Πανικός στο Mega για το δελτίο ειδήσεων

Σε αδιέξοδο συνεχίζει να βρίσκεται η προσπάθεια αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου του Mega, που είναι αναγκαία προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το κανάλι.

 Ο Φώτης Μπόμπολας δεν δέχεται να βάλει το μερίδιο που του αναλογεί. Από την άλλη, τόσο η πλευρά Ψυχάρη όσο και η πλευρά Βαρδινογιάννη (για την οποία υπάρχει σαφής ένδειξη για την επιθυμία
της να ισχυροποιήσει τη θέση της στη Μεσογείων) λένε πως θα μπορούσαν να βάλουν, εκτός από το δικό τους μερίδιο, και αυτό που αντιστοιχεί στον Φ. Μπόμπολα, αλλά με τον όρο ότι θα αναλάβουν το μάνατζμεντ του καναλιού. Οι σχετικές προθέσεις εκφράστηκαν σε πρόσφατη μυστική συνάντηση Σταύρου Ψυχάρη - Γιάννη Βαρδινογιάννη (Τζίγγερ) στην έδρα του ΔΟΛ. Επειδή, όμως, καμία από τις δύο πλευρές δεν υποχωρεί, για την ώρα, τίποτα δεν κινείται προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.



Την ίδια ώρα, μεγάλος προβληματισμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ των εργαζομένων στο τμήμα ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, καθώς το καθημερινό πρόγραμμα πηγαίνει..  από το κακό στο χειρότερο, οι επαναλήψεις δίνουν και παίρνουν και νέες σειρές δεν φαίνεται να προετοιμάζονται, έτσι ώστε να κάνουν το «μαγαζί» πιο ανταγωνιστικό. Ο φόβος που υπήρχε ότι η ολοκλήρωση της σειράς «Κλεμμένα Ονειρα» θα δημιουργούσε επιπλέον προβλήματα στο ήδη πεσμένο σε τηλεθέαση δελτίο ειδήσεων επιβεβαιώθηκε πλήρως, καθώς τις προηγούμενες ημέρες κινείται γύρω στο 15%-16%, αφού το lead in που παίρνει από το χιλιοπαιγμένο «Παρά πέντε» είναι μερικές φορέςς ακόμα και μονοψήφιο. Στο τμήμα ειδήσεων ακούγεται έντονα -ακόμα και από τον ίδιο τον διευθυντή ειδήσεων, Νίκο Στραβελάκη- ότι τα ποσοστά της τηλεθέασης του δελτίου με αυτές τις συνθήκες δεν είναι άσχημα, κάτι που είναι αλήθεια.



Ωστόσο, έχει κατοχυρωθεί πλέον η τρίτη θέση, και μάλιστα με απόσταση από τον ANT1 και τον Αlpha. Ακόμα πιο μεγάλος είναι ο προβληματισμός για το επόμενο διάστημα, καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν από τη διεύθυνση προγράμματος αναφέρουν πως όχι μόνο δεν προετοιμάζεται κάτι σημαντικό για το επόμενο διάστημα, αλλά και σειρές που είχαν πάρει το πράσινο φως και είχαν διαφημιστεί στον «αέρα» του καναλιού δεν έχουν ακόμα προγραμματιστεί.

ΠΗΓΗ: - Secret / Παραπολιτικά

ΣΚΟΥΖΟΥΝ: Άθλια επίθεση του ΔΟΛ στον Νίκο Παππά

Ο Νίκος Παππάς Ο Νίκος Παππάς

Το να εξαπολύουν επίθεση εναντίον σου, τα κέντρα και παράκεντρα εκείνων που κάποτε θεωρούσαν ότι είναι ρυθμιστές του πολιτικού τοπίου στην Ελλάδα, εκείνων που πρωταγωνίστησαν σε κάθε σχέδιο ανωμαλίας στην περίοδο της μεταπολίτευσης και εκείνων που υπήρξαν τα δεκανίκια της μνημονιακής λαίλαπας που σάρωσε την Ελλάδα, μπορείς να το πεις και παράσημο. Παράσημο για εκείνους που συγκρούονται και θα συγκρουστούν με τη διαπλοκή, χωρίς να κάνουν βήμα πίσω.

Αυτό ισχύει στην περίπτωση της σχέσης του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, με τα χρεοκοπημένα media, που σήμερα αρνούνται να πληρώσουν όλα εκείνα που χρωστούν στον ελληνικό λαό. 

Ο ελληνικός λαός είναι στο πλευρό της κυβέρνησης και του Νίκου Παππά και κυρίως ο ελληνικός λαός έχει απαξιώσει και απονομιμοποιήσει στη συλλογική συνείδηση όλα εκείνα τα μιντιακά κέντρα που αναπτύχθηκαν παρασιτικά σε βάρος του.

Τώρα λοιπόν οι μιντιάρχες, οι καναλάρχες και οι μεγαλοεκδότες καλούνται να πληρώσουν τον λογαριασμό. Και ζορίζονται. 

Για αυτόν τον λόγο ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη εξαπολύει σφοδρή, άθλια επίθεση σε βάρος του υπουργού Επικρατείας.

Την αθλιότητα εξαντλεί το Βήμα της Κυριακής, το οποίο προέβη σε ανοικτή πρόκληση κατά της ελληνικής κοινωνίας μέσω ενός εξαιρετικά σκληρού σημειώματος στη στήλη ΒΗΜΑτοδότης, εναντίον του Νίκου Παππά.

Προφανώς πρόκειται για την απάντηση του ΔΟΛ στις κινήσεις του υπουργού σε ότι αφορά στις τηλεοπτικές άδειες και στα γενικότερα ζητήματα που αφορούν στα ΜΜΕ και προτίθεται να ανακινήσει η κυβέρνηση.

Διαβάστε το σημείωμα και τα συμπεράσματα:

Υπερκινητικός ήταν ο επί του Τύπου και ο επί της ΕΡΤ Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, κατά την προεκλογική περίοδο.

Όπως θρυλείται, εκείνη την πολύπαθη δίμηνη περίοδο, είδε τους πάντες και τα πάντα: Επιχειρηματίες, εφοπλιστές, βιομηχάνους, επιφανείς παράγοντες του δημοσίου βίου, ζάπλουτους και ζάπλουτες χορηγούς, φαρμακοτρίφτες και άλλους, του σχοινιού και του παλουκιού. Έταξε, έδωσε, πήρε, και τώρα έχει χάσει την… μπάλα.

Εσχάτως μάλιστα, ο υπουργός Επικρατείας μαθαίνω ότι βρίσκεται σε απόγνωση. Ούτε οι δικοί του πλέον τον λογαριάζουν. Εκεί, στα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου, τον θεωρούν αφερέγγυο, ρηχό και χωρίς δομημένη πολιτική σκέψη. Πράγμα που αποδείχτηκε και κατά τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την ΕΡΤ. Αποκαλύφτηκε το πραγματικό πολιτικό του πρόσωπο, όπως μου είπαν. Δεν είναι λίγοι άλλωστε, αυτοί που προβλέπουν το μέλλον του… άδηλον.

To periodista.gr έχει να σημειώσει το εξής: Εκεί στα μαυσωλεία της διαπλοκής μην ζορίζεστε. Θα σας περάσει, όταν θα πληρώσετε τον λογαριασμό. Αυτά δηλαδή που χρωστάτε στον ελληνικό λαό. Μέχρι τότε περαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...