Ο γάμος της χρονιάς: Στη Μυτιλήνη παντρεύεται η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης

Ο γάμος της χρονιάς που αναμένεται να προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον θα γίνει τον Αύγουστο στη Μυτιλήνη.

Σύμφωνα με το lesvospost, πρόκειται για τον γάμο της πριγκίπισσας της Ταϊλάνδης, με την τελετή να γίνεται στην καθολική εκκλησία Μυτιλήνης και τη δεξίωση στον Οινοφόρο.
Η 29χρονη πριγκίπισσα είναι κόρη του διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα Maha Vajralongkorn,

Διακοπές στη Σκιάθο κάνει ο σεΐχης του Κατάρ

Από νωρίς ξεκίνησαν φέτος οι διακοπές του σεΐχη και πρώην πρωθυπουργού του Κατάρ Χαμάντ μπιν Τζαμπέρ αλ Θάνι, που επέλεξε για ακόμη μια φορά την όμορφη Σκιάθο. 
Εδώ και λίγα 24ωρα η πολυτελής θαλαμηγός του Al Mirqab έχει αγκυροβολήσει στην παραλία Μάραθα, σε απόσταση αναπνοής από τις Κουκουναριές.
Ο σεΐχης βρίσκεται στο νησί του Παπαδιαμάντη για ολιγοήμερες διακοπές

Οικολογική κρουαζιέρα με το «Cosmos» Στο Αιγαίο με σκαρί «πέντε αστέρων»!

Εν πλω διακοπές all inclusive υπόσχεται ένα σκάφος, μήκους 24 μέτρων, που μετατράπηκε σε πλωτό πεντάστερο ξενοδοχείο και είναι έτοιμο για... οικολογικές κρουαζιέρες στο Αιγαίο με επιβάτες όσους «αντέχουν» να διαθέσουν τουλάχιστον 2.850 ευρώ την ημέρα! Το πακέτο των επτά διανυκτερεύσεων στο χλιδάτο «Cosmos» (χωρητικότητας 10 ατόμων) κοστίζει περίπου 20.000 ευρώ για μία εβδομάδα στα καταγάλανα νερά!

(Opountia spirit) «Πρεμιέρα» στις 2 Ιουνίου για την κρητική τεκίλα

Η κρητική «τεκίλα» – το οινοπνευματώδες ποτό που προήλθε από την απόσταξη φραγκόσυκων- απέκτησε όνομα και κάνει από τις 2 Ιουνίου την πρώτη εμφάνισή της στο ευρύ καταναλωτικό κοινό το οποίο θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει.
Το όνομα αυτής «Οπουντία Σπίριτ» (Opountia spirit) και θα παρουσιασθεί στην 5η έκθεση «Κρήτη – Η μεγάλη συνάντηση», που πραγματοποιείται από τις 2 και έως τις 5 Ιουνίου στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Κάθειρξη 16 ετών για τον καπετάνιο του Κόστα Κονκόρντια – 32 άτομα έχασαν τη ζωή τους

Το εφετείο της Φλωρεντίας επιβεβαίωσε απόψε την ετυμηγορία της πρωτοβάθμιας δικαιοσύνης για καταδίκη σε κάθειρξη δεκαέξι ετών του Φραντσέσκο Σκεττίνο, του κυβερνήτη του πλοίου « Κόστα Κονκόρντια».
Το Κόστα Κονκόρντια ναυάγησε στις 13 Ιανουάριου 2012 έπειτα από πρόσκρουση σε ύφαλο, κοντά στο μικρό νησί Τζίλιο της κεντρικής Ιταλίας.

Μετα απο καβγαδες, διαξιφισμους και αλληλοκατηγοριες «Πέρασε» η τροπολογία για τις offshore

Με 190 «ναι» υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια, η τροπολογία για την καθολική απαγόρευση της συμμετοχής πολιτικών προσώπων σε εταιρείες με έδρα εκτός Ελλάδος.
Υπέρ της τροπολογίας, ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξη, του Ποταμιού, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής , ενώ «παρών» δήλωσαν επτά βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων.
Συνολικά ψήφισαν 197 βουλευτές, ενώ από την ψηφοφορία απουσίαζε η Νέα Δημοκρατία.
«Ναι» ψήφισαν 190 βουλευτές (ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΧΑ, ΚΚΕ, Ποτάμι και Δημοκρατική Συμπαράταξη)
«Όχι» κανείς

Ατελείωτος ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ Μητσοτάκη - Αποχώρησε με το θίασό του από τη Βουλή επειδή έχει μετοχές σε εταιρεία

Αποχώρησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από τη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή διαμαρτυρόμενοι μετά την κίνηση ματ της κυβέρνησης να καταθέσει τροπολογία που βάζει μπλόκο στη συμμετοχή πολιτικών προσώπων σε εταιρείες εκτός Ελλάδας ζητώντας μάλιστα και ονομαστική ψηφοφορία.

Αποκαλύφθηκε ο βουτηγμένος στη διαπλοκή και τη διαφθορά Μητσοτάκης

Δεν πρέπει να αμφιβάλλει κανένας πλέον ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί μία από τις πλέον φαιδρές περιπτώσεις πολιτικών προσώπων που έχει... αναδείξει αυτός ο τόπος.

Δεν θα υπενθυμίσουμε τον παρασιτικό και εθνικά επιζήμιο ρόλο της οικογένειας Μητσοτάκη στα δημόσια πράγματα εδώ και δεκαετίες. Δεν θα αναφερθούμε στις ιδεολογικές αντικοινωνικές αγκυλώσεις του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Αγίας Οικογένειας.

Ο Θεοδωράκης συκοφάντησε και τελικά ως συνήθως ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε με αστήρικτες συκοφαντίες στην κριτική που δέχτηκε από τον Αλέξη Τσίπρα, για υιοθέτηση των θέσεων της Ν.Δ. στο ζήτημα της τροπολογίας για την καθολική απαγόρευση της συμμετοχής πολιτικών προσώπων και συγγενών τους σε εταιρείες του εξωτερικού.  Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι στο επιτελείο του πρωθυπουργού υπάρχουν «άνθρωποι

Η οργή του Κυριάκου: Τα... γαλλικά για τον Θέμο που τον πήρε στο λαιμό του

Δεν μπορεί να χωνέψει, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, τον απερίγραπτο διασυρμό του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο συνήθως ήρεμος Κυριάκος, αφού τράπηκε σε άτακτη φυγή από τη Βουλή με αφορμή την τροπολογία που έφερε οι κυβέρνηση για τις offshore, ξέσπασε στους συνεργάτες του, ενώ λέγεται ότι εξάντλησε την...

Υγεία- Σύγκρουση επιστημόνων για το αλάτι!

Ερευνα άναψε φωτιές για την επιτρεπόμενη κατανάλωση

Μια νέα μελέτη από ομάδα επιστημόνων Βιοστατιστικής και Κλινικής Επιδημιολογίας επιχειρεί να ανατρέψει όσα έως σήμερα ήταν αποδεκτά από την ιατρική κοινότητα αναφορικά με την κατανάλωση αλατιού σε σχέση με την υπέρταση, την πιθανότητα καρδιοπάθειας, εγκεφαλικού και πρόωρου θανάτου.

Υγεία κόλπου: Πέντε τροφές πρέπει να καταναλώνουν οι γυναίκες

Η υγεία του κόλπου είναι ένα θέμα που απασχολεί συχνά τις γυναίκες, κυρίως λόγω των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις, φλεγμονές και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα στην ευαίσθητη περιοχή.

Άλλες κοινές καταστάσεις που αντιμετωπίζουν συχνά οι περισσότερες γυναίκες είναι η κολπική ξηρότητα, οι ουρολοιμώξεις και οι πόνοι περιόδου.

Υγεία- Σχιζοφρένεια στα μωρά της «νικοτίνης»!

Το κάπνισμα κατά την εγκυμοσύνη επηρεάζει την ψυχική υγεία των παιδιών

Το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο το μωρό να αναπτύξει σχιζοφρένεια αργότερα στη ζωή του, προειδοποιούν Αμερικανοί ερευνητές. Μάλιστα, όσο πιο πολύ καπνίζουν οι έγκυοι τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να αναπτύξουν διάφορες ψυχικές ασθένειες τα παιδιά, και κυρίως σχιζοφρένεια.

Υγεία Ζωή Ερωτας-Super τσιρότο για στύση εξπρές

Το (υπό δοκιμή) πρωτοποριακό προϊόν θα μπορεί, μέσα σε ελάχιστα λεπτά, να προκαλέσει στύση που θα ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τις δέκα ώρες!

Ερωτική (επ)ανάσταση αναμένεται σύντομα στα ράφια των φαρμακείων, εφόσον ολοκληρωθούν με επιτυχία οι δοκιμές για ένα νέο προϊόν, στόχος του οποίου είναι η αποκατάσταση της στυτικής δυσλειτουργίας.

Υγεία- Η βαριατρική θεραπεία για τον διαβήτη

Το χειρουργείο για την παχυσαρκία ρυθμίζει και τις ορμόνες-κλειδιά για την ινσουλίνη

Η χειρουργική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας (βαριατρική) θα έπρεπε να αποτελεί μια συνηθισμένη θεραπευτική προσέγγιση για τα άτομα με διαβήτη τύπου 2, σύμφωνα με τις συστάσεις διεθνών επιστημόνων.

Ύγεία - Scan στο κώμα χάρη σε νέα super μέθοδο

Δείχνει αν ο ασθενής θα μπορέσει να  επανέλθει και έχει ακρίβεια 94%!

Το τέλος της αγωνίας των συγγενών των ασθενών που βρίσκονται σε κώμα εξαιτίας εγκεφαλικής βλάβης φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά, καθώς Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν μια μέθοδο, με την οποία είναι σε θέση να προβλέψουν αν ο ασθενής ανακτήσει ποτέ τις αισθήσεις του.

Πρέπει να το δείτε: Είναι το ομορφότερο άλογο του κόσμου (video)

Ο Frederick είναι ένας από τους πιο φημισμένους επιβήτορες Freisian στον κόσμο. Πρόκειται για ένα είδος που εξαφανίζεται και θεωρείται το πιο όμορφο άλογο του κόσμου.Το συγκεκριμένο άλογο επιλέχθηκε ειδικά για την διατήρηση του είδους και τα τελευταία χρόνια απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα κερδίζοντας αρκετούς θαυμαστές.

Η ευχή αυτού του άρρωστου παιδιού ήταν να δει από κοντά ένα άλογο- (vid)

Η ευχή αυτού του άρρωστου παιδιού ήταν να δει από κοντά ένα άλογο. Δείτε τι κάνει το άλογο όταν το πλησιάζει…

Ο Logan κάνει χημειοθεραπείες, οπότε φανταστείτε τη χαρά του όταν τον επισκέφθηκε η Tristan, ένα μικρό πόνυ, εκπληρώνοντας μια μεγάλη του επιθυμία: Να δει από κοντά ένα άλογο!