Καταγγελία-βόμβα από τον Λεβέντη για εταιρεία δημοσκοπήσεων (vid)

Σοβαρές καταγγελίες για εκπρόσωπο εταιρείας δημοσκοπήσεων έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, λέγοντας ότι όταν βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη τον πλησίασε και του ζήτησε 10.000 ευρώ προκειμένου να παρουσιάσει σε δημοσκόπηση υψηλά ποσοστά για το κόμμα του.
«Με πλησίασε και μου είπε ότι αν μου δώσεις 10.000 ευρώ θα σου δώσω σε δημοσκόπηση ποσοστό 7-8%" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, έδωσε διευκρινήσεις για την φράση του, ότι εάν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα εκτελούσε τον κ. Τσίπρα λέγοντας πως το είπε "μεταφορικά" καθώς όπως ανέφερε: «αρχικά ο κ. Τσίπρας είχε σηκώσει ψηλά τον πήχη αλλά μετά ωρίμασε», ενώ κατηγόρησε «τη Δεξιά ότι εξαπατούσε επί 50 χρόνια την κοινωνία».
Ο Βασίλης Λεβάντης, υπογράμμισε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει πολλά βαρίδια στο κόμμα του» και κάλεσε τον Πρωθυπουργό να αλλάξουν οι διατάξεις για τα θρησκευτικά.
Μετά από ερώτηση που του έγινε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Δεν θα γίνω τσόντα του κ Τσίπρα. Δεν θα γίνω τσόντα κανενός. Περίμενα 40 χρόνια να μπω στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ανέφερε ότι «με τον κ Τσίπρα μας ένωσε η απλή αναλογική» και εκτίμησε ότι «θα το πληρώσει η Φώφη Γεννηματά που διατηρεί με τη θέση της ζωντανή την ελπίδα του Μητσοτάκη για αυτοδυναμία».
Τέλος, αναφερόμενος στον πρώην εκπρόσωπο του κόμματος Γιάννη Καλλιάνο σημείωσε πως δεν ήταν βουλευτής αλλά «υπάλληλος του κόμματος που έφυγε για να πολιτευτεί με τη ΝΔ».
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...