Ράλι Ακρόπολις: Γράφει ιστορία το VW Polo R WRC...

Τα Polo R WRC έχουν καταφέρει έως τώρα να σημειώσουν τους καλύτερους χρόνους στις 50 από τις 95 ειδικές διαδρομές που έχουν διεξαχθεί, συμπεριλαμβανομένων και των 5 ειδικών του Ακρόπολις που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής. Το ποσοστό επιτυχίας δηλαδή ξεπερνά το 50%!

Πανελ. Πρωτ. Ράλι: Οι Κύρκος - Πολυζώης προηγούνται μετά την 1η ημέρα!

Άρωμα Ακρόπολις και για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, καθώς το Σάββατο 1/6 ολοκληρώθηκε η πρώτη από τις δύο ημέρες που ο εθνικός μας αγώνας προσμετρά στο Πρωτάθλημα, με ξεχωριστή όμως βαθμολογία για κάθε ημέρα.

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World:ΦΩΝΑΞΑΝ «ΕΞΩ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» Mε σπρέι πιπεριού κατά του Blockupy.

Χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού και γκλομπ η γερμανική αστυνομία προσπάθησε να διαλύσει τη συγκέντρωση του αντικαπιταλιστικού κινήματος Blockupy που είχε οργανωθεί σήμερα, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, στη Φραγκφούρτη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική λιτότητας που εφαρμόζεται στην Ευρώπη.

Αποχώρησε η τουρκική αστυνομία από την πλατεία Ταξίμ - Ανω των 500 οι τραυματίες.

Ύστερα από οδομαχίες τουλάχιστον 40 ωρών, κατα τις οποίες χρησιμοποιήθηκε με απίστευτη αγριότητα κάθε μέσο καταστολής –δακρυγόνα, μάνικες νερού, σπρέι πιπεριού- η τουρκική αστυνομία αποχώρησε από την πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, επιτρέποντας σε χιλιάδες διαδηλωτές να συνεχίσουν εκεί την διαμαρτυρία τους.

Σήμερα έχουμε 8 ειδικές Ράλι Ακρόπολις: Παραμένει επικεφαλής ο Νόβικοφ

Στην 3η ειδική διαδρομή της ημέρας ο Ρώσος σημείωσε τον πρώτο χρόνο μαζί με το Γιάρι Μάτι Λάτβαλα και παραμένει επικεφαλής του αγώνα.
Στους δυό τους δε φάνηκαν αρκετά τα 17km της πρώτης ειδικής για να λύσουν τις διαφορές τους και έτσι βρέθηκαν να κινούνται ακριβώς με τον ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας ταυτόσημο χρόνο. Θεωρείται πως κέρδισε την ειδική ο Λάτβαλα καθότι σημείωσε νωρίτερα την επίδοση.

Στην Ελλάδα σήμερα ο Πατριάρχης Μόσχας-Θα επισκεφθεί την Αθωνική πολιτεία.

Συνοδεία επισκόπων αλλά και περίπου πενήντα δημοσιογράφων θα φτάσει σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος.

Στην πρώτη του επίσκεψη μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο κ. Κύριλλος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα περιοριστεί μόνο σε αναφορές θρησκευτικού περιεχομένου αλλά θα μεταφέρει και πολιτικά μηνύματα από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν για την ανάγκη ακόμη καλύτερης συνεργασίας των δύο χωρών.