Δοκιμάζεται στη Λιέγη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Λιέγη τη Σταντάρ (20.00, OTE Sport 4) σε παιχνίδι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και αναζητεί τους πρώτους του βαθμούς στον 7ο όμιλο, μετά τις ήττες από Άγιαξ και Θέλτα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι περιμένει να δει την κατάσταση του Μάρκους Μπεργκ, που υποφέρει από ίωση και του Γιώργου Κουτρουμπή, που έχει γαστρεντερίτιδα.

Ο Λουκ Στιλ θα παίξει κάτω από την εστία, ενώ στην άμυνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Σαμπά, Μολέντο και Χουλτ. Ο Λέντεσμα θα αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος, με τους Ζέκα και Βιγιαφάνιες εσωτερικούς χαφ και θέση πίσω από τον Μπεργκ διεκδικούν οι Εμποκού και Ιμπάρμπο.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Κοτσόλης, Λέτο, Λουντ, Ρινάλντι, Μέστο, Χατζηγιοβάννης και Ιβανόφ. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Γουακάσο και οι απόντες Στάικος Ξενόπουλος.

Η Σταντάρ σε σύστημα 4-4-2 θα παίξουν με τους Ζιλέ, Φάι, Σολτς, Λαΐφη, Αντράντε, Ντοσεβί, Ενόχ, Τρεμπέλ, Εντμίλσον Ζούνιορ, Μπελφοντίλ και Ορλάντο Σα. Τη θέση του Αντράντε διεκδικεί και ο Γκορέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...