Robobee, μια έξυπνη μέλισσα για κατασκοπευτική και αγροτική χρήση

Μηχανολόγοι από το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ κατασκεύασαν μία «έξυπνη» μέλισσα -ρομπότ, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για λόγους παρακολούθησης όσο και για εφαρμογές στη γεωργία.Μηχανολόγοι από το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ κατασκεύασαν μία «έξυπνη» μέλισσα -ρομπότ, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για λόγους παρακολούθησης όσο και για εφαρμογές στη γεωργία.

Η Google αναπτύσσει τεχνολογία μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο

Η Google έχει στα σκαριά μια τεχνολογία που θα καταργήσει τα γλωσσικά σύνορα, αφού θα μπορεί να αναλάβει τον ρόλο διερμηνέα «γνωρίζοντας» δεκάδες γλώσσες. Αυτό αποκάλυψε στην εφημερίδα UK Times ο Hugo Barra, αντιπρόεδρος του τμήματος ανάπτυξης του λειτουργικού Android.

Στις 6 Σεπτεμβρίου βγαίνει στην αγορά το νέο iPhone 5S

Θα έχει αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος του χρήστη, θα τρέχει στο Διαδίκτυο με ταχύτητα περίπου δέκα φορές μεγαλύτερη από το 3G και θα εξοπλίζεται με πιο γρήγορο επεξεργαστή και βελτιωμένη κάμερα
Σε αντίθεση με προηγούμενες αναφορές, σύμφωνα με το γερμανικό μπλογκ «iFun», το επόμενο iPhone της Apple θα βγει στην αγορά στις 6 Σεπτεμβρίου.

Βίντεο: Με τη μουσική του Ζορμπά η παρουσίαση του Chromecast από την Google!

Αυτό που κάνει ουσιαστικά το νέο gadget είναι να μετατρέπει τις συσκευές σε τηλεχειριστήρια και μπορείτε να το τοποθετήσετε στην τηλεόραση, ενώ επιτρέπει την χρήση ενός τηλεφώνου, tablet ή laptop για την μετάδοση του περιεχομένου στην μεγάλη οθόνη

Eίδήσεις-Νews-Eλλάδα-World :Στα χέρια του Μητσοτάκη οι λίστες με 9.820 διαθεσιμότητες

Στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη βρίσκονται οι λίστες της διαθεσιμότητας, η αποστολή των οποίων από τους αρμοδίους υπουργούς ολοκληρώθηκε χθες στις 12.00 τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ethnos. gr, ο συνολικός αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων που περιέχονται στις αποσταλείσες λίστες φθάνει τους 9.820.

Εξ αυτών, σε καθεστώς διαθεσιμότητας θα τεθούν 8.211 δημόσιοι υπάλληλοι.

Αυστραλία- Νέες ειδικές στολές σώζουν κολυμβητές και σέρφερ από καρχαρίες

Αυστραλοί επιστήμονες σε συνεργασία με σχεδιαστές δημιούργησαν μια ειδική στολή για κολυμβητές, δύτες και σέρφερ, η οποία κάνει αυτόν που την φοράει αόρατο στους καρχαρίες.

Η Τράπεζα της Αγγλίας βοήθησε στην πώληση χρυσού των Ναζί-Δείτε τι γράφει στα αρχεία της η Τράπεζα της Αγγλίας

Σημαντικό ρόλο σε ένα από το πιο σκοτεινά επεισόδια στην ιστορία των κεντρικών τραπζεών φαίνεται πως είχε η Τράπεζα της Αγγλίας, αφού βοήθησε και διευκόλυνε την πώληση χρυσού που είχε κλαπεί από τους Ναζί μετά την εισβολή στην Τσεχοσλοβακία το 1938 και λίγο πριν την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αργεντινή: Στις φλόγες οικολογικό πάρκο στην πρωτεύουσα


Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου για το Μπουένος Άιρες.
Οι φλόγες έφθαναν τα 10 μέτρα σε ύψος. Δεκάδες πυροσβέστες έδιναν για ώρες μάχη με το χρόνο για να ελέγξουν την πύρινη λαίλαπα.

Πατέρας Νικόλαος Αλεξανδρής -Ο ιπτάμενος παπάς και η κόρη του ξανασυνδέουν Αθήνα - Νέα Υόρκη

Ενας πολυπράγμων ιερέας από τη Λακωνία, που ανάμεσα στα άλλα έχει και άδεια κυβερνήτη αεροσκάφους, επιχειρεί να συνδέσει ξανά Καναδά και ΗΠΑ με την Ελλάδα. Η SkyGreece, με σήμα τη γαλανόλευκη, φιλοδοξεί να καλύψει το κενό της Ολυμπιακής στις υπερατλαντικές πτήσεις - φυσικά με τη βοήθεια του Θεού

Και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ ανάμεσα στους 2.122 εκπαιδευτικούς που τίθενται σε διαθεσιμότητα

Προέρχονται από τους πενήντα κλάδους της τεχνικής εκπαίδευσης που καταργούνται
Δημοσιεύθηκε από το Υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη η λίστα με τα ονόματα των 2.122 εκπαιδευτικών που τίθενται σε διαθεσιμότητα μετά την κατάργηση των πενήντα ειδικοτήτων τεχνικής εκπαίδευσης.Διαβάστε όλη τη λίστα