Συρία: Τα παιδιά του εμφυλίου επιστρέφουν στο σχολείο

Επαρχία Ιντλίμπ, στο Βορρά της Συρίας. Οι μαθητές του σχολείου στο χωριό Μαντάγια επιστρέφουν στην τάξη.
Η ζωή συνεχίζεται απέναντι στη φρίκη του πολέμου. Περισσότεροι από 115.000 είναι οι νεκροί και έξι εκατομμύρια οι εκτοπισμένοι, στα δυόμιση και πλέον χρόνια της σύγκρουσης.

«Μαχαίρι» και στον προϋπολογισμό της ελληνικής προεδρίας

Με αισθητά μειωμένο προϋπολογισμό ετοιμάζεται η Ελλάδα να παραλάβει τα ηνία της Προεδρίας της ΕΕ από τη Λιθουανία την 1η Ιανουαρίου 2014.

Ο Πούτιν υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης

Την υποψηφιότητα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης, πρότεινε η Ακαδημία συνεργασίας των Εθνών, για την στάση που κράτησε στον πόλεμο της Συρίας.

whitehouse- Νews-Video:President Obama Delivers a Statement on the Government Shutdown

In the Rose Garden at the White House, President Obama delivers a statement to the press on the Affordable Care Act and the Government Shutdown. October 1, 2013.

Ομπάμα: Στους Ρεπουμπλικανούς η ευθύνη για το αδιέξοδο -Το 90% των Αμερικανών επιρρίπτει ευθύνες στους Ρεπουμπλικανούς

Τους κατηγόρησε για «ιδεολογική σταυροφορία» - «Μία εβδομάδα “λουκέτου” θα κοστίσει πολλά δισ. δολάρια στην οικονομία μας», προειδοποίησε ο Αμερικανός πρόεδρος - Δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί με Ρεπουμπλικανούς και Δημοκρατικούς για να βρεθεί μία λύση.

Απίστευτο: Υποβρύχιο αναδύθηκε στην κεντρική πλατεία του Μιλάνου!

Δείτε απίστευτα βίντεο και φωτογραφίες από το... υποβρύχιο που αναδύθηκε στην πλατεία Ντουόμο – Καταστροφές σε αυτοκίνητα, κινδύνευσαν άνθρωποι – Τι δήλωσε ο κυβερνήτης και οι αυτόπτες μάρτυρες
Πανικός επικράτησε στην καρδιά του Μιλάνο, λίγα μέτρα από τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό Ντουόμο, σύμβολο της ιταλικής πρωτεύουσας της μόδας, όταν το οδόστρωμα στην οδό Μερκάντι άρχισε να εμφανίζει ρωγμές.

Δείτε σπίτι σε σχήμα... πυραμίδας! Εντυπωσιακή η έμπνευση μεξικανού αρχιτέκτονα Juan Carlos Ramos

Εντυπωσιακή η έμπνευση του μεξικανού αρχιτέκτονα Juan Carlos RamosΣτον κόσμο της αρχιτεκτονικής είναι γνωστός, αλλά στο ευρύ κοινό άγνωστος. Ο λόγος για τον Μεξικανό αρχιτέκτονα, Juan Carlos Ramos, ο οποίος με ένα ακόμα πρωτοποριακό σχέδιο, εκπλήσει και κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ρατσισμός Βρυξελλών Μπλόκο στους Έλληνες που ψάχνουν δουλειά στην Ε.Ε.

Ετοιμάζουν οδηγία για να μπει αριθμητικό πλαφόν στη διακίνηση των εργαζομένων από τις χώρες του Νότου
Θα μπει πλαφόν στον αριθμό των εργαζομένων που μετακινούνται - Ολλανδοβρετανικές πιέσεις με στήριξη της Σουηδίας και της Γερμανίας - Στόχος εκτός από την Ελλάδα και οι υπόλοιπες χώρες του Νότου

Eλλάδα-Κόσμος-Ειδήσεις-Naftemporiki.gr:Υποψήφιος για πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς ο Αλ. Τσίπρας

Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, που θα του δώσει μετέπειτα τη δυνατότητα να διεκδικήσει την προεδρία της Κομισιόν, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Συναυλία για την αιολική ενέργεια πάνω σε ανεμογεννήτρια

Πρωτότυπη προωθητική ενέργεια ή αυθεντική προσπάθεια αφύπνισης για τα οφέλη της ανανεώσιμης ενέργειας – ένας ουαλός μουσικός σίγουρα κέρδισε τις εντυπώσεις με μια συναυλία πάνω σε... ανεμογεννήτρια, σε ύψος 67 μέτρων.

Ηλιακά πάνελ (χωρίς συναρμολόγηση) στα ράφια των βρετανικών IKEA

Εκτός από συναρμολογούμενα κρεβάτια και τραπέζια, οι πελάτες των βρετανικών IKEA θα μπορούν στο εξής να βρουν στα ράφια και ηλιακά πάνελ οροφής. Τα συστήματα άρχισαν ήδη να διατίθενται από το υποκατάστημα του Σαουθάμπτον, ενώ σύντομα θα πωλούνται και στα 18 υποκαταστήματα της Βρετανίας.

Στο Λονδίνο έριξε άγκυρα το μεγαλύτερο ηλιακό σκάφος του κόσμου-Video.

Προτού ολοκληρώσει την αποστολή του στο Λονδίνο, το MS Turanor PlanetSolar πραγματοποίησε αρκετούς σταθμούς, μεταξύ άλλων στη Νέα Υόρκη (φωτογραφία), τη Βοστώνη, το Μαϊάμι και το Σεν Τζονς, στον Καναδά.

ERTOPEN.COM-Είδήσεις-Ελλάδα-Κόσμος Video:Σειρά μεταρρυθμίσεων ανακοίνωσε ο Ερντογάν - Η ΕΕ καλοσώρισε τις δεσμεύσεις.

Δέσμη μέτρων εκδημοκρατισμού ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μέτρα τα οποία σχετίζονται με τον εκλογικό νόμο, την παιδεία σε γλώσσες εκτός της τουρκικής, την μαντίλα και κάποιες παροχές προς τους Συροχαλδαίους και τους Ρομά. Ωστόσο, παρά τα σχετικά δημοσιεύματα τους τελευταίους δύο μήνες, τελικά δεν περιλήφθηκε στη δέσμη η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη.