Ιρένε Τροστ

Με πατέρα από την Ολλανδία και μητέρα από την Ελλάδα, η Ιρένε Τροστ είναι καυτός πειρασμός!
Την γνωρίσαμε από το talent show «Dream Show», ασχολήθηκε με την τηλεόραση και την παρουσίαση για λίγο, ενώ τελικά την κέρδισε το τραγούδι. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε πίστες της νυχτερινής Αθήνας και αποθεώνεται από το ανδρικό κοινό.
Η Ιρένε Τροστ γεννήθηκε πριν από 27 χρόνια στο Ρόντερνταμ της..

Ολλανδιάς, και συγκεκριμένα δίπλα στο γήπεδο της Φέγενορντ! Ξεκίνησε να τραγουδάει στα 16 της, όταν με κάποιους φίλους έφτιαξαν μια μπάντα. Ήρθε στην Ελλάδα και ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά τελικά την κέρδισε το τραγούδι.
Στον ελεύθερο χρόνο της η Ιρένε Τροστ πηγαίνει κινηματογράφο και κάνει βόλτες με καλή παρέα. Βέβαια, της αρέσει πολύ ο αθλητισμός, οφθαλμοφανές αν παρατηρήσεις το κορμί - λαμπάδα. Όταν ήταν μικρή ασχολιόταν με τον αθλητισμό, έκανε στίβο, κολύμβηση και πατινάζ, ενώ τώρα παίζει τένις και κάνει χορό.
Δεν διστάζει να παραδεχθεί ότι έχει χαστουκίσει άνδρα, ενώ μισεί την αδιαφορία και δεν συγχωρεί την απιστία. Ποια είναι τα σημεία του σώματός της που τραβούν τα βλέμματα των αντρών; Τα μάτια, το χαμόγελο, τα χείλη, τα οπίσθια και φυσικά στο στήθος της, όπως λέει η ίδια η Ιρένε Τροστ.
Της αρέσει να ντύνεται σέξι όταν βγαίνει έξω, αλλά όχι προκλητικά. Δεν είναι εύκολη και το μότο της είναι το εξής: "Οι περισσότεροι σκέφτονται να σε ρίξουν αμέσως στο κρεβάτι, αλλά είναι καλό να τους κρατάς για λίγο καιρό σε απόσταση".
Το στυλ του άντρα που αρέσει στην Ιρένε Τροστ είναι αυτό του Ντέιβιντ Μπέκαμ. αν και την χαλάει το μετροσέξουαλ που βγάζει.
Ο ιδανικός άντρας για την Ιρένε Τροστ; «Ακόμα και να ντρέπεται λίγο, το θεωρώ αφροδισιακό. Γενικά, σ’ έναν άντρα μ’ αρέσει να είναι δυναμικός, δοτικός και σταθερός. Ε και σίγουρα να έχει χιούμορ. Με ελκύει απίστευτα αυτός που ξέρει τι θέλει και πως θα το αποκτήσει. Επίσης, εάν δεν έχει χιούμορ ο άλλος, δεν υπάρχει περίπτωση να τον κοιτάξω, ακόμα κι αν είναι ο πιο ωραίος άντρας του κόσμου».















πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...