Η Μητροπολιτική Συμφωνική Ορχήστρα παρουσιάζει το πρόγραμμά της

Η Μητροπολιτική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών (Metropolitan Symphony Orchestra of Athens), γιορτάζει τον πρώτο επιτυχημένο χρόνο λειτουργίας της και  υποδέχεται το κοινό σε μια ανοικτή μουσική βραδιά, όπου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα για τη δεύτερη καλλιτεχνική της περίοδο.

Planet of Zeus: Δείτε το νέο video clip τους για το κομμάτι "Sworn to Avenge"

Η μπάντα δημοσίευσε το video του κομματιού που έγραψε για ταινία.
Το Sworn to Avenge γράφτηκε για την ταινία του Δημήτρη Τζέτζα,"The Republic" η οποία βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Νοεμβρίου από την Village.

Megadeth: Ακούστε το νέο κομμάτι τους "The Threat Is Real" ( picture+video )

Οι Megadeth θα κυκλοφορήσουν εντός της εβδομάδας στα πλαίσια της Record Store Day, το νέο τους single,"The Threat Is Real".
Ο 15ος δίσκος της μπάντας,"Dystopia" είναι έτοιμος και θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιανουαρίου, σε αυτό θα συναντήσουμε το νέο lineup των Megadeth, Kiko Loureiro(Angra) και Chris Adler(Lamb of God) , που πήραν την θέση του κιθαρίστα Chris Broderick και του ντράμερ Drover Shawn.

Ακούστε το "Du Hast" των Rammstein με κλαρίνα και βιολιά.. Фото + Видео

Οι Ρώσοι Dobranotch διασκεύασαν το πασίγνωστο κομμάτι των Rammstein με τρόπο μοναδικό.

Η μπάντα ιδρύθηκε το 1999 στη Γαλλική πόλη Ναντ, από μουσικούς που κατάγονται από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Η μουσική τους είναι εμπνευσμένη από τις παραδόσεις η οποία υποστηρίζεται από τη μητρική τους γλώσσα.

Τζίμης Πανούσης και Μουσικές Ταξιαρχίες στο Gagarin 205

Ο Τζίμης Πανούσης και οι Μουσικές Ταξιαρχίες από το χρονοντούλαπο της ιστορίας,στο Gagarin 205 για 10 παραστάσεις.

Παραστάσεις,αντικαταθλιπτικές,αντικαθεστωτικές και αντιευρωπαικές (με την ναζιστική έννοια του όρου).

H συγκλονιστική συνέντευξη των Eagles of Death Metal για τον εφιάλτη του Μπατακλάν

Οι μνήμες από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία που άφησαν πίσω τους 130 νεκρούς είναι ακόμα νωπές. Στο επίκεντρο της τραγωδίας βρέθηκε το Μπαντακλάν, ένας συναυλιακός χώρος όπου εκείνη την ώρα έπαιζαν οι Eagles of Death Metal. 89 νεκροί μόνο εκεί.

David Bowie: Ακούστε το καινούργιο του τραγούδι μέσα από την μικρού μήκους ταινία που το συνοδεύει

Ο David Bowie δημοσίευσε το πρώτο video clip από το νέο του άλμπουμ.

Ο δίσκος έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 8 Ιανουαρίου οπού είναι και η ημερομηνία που ο Bowie θα γιορτάσει τα 69α γενέθλια του. Η 25η στούντιο δουλειά του Βρετανού γερόλυκου της rock θα ακούει στο όνομα "Blackstar".
Σύμφωνα με τους Times,το "Blackstar" θα αποτελείται από 7 κομμάτια συνολικής διάρκειας 45 λεπτών

Οι James επιστρέφουν με νέο άλμπουμ

Ακούστε το πρώτο single από το νέο άλμπουμ των James.
Οι James έδωσαν στη δημοσιότητα για online streaming το νέο τους κομμάτι "To My Surprise". Το τραγούδι είναι το πρώτο δείγμα που βγάζουν προς τα έξω από τον επερχόμενο δίσκο τους που θα έχει τον τίτλο "Girl At The End Of The World". Οι Βρετανοί ανακοίνωσαν ότι ο διάδοχος του "La Petite Mort" θα βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων στις 18 Μαρτίου, το 14ο στούντιο άλμπουμ της μπάντας θα περιλαμβάνει 12 νέα κομμάτια που την

Stone Sour: Ακούστε τη διασκευή τους στο "Running Free" των Iron Maiden Video

Οι Stone Sour έδωσαν στη δημοσιότητα για online streaming τη διασκευή που έκαναν στο "Running Free" των Iron Maiden η οποία βρίσκεται στο νέο τους EP «Straight Outta Burbank».
Το Straight Outta Burbank είναι το δεύτερο EP της τριλογίας με διασκευές που κυκλοφορούν οι Αμερικάνοι hardrockers Stone Sour, το EP θα περιέχει συνολικά 5 διασκευές και θα είναι διαθέσιμο απω 27 Νοεμβρίου από την Roadrunner.