Εβδομάδα Μόδας Μιλάνου 2013: Οι Ιταλοί ξανάρχονται!

Η εβδομάδα Μόδας Μιλάνου μπορεί να μην είναι η πιο σημαντική της βιομηχανίας, αλλά ακόμα κρατά τα σκήπτρα της μεγαλύτερης βιομηχανίας σχεδιαστών. Όλα τα ονόματα των μεγάλων σχεδιαστών είναι ιταλικά, πώς να το κάνουμε. Και μόνο που υπάρχει η Miuccia Prada στην Ιταλία φτάνει για να είναι το επίκεντρο της μόδας η χώρα. Πάμε να δούμε τις συλλογές που ξεχώρισαν:

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 60-79 Έκανε το καθήκον του στην... αγγαρεία (vds)

Είναι παιχνίδια που αν ο αντίπαλος είναι κακός τότε μπορεί να σε παρασύρει. Κάπως έτσι «προσπάθησε» και η Μπεσίκτας να πάρει την πρώτη της νίκη, ωστόσο ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειαζόταν κερδίζοντας με 79-60.
Οι «ερυθρόλευκοι» που πλέον είναι στο 6-3, μετρούν πέντε διαδοχικές νίκες μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Σιένα και πλέον περιμένουν την ερχόμενη εβδομάδα τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Η άνοδος και η πτώση του 'φτερωτού γιατρού'

Το κατώφλι των φυλακών στα Διαβατά Θεσσαλονίκης πέρασε αργά χθες το μεσημέρι ο πρώην δήμαρχος Β. Παπαγεωργόπουλος. Ο «φτερωτός γιατρός», ο μεγαλύτερος Ελληνας ρέκορντμαν της δεκαετίας του '70, ο άνθρωπος που διακρινόταν για τις εξαιρετικές σχέσεις με το σύνολο των πολιτικών που ηγήθηκαν της ΝΔ, βρέθηκε ένοχος για υπεξαίρεση 17,5 εκατομμυρίων ευρώ και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Το «διαβητικό πόδι» απειλεί 40 - 50.000 Ελληνες ασθενείς της νόσου και «ευθύνεται» για 3.000 ακρωτηριασμούς κάτω άκρων τον χρόνο στην Ελλάδα

Απειλή για τους πάσχοντες από διαβήτη είναι το «διαβητικό πόδι». Πρόκειται για μία από τις πιο συχνά εμφανιζόμενες επιπλοκές της ασθένειας, η οποία «ευθύνεται» για 3.000 ακρωτηριασμούς κάτω άκρων τον χρόνο στην Ελλάδα.

Ενας 15χρονος που ανακάλυψε το τεστ για τον καρκίνο στο πάγκρεας

Ο έφηβος Τζακ Αντράκα, ο οποίος στα 15 του χρόνια έγινε παγκοσμίως διάσημος με
μια εφεύρεση καθόλου χαρακτηριστική για εφήβους —ένα τεστ για τη διάγνωση του
καρκίνου του παγκρέατος—, αφηγήθηκε σε ένα συνέδριο στην Καλιφόρνια πώς

SOS κλινικών για τη διάθεση φαρμάκων σε σοβαρά ασθενείς

Την αδυναμία τους να εφαρμόσουν την υπουργική απόφαση σχετικά με τη διάθεση των φαρμάκων για τη θεραπεία σοβαρών ασθενειών, δηλώνουν τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, με επιστολή τους προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.