ΕΚΛΟΓΕΣ 2015: Με γαλλο-ισπανική νότα η ομιλία Τσίπρα απόψε στην Ομόνοια

...Μαζί του ο Ιγκλέσιας των Podemos αλλά και ο Λοράν του γαλλικού ΚΚ – Στόχος της Kουμουνδούρου να στείλει μήνυμα υπεροχής από άποψη μαζικότητας, αλλά και παλμού

Πολλά επενδύει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αποψινή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, που διοργανώνει στην Αθήνα, με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα. Η συγκέντρωση θα γίνει στην Ομόνοια στις 7 το βράδυ και το παρών θα δώσουν ο επικεφαλής του Κομμουνιστικού κόμματος της Γαλλίας, Πιερ Λοράν, αλλά κυρίως ο Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos (Μπορούμε), που είναι η νέα μεγάλη πολιτική δύναμη στην Ισπανία και η οποία ξεπήδησε από τις πλατείες του 2011. Η ευθεία επαφή και σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ – Podemos είναι η πιο απτή απόδειξη ότι μπορεί να διαμορφωθεί στον ευρωπαϊκό νότο μία συμμαχία ισχυρών δυνάμεων, πιθανόν και κυβερνητικών αύριο, που θα αντιπαρατεθεί με τις πολιτικές της λιτότητας, που επιβάλλει το Βερολίνο.
Τώρα. Στην Ομόνοια. Η ελπίδα είναι ήδη εδώ!
Σε λίγο ξεκινάμε. Συντονιστείτε στο syriza.gr
#‎ekloges2015‬ ‪#‎syriza‬ ‪#‎tsipras‬








Η Kουμουνδούρου θέλει να σταλεί ένα σαφές μήνυμα υπεροχής με την αποψινή συγκέντρωση και από άποψη μαζικότητας, αλλά και παλμού. Ο κ. Τσίπρας αναμένεται να εντείνει τα διλήμματα για την αυτοδυναμία, απευθύνοντας πρόσκληση σε συντηρητικούς ψηφοφόρους, αλλά και σε κεντροεριστερούς και αριστερούς, να δώσουν μία καθαρή εντολή για να προκύψει μία βιώσιμη και ισχυρή κυβερνητική λύση τη Δευτέρα.

Σημειωτέον ότι η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, κατ’ αρχήν με την διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα (στις 3 μ.μ. στο Ζάππειο Μέγαρο) και αργότερα με συγκέντρωση στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...