Βασίλισσα Ελισάβετ: Πείτε μου τρεις καλούς λόγους γιατί να μείνουμε στην ΕΕ

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να ζήτησε από καλεσμένους της σε δείπνο, να της αναφέρουν τρεις καλούς λόγους για τους οποίους η Μεγάλη Βρετανία θα έπρεπε να παραμείνει στην Ευρώπη.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε στην Telegraph ο βιογράφος της βασίλισσας, Ρόμπερτ Λέισι και σύμφωνα με τον ίδιο αυτό ίσως σημαίνει ότι η Ελισάβετ είναι υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ενωση.


Το Μπάκιγχαμ δεν επιβεβείωσε εάν η Βασίλισσα ζύγισε ή όχι τα οφέλη του Brexit σε ιδιωτικό δείπνο, αλλά πηγές των ανακτόρων-που επικαλείται η εφημερίδα- φάνηκε να προσδίδουν αξιοπιστία στην αναφορά, σχολιάζοντας, πως τα λόγια που αποδίδονται στη Βασίλισσα ήταν "ερώτηση και όχι δήλωση".
Eκπρόσωπος από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αναφέρει σε επίσημη δήλωση:
Εμείς δεν θα σχολιάσουμε ιδιωτικές συζητήσεις της βασίλισσας αλλά όσον αφορά τις πολιτικές της πεποιθήσεις, η ίδια έχει παραμείνει πολιτικά ουδέτερη στα 64 χρόνια που βρίσκεται στον θρόνο. Το δημοψήφισμα αποτελεί σημαντικό θέμα για τον βρετανικό λαό.
πηγη 

Η Βασίλισσα Ελισάβετ αντιδρά στο Brexit και εμείς κλαίμε από τα γέλια

 

Ακόμα και οι πέτρες τα έμαθαν τα νέα. Στο δημοψήφισμα στη Βρετανία, ο κόσμος τάχτηκε υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ευρώπη. Αναλύσεις επί αναλύσεων γίνονται σε κανάλια, ραδιόφωνα, websites της Ελλάδας και του εξωτερικού. Όμως, την ίδια ώρα στο διαδίκτυο υπάρχει χώρος και για πλάκα. Άλλωστε, άμα δεν κάνεις αστεία στα δύσκολα ή τελοσπάντων στα περίεργα, πότε θα κάνεις;
Εμείς είπαμε να ξεχωρίσουμε μερικές εικόνες στις οποίες πρωταγωνιστεί η Βασίλισσα Ελισάβετ και μας έκαναν να γελάσουμε πολύ. Δες τες, κλάψε, κάνε πλάκα γιατί αλλιώς δεν τη βγάζουμε καθαρή.





 

 LADYLIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...