Η «απειλή» της Κέιτ Άπτον Η νέα σεξοβόμβα της Αμερικής είναι εδώ. Κάνει την Κέιτ Άπτον να «τρέμει»; (Φωτό+Βίντεο)

Είναι μόλις 21 ετών έχει όμως ήδη φωτογραφηθεί για την καμπάνια της εταιρείας Guess. Τα ανδρικά περιοδικά κάνουν «ουρές» για να εξασφαλίσουν μία από τις σέξι πόζες της για τα εξώφυλλά τους.

Nina Agdal: Η κούκλα από τη Δανία ξαναχτυπά

Και όσο για την άψογη εμφάνισή της η Agdal έχει πει στο περιοδικό “Shape” ότι επισκέπτεται το γυμναστήριο 4 φορές την εβδομάδα για αεροβική και βάρη
Με τη νέα συλλογή μαγιό της εταιρείας “Luli Fama” πόζαρε η όμορφη Nina Agdal, η οποία είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα για φωτογραφήσεις εσωρούχων και μαγιό.

Η «διάδοχος» της Κέιτ Άπτον στο Super Bowl ( picture+video )

Η ξανθιά καλλονή με τις τέλειες αναλογίες θα δώσει το «παρών» στο κορυφαίο ραντεβού του αμερικανικού αθλητισμού, τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου που θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου στο στάδιο «Φοίνιξ» του Γκλέντέιλ της Αριζόνα.

Kesha: Σε παραλία της Βραζιλίας με ολόσωμο μαγιό

Οι παπαράτσι εντόπισαν την Kesha σε μια παραλία φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό και έχοντας χάσει μερικά κιλά
Εννέα μήνες μετά την έξοδό της από την κλινική αποτοξίνωσης, στην οποία νοσηλευόταν λόγω διατροφικών διαταραχών, η τραγουδίστρια Kesha εμφανίστηκε στη Βραζιλία στα καλύτερά της.

Η Claudia Romani παίζει μπάλα και τρελαίνει τους άντρες

Φορώντας ελάχιστα ρούχα με τα οποία αποκαλύπτει τα …ζουμερά σημεία του σώματός της η Claudia Romani παίζει με μια μπάλα ποδοσφαίρου στο Μαϊάμι και… αναστατώνει τους άντρες.
 Η 32χρονη Claudia που γεννήθηκε στην Ιταλία, από το 2010 ζει μόνιμα στο Μαϊάμι κυνηγώντας το όνειρό της να κάνει καριέρα ως μοντέλο.

Ο Justin Timberlake ανακοίνωσε ότι θα γίνει μπαμπάς - Δείτε φωτογραφία

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία που τον δείχνει, στα χιόνια, να αγκαλιάζει τη φουσκωμένη κοιλιά της 32χρονης Biel με την οποία παντρεύτηκαν το 2012
Ο Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός Justin Timberlake επιβεβαίωσε το Σάββατο, ανήμερα των γενεθλίων του, ότι η σύζυγός του, η ηθοποιός Jessica Biel, είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Ηχηρή παρέμβαση του αμερικανού προέδρου Ομπάμα: Μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα με συνθήκες ανάπτυξης -Δεν μπορείς να στύβεις μια χώρα που βρίσκεται σε ύφεση

Ελπίζω ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη  και αυτό απαιτεί συμβιβασμούς από όλους - Είναι και προς το συμφέρον της Γερμανίας να συμβεί αυτό
Στην κατάσταση στην Ελλάδα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο CNN ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος τάχθηκε υπέρ της συνέχισης των μεταρρυθμίσεων αλλά υπό συνθήκες ανάπτυξης.

Παρίσι: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαπέν - Βαρουφάκη

«Να συζητήσουμε για το χρέος, όχι να το διαγράψουμε» το μήνυμα που έστειλε ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ λίγο πριν τη συνάντηση με τον Ελληνα ομόλογό του - «Δεν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα εκτός της Ευρωζώνης» επισήμανε ο κ. Σαπέν - Παρών και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Video: Ένα Nissan Juke με 218 άλογα και ερπύστριες!

Μετά τον Ken Block και το θηριώδες Ford F-150 Raptor, η Nissan αποφάσισε να παρουσιάσει την δική της εκδοχή επιλέγοντας ένα συμβατικό Juke Nismo. Η βασική διαφορά έχει να κάνει με την αντικατάσταση των τροχών από τέσσερα σετ με ερπύστριες (το όλο πακέτο ονομάζεται Dominator Track System και έχει εξελιχθεί από την American Track Truck).

Μισό αιώνα συμπληρώνει φέτος το καρναβάλι της Ξάνθης

Μισό αιώνα συμπληρώνει φέτος το πιο φημισμένο καρναβάλι της Βόρειας Ελλάδας, στην πόλη με τα "χίλια χρώματα", τη γραφική Ξάνθη. Ο Δήμος Ξάνθης ετοιμάζει μια σειρά λαμπρών εορταστικών εκδηλώσεων, στο πλαίσιο των ετήσιων Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, που φέτος θα ξεκινήσουν νωρίτερα από άλλες χρονιές, θα πραγματοποιηθούν από τις 6 έως τις 23 Φεβρουαρίου.

Κατέρρευσε το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας στην Ήπειρο! Εικόνες βιβλικής καταστροφής *Θα αναστηλωθεί το γεφύρι της Πλάκας

Το ιστορικό Γεφύρι της Πλάκας δεν άντεξε και κατέρρευσε λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που πλήττουν από χθες το πρωί τα Τζουμέρκα.
Η είδηση έχει συγκλονίσει τους Ηπειρώτες για τους οποίους αποτελεί την "Ακροπόλη" της περιοχής τους.

Αφρικανική σκόνη έπνιξε την Ελλάδα

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα στο λεκανοπέδιο της Αττικής εξαιτίας της αφρικανικής σκόνης που έχει σκεπάσει τα πάντα.
Η ορατότητα είναι περιορισμένη, ενώ ο ήλιος δυσκολεύεται να κάνει την εμφάνισή του.

Φονικές χιονοστιβάδες στις ελβετικές Άλπεις – Εννέα νεκροί

Συνολικά εννέα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή από χιονοστιβάδες που έπληξαν τις ελβετικές Άλπεις τις τελευταίες ημέρες.
 Έξι σκιέρ σκοτώθηκαν το Σάββατο από χιονοστιβάδες στις ελβετικές Άλπεις, παρά τις προειδοποιήσεις των αρχών προς τους εκδρομείς για τους κινδύνους που θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν εάν έβγαιναν εκτός της καθορισμένης πίστας.

Τελικά έχει κότσια ο... "πρόεδρος του 15μελούς" κε Σαμαρά

Η διαπραγμάτευση ξεκίνησε και αυτή τη φορά η ελληνική κυβέρνηση δείχνει να μην πηγαίνει ως πρόβατο επί σφαγήν. Το σχέδιο Τσίπρα και η υποστήριξη του ελληνικού λαού

Η νέα κυβέρνηση υπό τον κο Τσίπρα ξεκίνησε πολύ δυναμικά.

Guardian Γιόσκα Φίσερ: Η πολιτική λιτότητας της Μέρκελ κατέρρευσε

Στροφή της γερμανικής πολιτικής τόσο στην Ελλάδα, όσο και συνολικά στην Ευρωζώνη, προτείνει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και Αντικαγκελάριος της Γερμανίας
Στροφή της γερμανικής πολιτικής τόσο στην Ελλάδα,