Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης Ο Θρύλος γονάτισε τη «Μεγάλη Κυρία» με 1-0 Pajtim Kasami Goal ~ Olympiacos vs. Juventus 1:0 VIDEO.

Χρυσό το γκόλ του Κασάμι στο 34' - Εξαιρετικός ο Ρομπέρτο κράτησε ανέπαφη την εστία του με απίστευτες επεμβάσεις - Βράχος στην άμυνα ο Μποτία  - Όλοι οι ερυθρόλευκοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους
Ξεκίνησε στις 21:45 ο κρίσιμος αγώνας για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης».




Η πρώτη ευκαιρία ανήκε στον Ολυμπιακό με κοντινό σουτ του Μήτρογλου στο 5΄ ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπουφόν υποχρεώθηκε σε δύσκολη απόκρουση φάουλ του Τσόρι.

Η επόμενη μεγάλη στιγμή ανήκε στην Γιουβέντους με τον Ελαμπντελαουί να διώχνει πάνω στη γραμμή κεφαλιά στο 12΄ ενώ επτά λεπτά αργότερα ακυρώθηκε, σωστά, ως οφσάιντ γκολ του Τέβες με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στους ερυθρολεύκους ανήκε η επόμενη καλή στιγμή με ωραίο σου του Τσόρι μέσα από την περιοχή αλλά από πλάγια θέση με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει έξω από το δεξί δοκάρι του Μπουφόν.

Στο 34ο λεπτό, όμως, επιβεβαιώθηκε η «προφητεία» του Ρομπέρτο καθώς ο Κασάμι άνοιξε το σκορ μετά από πολύ ωραία αντεπίθεση και ασίστ του Μήτρογλου.
...
 Με ενισχυμένο κέντρο αποφάσισε ο Μίτσελ να αντιμετωπίσει την Γιουβέντους στον κρίσιμο αποψινό αγώνα για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.



Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε για την αρχική ενδεκάδα την τετράδα Μανιάτης, Κασάμι, Μιλιβόγιεβιτς, Ντινγκά προκειμένου να ελέγξει την κατοχή της μπάλας και να «αφοπλίσει» έτσι την ομάδα του Αλέγκρι.

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού έχει ως εξής: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης, Κασάμι, Ντομίνγκες και Μήτρογλου.

Από την πλευρά του ο Ιταλός τεχνικός επέλέξε για την αρχική 11αδα τους: Μπουφόν, Ογκμπόνα, Κιελίνι, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Ασαμόα, Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, Τέβες και Μοράτα αφήνοντας εκτός βασικού σχήματος τον Γιορέντε και επιλέγοντας τελικά τον Μοράτα και τον Πογκμπά για τον οποίο την Τρίτη είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστεί στο βασικό σχήμα.

Στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη και μόνο η νίκη είτε «με 1-0 και σκόρερ τον Κασάμι» όπως «προέβλεψε» ο Ρομπέρτο είτε με γκολ του... βοηθού, όπως είπε ο Μίτσελ. Το «τρίποντο» θα δώσει στους ερυθρολεύκους σημαντικό προβάδισμα στη «μάχη» για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου του και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπλο του Ολυμπιακού το «Καραϊσκάκη», που θα είναι κατάμεστο καθώς τα εισιτήρια «εξαφανίστηκαν» σε χρόνο-ρεκόρ και το «Γ. Καραϊσκάκης» θα μετατραπεί σε... κολαστήριο για τη «Βέκια Σινιόρα».

Αν θέλει, δε, να αναζητήσει κανείς θετικούς οιωνούς για την ομάδα του Μίτσελ, θα πρέπει να ανατρέξει στο αγωνιστικό παρελθόν του προπονητή της. Ήταν πριν από 28 χρόνια, όταν, ως παίκτης ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» κέρδιζε τη Γιουβέντους με 1-0, φορώντας τότε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Κάτι ανάλογο, σίγουρα, θα εύχεται να πετύχει και σήμερα...

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σέρβος Μίλοραντ Μάζιτς. Βοηθοί του θα είναι οι Μίλοβαν Ρίστιτς, Ντάλιμπορ Τζούρτζεβιτς. Επόπτες στα τέρματα θα είναι οι Ντανίλο Γκρούγιτς, Ντάγιαν Φιλίποβιτς. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Ντέγιαν Πέτροβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...