Σούπερ Λίγκα- O Ολυμπιακός συνέτριψε τον Λεβαδειακό με 5-0

Με νίκες για τους γηπεδούχους ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό έληξαν τα τρία προηγούμενα παιχνίδια της ημέρας
Το ταμπλό στο ματς Λεβαδειακός - Ολυμπιακός έγραψε 0-5, με τον Μήτρογλου να είναι ο άνθρωπος της ημέρας πατυχάινοντας τρία γκολ,

MailOnline-News-Jane Fonda, 75, puts others in the shade as she takes centre stage in L'Oreal's new campaign with Eva Longoria and Freida Pinto

Jane Fonda is almost three times older than some of her fellow models in L'Oreal's new campaign.

MailOnline-News-He's a devoted daddy! Wayne Rooney gives wife Coleen a break by carrying baby Klay as they step out for lunch date

They recently welcomed a second child into their already busy lives. 
But it seems Coleen and Wayne Rooney still manage to find time for each other as they proved on Friday when they headed out for lunch in Liverpool.
And showing his caring side the football star gave his wife a bit of time off as he carried three-month-old Klay into the restaurant in his car seat.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπέιλ με 100 εκατ. ευρώ

Είναι επίσημο! Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσαν οι «μερένχες» χωρίς να γνωστοποιούν το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Για 100 εκατ. ευρώ κάνει λόγο το SkySports

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος (4-1), Αστέρας - Απόλλων (2-0) και Πανθρακικός - Παναιτωλικός (2-1)

Δείτε αναλυτικά τους αγώνες - Στις 21:30 ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό
Mε τέσσερις αγώνες συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής για τη Σούπερ Λίγκα.

Συγκεκριμένα, έχουμε τις αναμετρήσεις Αστέρα Τρίπολη – Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΟΚ – Πανιωνίου και Πανθρακικού – Παναιτωλικού, ενώ στις 21:30 έχουμε τον αγώνα Λεβαδειακού – Ολυμπιακού.

Μ. Ανατολή-Οι φόβοι πίσω από τους Τόμαχοκ

Με ένα μετέωρο βήμα, που δεν οδηγεί στην ανακοπή του αιματηρού εμφυλίου πολέμου, ο οποίος έχει ήδη στοιχίσει 100.000 νεκρούς στη Συρία, και δεν αποτρέπει το ενδεχόμενο διάχυσης μιας θρησκευτικής σύγκρουσης σε ολόκληρη τη Μ. Ανατολή, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα αποφάσισε να αντιδράσει στην παραβίαση της «κόκκινης γραμμής, που σε ανύποπτο χρόνο είχε θέσει: τη χρήση χημικών όπλων.

Επένδυση 300 εκατ. από τον Εμίρη του Κατάρ στην Οξυά για «art island» παγκόσμιας ακτινοβολίας

Μια μεγάλη ανατροπή στο σχέδιο αξιοποίησης του νησιού Οξυά στις Εχινάδες νήσους, το οποίο αγόρασε πρόσφατα ο παραιτηθείς εμίρης του Κατάρ, σεΐχης Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Τάνι, παρουσιάζει αποκλειστικά το «Εθνος της Κυριακής». Κάτι ανάλογο με αυτό που θέλει να δημιουργήσει ο εμίρης στην Οξυά υπάρχει μόνο στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο νησί Ναοσίμα (Naoshima), το οποίο έχει ονομαστεί «Ο ιαπωνικός ναός της σύγχρονης τέχνης».

Ρωσία : Πλημμύρισε από ορχήστρες η Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας

Στρατιωτικές ορχήστρες από όλο τον κόσμο κάνουν πυρετώδεις προετοιμασίες εν όψει του Διεθνούς Φεστιβάλ Σπάσκαγια, που θα διεξαχθεί στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.

Περιβάλλον: Χταπόδι κουβαλάει άδεια... καρύδα (!) για να τη χρησιμοποιήσει ως φωλιά-καταφύγιο

An octopus and its coconut-carrying antics have surprised scientists.
Underwater footage reveals that the creatures scoop up halved coconut shells before scampering away with them so they can later use them as shelters.

Περιβάλλον: Mega-canyon discovered beneath Greenland ice sheet

Hard, scientific data, turned into 3D animation - it's a newly discovered canyon lying beneath the 4 million year-old ice sheet in northern Greenland.

Ο Γιάννης Μαρκόπουλος με Νταλάρα και Μποφίλιου στο Ηρώδειο- -Την 1η Σεπτεμβρίου.

Θα μας ταξιδέψει σε αγαπημένα ακούσματα, ανασύροντας –σύμφωνα και με τον τίτλο- «το λογισμό» και «τ'όνειρο»
Ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος θα διευθύνει τα έργα του την 1η Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού σε μια συναυλία που θα μας ταξιδέψει σε αγαπημένα ακούσματα, ανασύροντας –σύμφωνα και με τον τίτλο- «το λογισμό» και «τ'όνειρο», σε μια εποχή δύσκολη, όπως η σημερινή. Μαζί του ο Γιώργος Νταλάρας και η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η μεγάλη επιστροφή του Νίκολας Κέιτζ αλλά... και της Λίντσει Λόχαν!

Εκτός από την πολύ καλή αναμενόμενη εμφάνιση των Μπούλοκ-Κλούνει στην ταινία Gravity και την ήδη φαβορί για Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ για το Μπλου Τζάζμιν του Γούντι Άλεν, ο Νίκολας Κέιτζ αλλά και η Λίντσει Λόχαν ξεχώρισαν στο Διεθνές Φεστιβάλ  Κινηματογράφου της Βενετίας

Πασκάλ Λαμί: Η Γερμανία είναι συνυπεύθυνη για την δυστυχία της Ελλάδας

«Η ιστορία παρουσιάζει πάντα κάποια στιγμή τον λογαριασμό για τα σφάλματα», επισημαίνει ο απερχόμενος πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Εργασίας 

«Η Γερμανία έχει (και αυτή) ευθύνη για την δυστυχία της Ελλάδας», δηλώνει ο απερχόμενος πρόεδρος του Παγκόσμιου Οργανισμού Εργασίας Πασκάλ Λαμί και αναφέρει ότι κατά την ένταξη της χώρας στην Ευρωζώνη το Βερολίνο δεν ήλεγξε λεπτομερώς τα βιβλία, ενώ αργότερα άμβλυνε το Σύμφωνο Σταθερότητας.

Όσα δε θα θέλατε να ξέρετε... Οι αλήθειες που κρύβουν από τους επιβάτες οι πιλότοι!

Μερικές φορές είναι καλύτερα να μη γνωρίζει κανείς τα πάντα...
Λένε πως κάποιες φορές για το κοινό καλό πρέπει να αποκρύβεις την αλήθεια. Φαίνεται ότι αυτό ισχύει στην περίπτωση των πιλότων, που εκτός από το αεροπλάνο, έχουν στα χέρια τους και τις ζωές δεκάδων ανθρώπων. Η εκπομπή «Good Morning America» ρώτησε 17 πιλότων για όσα είναι εκείνα που δε θα έλεγαν υπό κανονικές συνθήκες στους επιβάτες και οι απαντήσεις σίγουρα δεν είναι καθησυχαστικές.

Τέσσερις λόγοι που το Κογκρέσο μπορεί να πει «όχι» στον Ομπάμα

Στις 9 Σεπτεμβρίου ξεκινά η κρίσιμη συζήτηση - Μετά τη Σύνοδο των G20 στη Ρωσία επέλεξε ο Ομπάμα να βάλει σε ψηφοφορία το θέμα της συριακής κρίσης
Οι κοινοβουλευτικές ακροάσεις στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών για την έγκριση της στρατιωτικής δράσης κατά του συριακού καθεστώτος, θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα, όπως δήλωσε το Σάββατο ο ηγέτης της δημοκρατικής πλειοψηφίας, Χάρι Ρέιντ,

CNN-NEWS- VIDEO: Could Syria strike back if United States, allies, attack?

(CNN) -- As the United States and its allies debate military intervention in Syria, the nation's president, Bashar al-Assad, has warned that Syria will "defend itself against any aggression."
Meanwhile, Prime Minister Wael Nader al-Halqi struck a similar note Saturday, saying the Syrian Army "is on maximum readiness and fingers are on the trigger to confront all challenges."
Their words raise the question: what could Syria do to retaliate in the event of strikes by international forces, and who might be in range?

Αλέξης Τσίπρας: Να φύγει τώρα η κυβέρνηση

Ανένδοτο αγώνα να πέσει η κυβέρνηση κήρυξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Η κοινωνία βρίσκεται μπροστά σε καταστροφικό αδιέξοδο  - Η χώρα έχει μετατραπεί σε “αποικία χρέους” - 'Οχι στην με οποιονδήποτε τρόπο εμπλοκή της Ελλάδας στις επιχειρήσεις κατά της Συρίας

Νίκη για την Καλλονή, ισοπαλίες για Παναθηναϊκό και Ξάνθη

Με πολλά προβλήματα και πάλι οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν τη Βέροια στη Λεωφόρο – Άτυχη η Ξάνθη έχασε απίστευτες ευκαιρίες
Μόνον η Καλλονή χαμογέλασε στους αγώνες του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μετά τη νίκη της στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αρη, πανηγύρισε άλλο ένα “τρίποντο” στο ΟΑΚΑ κόντρα στα Γιάννενα.