Πιο προικισμένοι από τους Γερμανούς οι Ελληνες, λιγότερο από τους Ιταλούς Τα πρωτεία εξακολουθούν να έχουν οι Αφρικανοί σύμφωνα με μελέτη

Αρκετά προικισμένοι είναι οι έλληνες άντρες αλλά τα πρωτεία τα κρατούν οι Αφρικανοί. Σύμφωνα με νέα έρευνα την οποία δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», ο μέσος όρος του ελληνικού πέους είναι 14,7 εκατοστά ενώ του κογκολέζικου, που κατέχει τα πρωτεία, 18 εκ. Το μικρότερο πέος στον κόσμο έχουν οι Κορεάτες, βόρειοι και νότιοι: μόλις 9,6 εκ. σε στύση..

Στην Κω βρίσκεται η θαλαμηγός Eclipse που ανήκει στο Ρώσο δισεκατομμυριούχο, Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Στην Κω βρίσκεται η θαλαμηγός Eclipse που ανήκει στο Ρώσο δισεκατομμυριούχο, Ρομάν Αμπράμοβιτς. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο νησί βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου γιοτ του κόσμου ο οποίος φιλοξενεί κάποιους φίλους του.

Χαιρετά ναζιστικά από τη Μύκονο ο γιος του δημάρχου της Ρώμης

Πέρασε τις διακοπές του μεταξύ Καλιφόρνιας, Κυανής Ακτής και Μυκόνου κι αποφάσισε ότι στο ελληνικό νησί θα μπορεί ελεύθερα να χαιρετά ναζιστικά αλλά και να ανεβάζει φωτογραφίες που απεικονίζουν τον ίδιο και τους φίλους του σε φασιστικό παραλήρημα..

Συνελήφθη ψευδόμενος ο Παπακωνσταντίνου

Απολύτως εκτεθειμένο για το μείζον θέμα του απολεσθέντος CD που περιέχει ονόματα χιλιάδων ελλήνων καταθετών σε ελβετικές τράπεζες, αφήνουν το κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου επίσημα έγγραφα που φέρουν την υπογραφή του αλλά και δικές του έγγραφες απαντήσεις στην Βουλή..

Από τα 65 στα 67 έτη τα όρια για σύνταξη

Τι περιλαμβάνει το νέο επώδυνο πακέτο μέτρων για τη μείωση δαπανών ύψους 10,5 δισ. ευρώ στο οποίο κατέληξαν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί..
 Καταιγίδα περικοπών σε συντάξεις και επιδόματα, αύξηση του γενικού ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης πέραν του 65ου έτους..

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 από τη SATO

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 υπέβαλε η βιομηχανία επίπλων γραφείου και οικιακής χρήσης SATO η οποία θα εκδικασθεί στις 31 Ιανουαρίου 2013..

Χέλμουτ Κολ:Εξαπατημένος, ξεγελασμένος, απομονωμένος..

Ηταν ανέκαθεν πολυλογάς. Και έτι περισσότερο: ως καγκελάριος ο Χέλμουτ Κολ δεν άφηνε σχεδόν κανέναν να μιλήσει. Ο λόγος του ήταν νόμος - στη Γερμανία και αλλού. Το ίδιο ίσχυε και για την οικογένειά του, την οποία διηύθυνε σαν βιβλικός πατριάρχης. .

Παρίσι: Στο πλευρό των Ελλήνων το αριστερό μέτωπο της Γαλλίας

Πενήντα χιλιάδες διαδηλωτές ξεχύθηκαν την Κυριακή στους δρόμους του Παρισιού διαμαρτυρόμενοι για τις πολιτικές σκληρής λιτότητας, στη συγκέντρωση που διοργάνωσε η γαλλική Αριστερά με επικεφαλής τον ίδιο τον Ζαν-Λυκ Μελανσόν και τη συμμετοχή πολλών συνδικάτων.

Τουρκία: Επανεκλογή Ερντογάν στην ηγεσία του ΑΚΡ

Ο τούρκος πρωθυπουργός θα είναι υποψήφιος για την προεδρία το 2014..
Ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανεξελέγη την Κυριακή για τρία χρόνια επικεφαλής του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ)..

Αυτοκίνητο-κινηματογράφος! Διαθέτει προτζέκτορα στο καπό και προβάλλει ταινίες σε οποιαδήποτε επιφάνεια

Ενα όχημα ψυχαγωγίας για πολλά... αστέρια παρουσιάσε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η αυτοκινητοβιομηχανία Smart.

Ονομάζεται Smart Forstars και κάνει ό,τι ακριβώς μαρτυρεί το όνομά του, καθώς μπορεί να μας πάει μια βόλτα μέχρι τα αστέρια…. του σινεμά!..

Αναβάλλεται η εκδίκαση της έφεσης των «Pussy Riot»

Για τις 10 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης των μελών του συγκροτήματος Pussy Riot, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικαστηρίου του δήμου της Μόσχας..

Έκκληση της UNESCO για διάσωση πολιτιστικής κληρονομιάς της Συρίας

Την αγωνία και το φόβο για την καταστροφή της αρχαίας αγοράς στο Χαλέπι της Συρίας εξέφρασε η επικεφαλής της UNESCO, Ιρίνα Μπόκοβα,.

Ο Διονύσης Σαββόπουλος τραγουδάει Χατζιδάκι στο Ηρώδειο

Είκοσι εφτά τραγούδια του αγαπημένου σε πολλούς Έλληνα συνθέτη, Μάνου Χατζιδάκι επέλεξε και τραγουδά απόψε (Δευτέρα 1η Οκτώβρη) στο Ηρώδειο, ο επίσης αγαπημένος στο Ελληνικό κοινό Διονύσης Σαββόπουλος..

Μουσικές βραδιές παρέα με την Lamia Bedioui

Ο πολυχώρος πολιτισμού «διέλευσις»φιλοξενεί την τραγουδίστρια Lamia Bedioui και τους συνεργάτες της Νεκτάριο Σταματέλο και Νίκο Σουλιώτη για δύο ιδιαίτερες μουσικές βραδιές στις 5 και 13 Οκτωβρίου με τον τίτλο Mounajat, που σε ελληνική απόδοση σημαίνει «ικεσία»..

«Champagne for Gypsies» ο νέος δίσκος του Goran Bregović

O Goran Bregović ανοίγει μια σαμπάνια και κάνει μια πρόποση για όλους τους Τσιγγάνους που με το ταλέντο τους και τη διονυσιακή τους ενέργεια σημάδεψαν τον ευρωπαϊκό πολιτισμό..

Στις 2 Ιουνίου 2013 το Ράλλυ Ακρόπολις

Tο ημερολόγιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2013 της FIA (FIA World Rally Championship) για το 2013..

Ντοκιμαντέρ-ωδή στους easy riders

Δεν υπάρχει ούτε ένας άντρας εκεί έξω που είτε ονειρεύτηκε ένα μεγάλο ταξίδι με μοτοσικλέτα, είτε πάλι που το πραγματοποίησε με τους καλύτερούς του φίλους και δε θα το ξεχάσει ποτέ. Το επτάλεπτο ντοκιμαντέρ που ακολουθεί είναι μια ωδή σε αυτό το ονειρικό road trip...

Ο Ομπάμα φέρεται να κερδίζει άνετα τις πολιτείες - κλειδιά

Προηγείται 9-10 μονάδες του Ρόμνεϊ σε Φλόριντα και Οχάιο..
Άνετα πρώτος στην Οχάιο και τη Φλόριντα είναι ο Μπαράκ Ομπάμα σύμφωνα με δημοσκόπηση σε δύο πολιτείες-κλειδιά που θα μπορούσαν να του εξασφαλίσουν μία καλή θέση στον προεκλογικό αγώνα δρόμου αν όχι και την νίκη στην αναμέτρηση του Νοεμβρίου..

Τον όμιλο της Alpha Bank επέλεξε η Crédit Agricole για την Εμπορική

Τον όμιλο της Alpha Bank φαίνεται ότι επέλεξε ο όμιλος της Crédit Agricole για να πουλήσει την Εμπορική Τράπεζα..

Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε πολιτική συγκέντρωση στη Βενεζουέλα

Στους τρεις ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης της αντιπολίτευσης στην επαρχία Μπαρίνας της Βενεζουέλας.