώτη νίκη Χίρβονεν με Citroen!

O Φινλανδός άσος πήρε την πρώτη του νίκη με τα χρώματα της Citroen κάνοντας έναν αλάνθαστο αγώνα επί Πορτογαλικού εδάφους τη στιγμή που οι..

Μαρία Καραπαναγιώτου Από την Κομοτηνή στις πασαρέλες της Γερμανίας

Aπαρνήθηκε την ιταλική και τη γαλλική μόδα για χάρη της Γερμανίας. «Σε μια εποχή όπου η χώρα της καγκελαρίου Μέρκελ δεν αναφέρεται με κολακευτικά λόγια στην Ελλάδα, ένα μοντέλο..

Γιώργος Ιωάννου: Συναρπάζει ο 14χρονος τενόρος του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»!

Με το στόμα ανοιχτό άκουγαν και κοίταγαν κριτές, θεατές και τηλεθεατές τον δεκατετράχρονο Κύπριο Γιώργο Ιωάννου στην οντισιόν του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»..

Michelle Williams-Jason Segel το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ

Η δημοφιλής ηθοποιός Michelle Williams και ο επίσης γνωστός συνάδελφος της Jason Segel, διατηρούν δεσμό, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα..

Διαψεύδει τη σχέση της με τον Baptiste Giabiconi η Katy Perry

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Katy Perry διέψευσε με μήνυμα της σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης πως έχει σχέση με το διάσημο μοντέλο Baptiste Giabiconi, υπογραμμίζοντας ότι είναι μόνη της και ικανοποιημένη.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Katy Perry ανήρτησε την Τετάρτη ένα μήνυμα της, όπου ανέφερε χιουμοριστικά ότι έφαγε πολύ σκόρδο, επειδή άκουσε πως..

Από 21 ως 29 ετών τα θύματα Έξι νεκροί από πυρκαγιά σε ντισκοτέκ στη Σερβία

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε..

Γιάννης Βαρδινογιάννης Vs Ανδρέα Βγενόπουλου Τι λέει ο Τζίγγερ για τον Mr MIG στην αγωγή των 10 εκατ.

Ευθείες βολές κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου εξαπολύει με πολυσέλιδη αγωγή ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και του ζητά 10 εκατ. ευρώ για «προσβολή της τιμής, της αξιοπρέπειας, της αξιοπιστίας και της..

Ελβετία: Εντάλματα σύλληψης για τρεις Γερμανούς εφοριακούς

Οι αρχές της Ελβετίας εξέδωσαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος τριών Γερμανών δημοσίων λειτουργών τους οποίους κατηγορούν για βιομηχανική κατασκοπεία επειδή..

Μάλι: Οι αντάρτες Τουαρέγκ κατέλαβαν και το Τιμπουκτού

Οι αντάρτες Τουαρέγκ κατέλαβαν την Κυριακή το Τιμπουκτού, τελευταία πόλη στο βόρειο Μάλι που παρέμενε υπό κυβερνητικό έλεγχο, όπως δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο αυτόπτες μάρτυρες..

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης στα νησιά Φίτζι

Τα νησιά Φίτζι κήρυξαν την Κυριακή κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ζήτησαν από τις αεροπορικές εταιρίες να μην μεταφέρουν στο έδαφός τους τουρίστες λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων και των πλημμυρών που πλήττουν το αρχιπέλαγος του νοτίου Ειρηνικού..

ΑΠΕ: πρόταση για υβριδικό πάρκο στην Κρήτη

Η δημιουργία ενός πρωτοποριακού υβριδικού πάρκου ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με εγγυημένη απόδοση 35 MW, είναι στα σχέδια της δημοτικής αρχής Μαλεβιζίου Κρήτης..

Φουσκωτή ανεμογεννήτρια με αέριο ήλιο – Επαναστατική τεχνολογία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δοκιμή της «φουσκωτής ανεμογεννήτριας» μεγάλου υψομέτρου, «Altaeros Airborne Wind Turbine» (AWT).
Πρόκειται για μια ολοκαίνουρια..

Κύπρος: Τιμήθηκε με εκδηλώσεις η επέτειος της 1ης Απριλίου

Το μήνυμα της σημερινής επετείου της έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα του 1955-59 για ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα είναι ότι «πρόκειται για την κορύφωση των απελευθερωτικών αγώνων του κυπριακού λαού» δήλωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας..

Αλλάζει δραματικά το πολιτικό σκηνικό Κοινή κάθοδος ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στις εκλογές!

Η χώρα βρίσκεται μπροστά σε μια δραματική αλλαγή του πολιτικού σκηνικού, η οποία συντελείται με φόντο τις επιπτώσεις που έχει η στήριξη του Μνημονίου από τα δύο μεγάλα κόμματα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του protothema.gr, η φθορά του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που αποτυπώνεται στις μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν στη διάθεσή τους τα επιτελεία Βενιζέλου και Σαμαρά είναι πολύ μεγαλύτερη εκείνης που αναδεικνύεται στα γκάλοπ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στις τελευταίες μετρήσεις, η μεν Νέα Δημοκρατία βρίσκεται κάτω από το 20% με ενισχυόμενη πτωτική τάση, το δε ΠΑΣΟΚ βρίσκεται οριακά σε διψήφιο ποσοστό! Οι δημοσκοπήσεις αυτές, πέραν της ανόδου της Δεξιάς και της Άκρας Δεξιάς που έχει καταγραφεί εσχάτως (πάνω από 10% Καμμένος, σίγουρη στη Βουλή η Χρυσή Αυγή) επαναφέρουν ως δεδομένη την εκλογική άνοδο και των κομμάτων της Αριστεράς.

"Είναι τόσο μεγάλη η φθορά των δύο παραδοσιακών κομμάτων και τέτοια η άνοδος των υπολοίπων που, πλέον, δεν αποκλείεται κάποιο από τα κόμματα της Αριστεράς - πιθανότατα ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΔΗΜ.ΑΡ του Φώτη Κουβέλη - να αναδειχθούν σε πρώτη πολιτική δύναμη (!) από τις κάλπες", αναφέρει χαρακτηριστικά γνώστης των δεδομένων που χαρακτηρίζουν τις μυστικές δημοσκοπήσεις.

Μία τέτοια εξέλιξη θα έφερνε πρωτοφανείς ανατροπές στο πολιτικό σύστημα της χώρας, καθώς θα άνοιγε διάπλατα ο δρόμος για κυβέρνηση της Αριστεράς με αντιμνημονιακά χαρακτηριστικά, μιας και ο ισχύων εκλογικός νόμος πριμοδοτεί με 50 έδρες το πρώτο κόμμα...

Θορυβημένη η Τρόικα

Οι δημοσκοπήσεις αυτές έχουν θορυβήσει όχι μόνο Ιπποκράτους και Συγγρού, αλλά ακόμη και την Τρόικα, η οποία πλέον ανησυχεί για την πιθανή "απώλεια" της χώρας από το σύστημα.

Αυτός είναι ο λόγος που, σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εξετάζουν πολύ σοβαρά, πλέον, το ενδεχόμενο να κατέβουν στις εκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο! Πλέον, υπάρχουν επαφές σε επίπεδο πολιτικών ηγεσιών, με τελικό στόχο ο σχηματισμός, ο οποίος φαίνεται ότι θα έχει μια αναλογία υποψηφιοτήτων στο 60% ΝΔ και στο 40% ΠΑΣΟΚ, να αναδειχθεί σίγουρα πρώτη πολιτική δύναμη με ποσοστό κοντά στο 25% και από εκεί και πέρα να αναζητήσει συμμαχίες για τη συγκρότηση κυβέρνησης με δυνάμεις όπως ο ΛΑΟΣ ή και μέρος της ΔΗΜ.ΑΡ. που εκτιμάται ότι έχει πολιτική συγγένεια με τις παρυφές του ΠΑΣΟΚ.

Στη συγκεκριμένη πραγματικότητα αποδίδεται η καθυστέρηση της επίσημης προκήρυξης των εκλογών και οι συχνές σιβυλλικές αναφορές του Λουκά Παπαδήμου, το όνομα του οποίου έχει "πέσει" στο τραπέζι ως υποψήφιος πρωθυπουργός στον κοινό σχηματισμό! 

Αυτά μέχρι τώρα και ...καλό μήνα!!!

Τα κόμματα θέτουν στόχους και προετοιμάζονται για τις κάλπες Το «χαρτί» της συσπείρωσης» παίζουν τώρα Σαμαράς-Βενιζέλος

Ανεβάζουν «στροφές» και κλιμακώνουν την προετοιμασία τους ενόψει της επερχόμενης κάλπης τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου και που εύλογα είναι και αυτά που..

ΙΣΤΟΡΙΑ H πρώτη μεγάλη ήττα του δικομματισμού

Σκίτσο του σατιρικού «Νέου Αριστοφάνη», όπου ο αντι-δικομματισμός εξισώνεται με τον αντι-κομματισμό. Ο τίτλος του σκίτσου ήταν: «Αναστήτω ο λαός και διεσκορπισθήτωσαν οι εχθροί αυτού».   Η συντριβή του Δηλιγιάννη και η πολυφωνική Βουλή που προέκυψε ήταν το προοίμιο της χρεοκοπίας του «παλαιο?κομματικού» συστήματος..

ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ Οι διάλογοι που έγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ.

Οι διάλογοι που έγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. Επί πέντε μήνες οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις των επτά..

Προκήρυξη – «μυστήριο» εξετάζουν οι ειδικοί της Αντιτρομοκρατικής Νέα οργάνωση πίσω από τη βόμβα στο μετρό στο Αιγάλεω;

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά την ανάρτηση στο διαδικτυακό τόπο indymedia προκήρυξης από μια νεοεμφανιζόμενη οργάνωση που αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στο μετρό το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου..

Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το Σάββατο και έκλεισαν τα φώτα και τις συσκευές αλληλέγγυα στην λεγόμενη Ώρα της Γης, για να δείξουν την προσήλωσή τους στη βιώσιμη ενέργεια για όλους.
 Η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι πολυτέλεια, είναι ανάγκη» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η WWF Ελλάς..

Μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων έπληξε τη νότια Ταϊλάνδη

Μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων έπληξε τη νότια Ταϊλάνδη, αφήνοντας αρκετές νεκρούς και πάνω από 100 τραυματίες..

Τραγωδία στην πόλη Μαρλ Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από έκρηξη σε εργοστάσιο της Γερμανίας

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τελικός απολογισμός από την έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα σε εργοστάσιο χημικών στην πόλη Μαρλ στο κρατίδιο της βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας..

Φωτογραφία αρχείου. Βίαιες συγκρούσεις σημειώθηκαν το Σάββατο στη Φραγκφούρτη μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την πολιτική λιτότητας που επιβάλλουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στις χώρες της Μεσογείου..

ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο Ερντογάν χτυπά τους «πασάδες» με «Βαριοπούλα»

Ο Ταγιπ Ερντογαν ξεκαθαρίζει τους λογαριασμούς του με το «βαθύ κράτος» Μετωπική σύγκρουση των ισλαμιστών με τον άλλοτε πανίσχυρο στρατό. Ποινές φυλάκισης 15 έως 20 ετών σε 364 εν ενεργεία και απόστρατους αξιωματικούς ζήτησε να επιβληθούν η εισαγγελία..

ΑΙΓΥΠΤΟ Ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου για τον Πατριάρχη μέχρι και κοριτσάκια

Ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου για τον Πατριάρχη μέχρι και κοριτσάκια Πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και δύο έφηβοι, έχασαν τη ζωή τους σήμερα, όταν ποδοπατήθηκαν από το πλήθος μπροστά από τον τάφο του..

ΧΑΤ ΓΙΑΙ, ΤΑΙΛΑΝΔΗ Εικόνες φρίκης από φονική πυρκαγία σε ξενοδοχείο

Εικόνες φρίκης από φονική πυρκαγία σε ξενοδοχείο Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δεκάδες τραυματίστηκαν σήμερα όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε ξενοδοχείο της Χατ Γιάι, της μεγαλύτερης πόλης της νότιας Ταϊλάνδης, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι..

Στο στόχαστρο των Αρχών οι χρήστες του διαδικτύου Η κινεζική αστυνομία έχει συλλάβει συνολικά 1.065 υπόπτους και έχει σβήσει περισσότερα από 208.000 "βλαπτικά" μηνύματα στη διάρκεια μιας εκστρατείας "καθαρισμού" του Διαδικτύου που ξεκίνησε στα μέσα Φεβρουαρίου, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο Νέα Κίνα..