Μπορείς να βρεις τη Σαντορίνη σ' αυτή τη φωτογραφία;

Στη Σαντορίνη βρέθηκε η Emily Ratajkowski και θέλησε να διαφημίσει τις ομορφιές του νησιού με τον καλύτερο τρόπο (Pics) 
 Η Emily Ratajkowski επισκέφθηκε τη Σαντορίνη και μοιράστηκε φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Ελλάδα. Το μοντέλο ποζάρει στην καλδέρα δείχνοντας τα οπίσθιά της σε μια θέα που κόβει την ανάσα.


AdTech Ad


  Η 25χρονη ηθοποιός και μοντέλο, πρώην κοριτσάκι της Disney, μαγεύτηκε από τις ομορφιές του νησιού και θέλησε να τις προμοτάρει δίνοντας μαθήματα στον ΕΟΤ για τις μελλοντικές τουριστικές καμπάνιες.

  Αρχικά δημοσίευσε μία φωτογραφία με τη θέα, συνοδευόμενη από τη λεζάντα "made in Greece" και στη συνέχεια θέλησε να αποτελέσει και εκείνη κομμάτι της θέας, σε μια φωτογραφία που δύσκολα προσέχεις το τοπίο.
πηγη 

Η εντελώς γυμνή συνέχεια της Ratajkowski στη Σαντορίνη

Χθες αναρωτιόμασταν αν μπορούμε να διακρίνουμε την αγαπημένη Σαντορίνη στο φόντο, πίσω από την Emily Ratajkowski και την εντυπωσιακή πίσω όψη της, όπως τη δημοσίευση η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Στη συνέχεια, τα πράγματα έγιναν πολύ πιο δύσκολα.

AdTech Ad

Γιατί η εντυπωσιακή Emily που αποφάσισε να κάνει τις διακοπές της στη χώρα μας, ανάρτησε κι άλλα καρέ της στο Instagram. To 25χρονο super model κοινοποίησε τη "γυμνή της αλήθεια" από πισίνα και μας έδωσε και ένα ανφάς που όσο να το πεις, κόβει την ανάσα.
Επίσης, φρόντισε να μας πει πως το μαγιό που φοράει είναι μάρκας Amore & Sorvete.

 
 
 
  Ήρεμα βρε Emily, θα το ξυπνήσεις το ηφαίστειο του νησιού έτσι όπως το πας.


 Από τη Σαντορίνη και την Κρήτη με αγάπη...
Μία νέα φωτογραφία δημοσίευσε η Εmily Ratajkowski στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους!

Το μοντέλο και ηθοποιός πόζαρε με το sexy μικροσκοπικό μπικίνι και έκανε τους θαυμαστές της να παραμιλάνε!


Εικόνες από Κρήτη και Σαντορίνη:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...