Ο Ken Block στην Ελλάδα στις 29 και 30 Οκτωβρίου Υπερθέαμα πλαγιολίσθησης στο Μαραθώνα

Καλώς ήρθατε στην πιο rock & roll έκδοση του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λιώνει λάστιχα: Το Gymkhana GRiD. Με αρχηγό τον Hoonigan -Ken Block- το Gymkhana GRiD είναι μια μοναδική μίξη Drift, Drag Racing σε συνδυασμό με την ωμή οδηγική και πνευματική ικανότητα.

Δεν έχει σημασία αν οδηγείς ένα Ford 600 ίππων κατασκευασμένο για αγώνες rally ή ένα custom πισωκίνητο roadster. Αυτό που μετράει, είναι το ταλέντο πίσω από το τιμόνι.

Κλείσιμο
Η φιλοσοφία του Gymkhana GRiD και το στήσιμο της πίστας δίνουν τη δυνατότητα σε αυτοκίνητα χαμηλότερης ιπποδύναμης να νικήσουν τα τέρατα των 600 ίππων σε μια συγκλονιστική μάχη.
Το Gymkhana GRiD έχει δύο κατηγορίες και δίνει τη δυνατότητα σε οδηγούς All Wheel Drive (AWD) και Rear Wheel Drive (RWD) να δώσουν μάχες μεταξύ τους, αλλά και απέναντι στο χρόνο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως είναι να βρεθούν αντιμέτωποι με τον Ken Block και τους υπόλοιπους διεθνείς οδηγούς.
racesstuff4
Το πρώτο Gymkhana GRiD πραγματοποιήθηκε το 2010 στη θρυλική πίστα Irwindale Speedway. O Ken Block κάλεσε παγκόσμια ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και παθιασμένους ερασιτέχνες οδηγούς να αναμετρηθούν. Από τότε το Gymkhana Grid έχει κάψει λάστιχα στα X-Games και αναπτύχθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ευρώπη.
Για τον τελικό του 2016 European Gauntlet, το GRiD θα έρθει για πρώτη φορά στον Μαραθώνα, στις 29 και 30 Οκτωβρίου. Για τον Ken Block θα είναι μεγάλη χαρά να αγωνιστεί στην Ελλάδα ως οπαδός του θρυλικού Rally Acropolis.
racesstuff2
«Είμαι ενθουσιασμένος που το επόμενο Gymkhana GRiD: European Gauntlet θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα», είπε ο Ken Block. «Όταν ξεκίνησα το Gymkhana ήταν ένας τρόπος να εξασκηθώ στον έλεγχο του αυτοκινήτου, αλλά το βασικότερο να περάσω καλά πίσω από το τιμόνι».
«To Gymkhana GRiD και τα Gymkhana videos με έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, ανυπομονώ να βρεθώ στον Μαραθώνα για να παρουσιάσω το Gymkhana GRiD σε ένα καινούργιο κοινό. Προσωπικά παρακολουθούσα τα Rally Acropolis για αρκετά χρόνια και το πάθος του ελληνικού κοινού είναι φανταστικό. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα τρομερό Σαββατοκύριακο».
Ο Block δεν θα είναι φυσικά μόνος του. Έχει φροντίσει να βρίσκονται μαζί του οι οδηγοί Petter Solberg, Andreas Bakkerud, Liam Doran, Steve 'Baggsy' Biagioni, Shane Lynch, Buttsy Butler, Riku Tahko, Dmitriy Illyuk, Luke Woodham και το Fail Crew από την Ρωσία.
racesstuff5
Δείτε εδώ το video teaser του event...


 πηγη

Ο Ken Block για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ένα από τα μεγαλύτερα motorsport events της χρονιάς θα ολοκληρωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στον Μαραθώνα: ο Ken Block μαζί με τους Petter Solberg, Andreas Bakkerud, Steve 'Baggsy' Biagioni, Luke Woodham, Shane Lynch , Dimitri Illyuk , Buttsy Butler και πολλούς άλλους, θα προσφέρουν στο κοινό ένα ανεπανάληπτο θέαμα!
To Gymkhana GRiD: The European Gauntlet, είναι έτοιμο να γεμίσει καπνό τον Μαραθώνα, στις 29 και 30 Οκτωβρίου!

Οι καλύτεροι Έλληνες και Κύπριοι οδηγοί από τον χώρο των rally, drift και αναβάσεων, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε κορυφαίους οδηγούς από όλο τον κόσμο.

Το GymkhanaGRiD δεν είναι ένας απλός αγώνας αυτοκινήτων! Δίνει την ευκαιρία στους fans του μηχανοκίνητου αθλητισμού να συνατήσουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές, να δουν θεαματικά show και πολλά άλλα!
Κλείσιμο
Δες το πρόγραμμα του διημέρου και μην χάσεις την ευκαιρία να πάρεις το αυτόγραφό σου, να δεις τα show που έχουν ετοιμάσει για το Ελληνικό κοινό οι Terry Grant, Ken Block, Andreas Bakkerud και πολλά άλλα! Έλα από νωρίς και ζήσε την GymkhanaGRiD εμπειρία στο 100%!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ
Image-2-650x972.png

Image-3-650x811.png

Προσοχή! O Ken Block όπως και όλοι οι οδηγοί συμμετέχουν κανονικά στα qualifiers αλλά και στους αγώνες, όχι μόνο στα show!

ΠΑΡΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!
H προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από το viva.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Tickets-Updated-1024x692.jpg

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
1 Χλμ Λεωφόρου Σουλίου 190 07

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...