Ντοκιμαντέρ για τους «Beatles» δια χειρός Ron Howard

O βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης θα μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη την ιστορία των τεσσάρων θρυλικών «Σκαθαριών», από την πρώτη τους συνάντηση μέχρι την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί στην σκηνή, το 1966

Την ιστορία του μεγαλύτερου συγκροτήματος όλων των εποχών, των θρυλικών «Σκαθαριών» αναλαμβάνει να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ron Howard.  Aπό την πρώτη τους συνάντηση στο Λίβερπουλ μέχρι την χρυσή τους εποχή, στα μέσα της δεκαετίας του 60.

Η ταινία μπορεί να μην έχει βρει ακόμα τίτλο, ωστόσο σύμφωνα με πηγές θα περιλαμβάνει είκοσι από τα δημοφιλέστερα τραγούδια των «Βeatles», και συνεντεύξεις από τον Paul MacCartney και τον Ringo Starr, καθώς επίσης από την χήρα του Lennon, Yoko Ono.

O σκηνοθέτης κάνει λόγο για ένα όνειρο ζωής και θυμάται την πρώτη φορά που είδε τους Beatles: «Από τη στιγμή που είδα τους Beatles στο σόου του Εντ Σάλιβαν, το μόνο που ήθελα ήταν μια δικιά τους περούκα. Οι γονείς μου είπαν όχι, αλλά τελικά ενέδωσαν και μου την έκαναν δώρο για τα 10ά γενέθλια μου».

Το ντοκιμαντέρ θα είναι μία μίξη αρχειακού υλικού με νέες συνεντεύξεις και θα ακολουθήσει το μουσικό ταξίδι των Beatles από τις πρώτες τους συναυλίες μέχρι το τελευταίο τους live στο Σαν Φραντσίσκο στο Candlestick Park το 1966. Την παραγωγή του φιλμ θα αναλάβει η εταιρία του Howard,  Imagine Entertainment, σε συνεργασία με την Apple Corps και την White House Pictures. Το φιλμ αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2015.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...