Ο David Beckham εισέβαλε σε σπίτι και δώρισε 100.000 δολάρια

Η πρεμιέρα του "Knock Knock Live" έκανε εντύπωση. Δες το βίντεο και θα καταλάβεις.
Η Τρίτη που μας πέρασε, ήταν πιθανώς η πιο ευτυχισμένη μέρα στην ζωή μίας οικογένειας από την Καλιφόρνια. Ο 40χρονος David Beckham ήταν ο πρώτος guest καλεσμένος στο νέο τηλεοπτικό show «Knock Knock Live», στο οποίο πραγματοποιούν εκπλήξεις σε οικογένειες της Αμερικής, δωρίζοντάς τους χρήματα.


Όταν μία οικογένεια από την California άνοιξε την πόρτα της, το τελευταίο πράγμα, που περίμεναν να δουν ήταν ο αγαπημένος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. Πόσο μάλλον να βρίσκεται εκεί με μία επιταγή στα χέρια του.

Η εκπομπή από τον Ryan Seacrest εμφανίστηκε εκεί με όλο το συνεργείο και τους camera men να τραβάνε την απίστευτη έκπληξη. Ο πατέρας της οικογένειας, Victor, ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο Μεξικό, όμως έπρεπε να το εγκαταλείψει για να βοηθήσει την οικογένειά του. Συγκεκριμένα ασχολήθηκε με τις κατασκευές για να καταφέρει να επιβιώσει. Εξαιτίας λοιπόν της δουλειάς, έβλεπε μόνο μία φορά το μήνα την οικογένειά του.

Ο άλλοτε αστέρας των Manchester United, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν κατάφερε να κάνει αφάνταστα χαρούμενη την οικογένεια, καθώς εκτός από τα χρήματα έδωσε σε όλους και από ένα iPhone συν 10 χρόνια πληρωμή όλων των λογαριασμών.

Δείτε το μοναδικό στιγμιότυπο από την εκπομπή, που αναμένεται να κάνει θραύση.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...