Ο Μέσι της Μπατρσελόνα και ο Μέσι της Εθνικής Αργεντινής

Όλα τα προγνωστικά δείχνουν και φέτος Λιονέλ Μέσι σʼ ό,τι αφορά την..

Η Μις Κοσμος ήθελε να γίνει καλόγρια

«Ένιωσα ότι είμαι η πιο ποθητή γυναίκα στον κόσμο. Ήμουν τόσο χαρούμενη και ήθελα να φωνάζω, να κλαίω, να γελάω. Τόσα πολλά συναισθήματα μαζί! Είμαι απίστευτα χαρούμενη για αυτή τη στιγμή, για αυτή την ευκαιρία και για αυτή τη νίκη και είμαι ευγνώμων για τη ζωή μου.» Η νεαρή..

Καρντάσιαν: Την έκαψαν τα γυμνά μαθήματα γιόγκα

Την ώρα που τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν για το αν ο Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries) κάνει ή όχι μήνυση στην 30χρονη ριάλιτι σταρ, νέα στοιχεία προκύπτουν σχετικά με τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της σχέσης του νιόπαντρου ζευγαριού και χώρισε ύστερα από 72..

Ντάνιελ Κρεγκ: Οι Καρντάσιαν είναι ηλίθιες!

Δεν φαίνεται να τις εκτιμά και πολύ τις αδελφές που έγιναν διάσημες προβάλλοντας την προσωπική τους ζωή στην τηλεόραση, ο 43χρονος κινηματογραφικός «Τζέιμς Μποντ»..

Το ποδήλατο ξαναγεννιέται! Mαθηματικό μοντέλο εξηγεί γιατί το γοητευτικό όχημα ισορροπεί και χωρίς αναβάτη

Ο κ. Παπαδόπουλος, φανατικός της δυναμικής του ποδηλάτου από τα πρώτα επιστημονικά του βήματα, δεν ήταν ικανοποιημένος με αυτές τις ερμηνείες. Είχε την αίσθηση ότι τα πράγματα ήταν «λειψά». Γι’ αυτό και βάλθηκε να τα συμπληρώσει. «Τα συμπεράσματα αυτά δεν εξηγούσαν, απλώς ανέλυαν και στις περισσότερες περιπτώσεις είχαν λάθη» λέει. «Εμείς επιλέξαμε μια διαφορετική προσέγγιση. Θεωρήσαμε ότι μπορούσαμε να μάθουμε κάτι κοιτάζοντας..

Ταξιδεύοντας με ταχύτητα έως 400 χλμ/ώρα Αυστραλία

ΠΗΓΗ

Πώς να αλλάξετε τρένο εν κινήσει Η «Κινούμενη Πλατφόρμα» θα ενώνει δύο τρένα που κινούνται με μεγάλη ταχύτητα

ΠΗΓΗ

Πάλι ο «Σάλπι»… έφταιγε!

Τεράστια, μεγαλειώδης, αλλά όχι ανεπανάληπτη… Αυτές είναι οι πρώτες λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό για να περιγράψω την πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Τεράστια, γιατί ο «δικέφαλος του Βορρά» αν και βρέθηκε σε έναν από τους πιο..

Πανηγυρίζει και η Ρούμπιν για ΠΑΟΚ!

Χωρίς, όπως αναμενόταν, να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Ρούμπιν έκανε επίδειξη δύναμης (4-1) απέναντι στους -στην πλειοψηφία τους- ημιεπαγγελματίες της Σάμροκ Ρόβερς..

ΠΑΟΚ-Τότεναμ Μπόλονι: «Κανένας δεν πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προκριθεί»

Περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο..

Tεράστια ευρωπαϊκή νίκη O ΠΑΟΚ άλωσε το Λονδίνο

Μία τεράστια ευρωπαϊκή νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ που κέρδισε στο Λονδίνο την Τότεναμ με 2-1..

Πρώτη η Βιέννη, κυρίαρχη η Ευρώπη στην ποιότητα ζωής στις πόλεις

Η αυστριακή πρωτεύουσα αναδείχθηκε η καλύτερη πόλη για να ζει κανείς το 2011, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της Mercer, ακολουθούμενη από την γειτονική Ζυρίχη και το Ωκλαντ ακριβώς από κάτω, δηλαδή στους Αντίποδες και την Νέα..

ΛΟΓΩ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο στο κέντρο

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου η Τροχαία στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου Energizer Night Run.
Κυκλοφοριακές..

BBC: Το ομορφότερο νησί του κόσμου η Σαντορίνη

Νησί μοναδικής ομορφιάς, ένα μέρος που αισθάνεσαι όπως σε κανένα άλλο σημείο της Γης, χαρακτηρίζει την Σαντορίνη το BBC, δίνοντάς της την πρώτη θέση στον κατάλογο των πέντε πιο ομορφων νησιών του κόσμου..

Γκράφιτι στο δρόμο που ξεψύχησε ο μαθητής Ο street artist Bleeps.gr τιμά τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Οδός Τζαβέλα στα Εξάρχεια. Στον πεζόδρομο όπου πριν τρία χρόνια, εκείνο το παγωμένο βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου ανήμερα του Αγίου Νικολάου, ο  μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος,..

Μαζικές κινητοποιήσεις αύριο και στην Αγγλία

Σε μια μαζική απεργία κατά της μεταρρύθμισης των συντάξεων καλούνται αύριο οι εργαζόμενοι του βρετανικού δημοσίου..