H Rihanna αναστατώνει τους αγρότες!

Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας εναλλακτικός τίτλος για το νέο video της Rihanna με τίτλο “We Found Love”. Η Rihanna βρέθηκε στο Belfast, σε..

Στην ΑΟΖ Κύπρου Ρώσικο αεροπλανοφόρο με πυρηνικές κεφαλές και στόλο

Στην ανακοίνωση, ότι αποστέλλεται το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνέτσοφ», μαζί με την Ομάδα Μάχης του, στην Ν.Α Μεσόγειο, προέβη πριν από λίγο η Ρωσία!
Το θηριώδες αεροπλανοφόρο θα αποπλεύσει στις..

Μαντόνα. Ποιος θα καταφέρει να χορέψει μαζί της;

Μέσω ενός διαδικτυακού διαγωνισμού, η Μαντόνα δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να χορέψει μαζί της στη νέα περιοδεία της..

Μαντόνα: Θα κάνει ντουέτο με την κόρη της.

Σε μια λαμπρή καριέρα για την κόρη της ελπίζει η ΜαντόναΤραγούδι με την 14χρονη κόρη της Λούρδη σκοπεύει να ηχογραφήσει η Μαντόνα το οποίο θα συμπεριληφθεί στο επόμενο της άλμπουμ.
Η Μαντόνα ελπίζει ότι η συνεργασία τους αυτή θα ανοίξει για την κόρη της το
δρόμο προς την επιτυχία.
Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η Μαντόνα εκφράζει την επιθυμία η Λούρδη να ακολουθήσει τα δικά της βήματα και να γίνει μια από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες παγκοσμίως

Αφαντος ο Μάκης!

Μπορεί η δικαιοσύνη να έκρινε προφυλακιστέο τον Μάκη Ψωμιάδη, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ίδιο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, παρότι αναζητήθηκε από την αστυνομία, είναι εξαφανισμένος!Το χρονικό της σημερινής απόφασης.

Τον έριξαν για... 500.000 λόγους!

Ο πέλεκυς είναι βαρύς για τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς μετά από 4 αγωνιστικές στην Σούπερ Λίγκα οδεύει οριστικά στην Football League ύστερα από την καταδικαστική απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής!Επιτροπής που έχει ως εξής..

Υδρογονάνθρακες: τεράστιες ποσότητες νότια της Κρήτης



Θησαυρός» υδρογονανθράκων κρύβεται στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, όπως ανέφερε ο ομότιμος καθηγητής του πολυτεχνείου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος, κατά την ομιλία..

Noel Gallagher εναντίον Lady Gaga!

Η mother monster δεν τρομάζει τον Noel Gallagher, που σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό Q, χαρακτήρισε την Lady Gaga “Madonna light” και..