ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΙΣ ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ Τέλος ο εφιάλτης για τους επιβάτες του Costa Allegra

Τέλος ο εφιάλτης για τους επιβάτες του Costa Allegra Στο λιμάνι του Μάχε στις Σεϋχέλλες έφτασε σήμερα το κρουαζιερόπλοιο Costa Allegra που ενώ έπλεε στον Ινδικό Ωκεανό, έμεινε χωρίς ρεύμα, μετά από φωτιά στο..

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΒΑΓΟΝΙ ΣΥΡΜΟΥ Στην δημοσιότητα φωτογραφίες της βόμβας στο μετρό

Στην δημοσιότητα φωτογραφίες της βόμβας στο μετρό Φωτογραφίες από τον εμπρηστικό μηχανισμό που βρέθηκε το περασμένο Σάββατο σε συρμό του μετρό, έδωσε στην δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία..

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Υποδιευθυντής φυλακής «παζάρευε»... δωρεές από φυλακισμένους

Υποδιευθυντής φυλακής «παζάρευε»... δωρεές από φυλακισμένους Πρωτοφανές περιστατικό με αφορμή τη ρύθμιση για την αποσυμφόρηση των φυλακών κατήγγειλαν με ερώτησή τους στη Βουλή οι Βασ.Μουλόπουλος και Τάσ.Κουράκης..

ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ Πούλαγαν κινητά σε ανύπαρκτους πελάτες

Πούλαγαν κινητά σε ανύπαρκτους πελάτες Μεγάλη απάτη σε βάρος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, με εικονικές παραγγελίες και επιδοτήσεις συνδέσεων, για υποτιθέμενους συμβεβλημένους εταιρικούς πελάτες, είχε στήσει μια 41χρονη..

Ηλεκτρονική επίθεση των Anonymous στην ιστοσελίδα της Ιντερπόλ Απάντηση στις συλλήψεις 25 φερόμενων ως μελών της οργάνωσης σε Ευρώπη και Νότιο Αμερική

Κυβερνο - επίθεση από τους Anonymous δέχθηκε η ιστοσελίδα της Ιντερπόλ, μετά την ανακοίνωση της αστυνομικής υπηρεσίας ότι προχώρησε στη σύλληψη 25 φερόμενων ως μελών της οργάνωσης των χακτιβιστών σε Ευρώπη και Νότιο Αμερική..

Η Αγκυρα παριστάνει την αυστηρή, αλλά εξοπλίζει τον Ασαντ Τρεις τουρκικές εταιρείες στέλνουν οπλισμό στη Συρία αποκαλύπτουν οι «Times»

Παρά τη σκληρή - στα λόγια - στάση της Αγκυρας εναντίον του καθεστώτος του προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ και ενώ η Ευρωπαϊκή Ενωση προσανατολίζεται στην επιβολή αυστηρότερων κυρώσεων εναντίον της Συρίας..

Το Ισραήλ θα πλήξει - αν πλήξει - το Ιράν κρυφά από τις ΗΠΑ Η πολεμική του αεροπορία εξοπλίζεται με γνώμονα την ιρανική απειλή

Αφίσα με τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ και τον Αγιατολάχ Χομεϊνί δίπλα σε μια σειρά από μηχανές φυγοκέντρισης στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της πόλης Νατάνζ (REUTERS)
Δεν θα προειδοποιήσουν την Ουάσινγκτον οι Ισραηλινοί αν αποφασίσουν να πλήξουν τις πυρηνικές..

Στους δρόμους του Λονδίνου βγαίνουν τα νέα διώροφα λεωφορεία Είναι αντιγραφή εκείνων της δεκαετίας του '50 που αποσύρθηκαν το 2005

Τα νέα κόκκινα διώροφα λεωφορεία διαθέτουν μια ανοιχτή πλατφόρμα στο πίσω μέρος, από την οποία οι επιβάτες μπορούν να ανεβοκατεβαίνουν ελεύθερα, όπως ακριβώς διέθεταν τα αυθεντικά της δεκαετίας του '50..

Σάλος στη Γαλλία με την ΙΚΕΑ Αποκαλύψεις για «ασφαλίτικες» μεθόδους και συλλογή προσωπικών δεδομένων

Σάλο έχουν προκαλέσει στη γαλλική κοινή γνώμη οι αποκαλύψεις για τις «ασφαλίτικες» μεθόδους που χρησιμοποιούσε ο διεθνής κολοσσός των «προκάτ» επίπλων ΙΚΕΑ για να συγκεντρώνει παρανόμως απόρρητα προσωπικά δεδομένα για μέλη του προσωπικού της, αλλά και πελάτες της! Μια πρακτική που στη Γαλλία αποκαλείται flicage, από την λέξη flic, που σημαίνει «μπάτσος»..

ΗΠΑ: Αποχωρεί η τελευταία Ελληνο - αμερικανίδα γερουσιαστής Η Ολυμπία Σνόου δεν πρόκειται να διεκδικήσει την επανεκλογή της

Η Ολυμπία Σνόου, το μόνο ελληνικής καταγωγής μέλος της Γερουσίας, δεν πρόκειται να διεκδικήσει την βέβαιη επανεκλογή της τον Νοέμβριο στην Πολιτεία του Μέιν..

ΗΠΑ: Φονικός ανεμοστρόβιλος με 12 νεκρούς Σάρωσε τις μεσοδυτικές πολιτείες, μεγάλες υλικές ζημιές σε Ιλινόι και Μιζούρι

Τουλάχιστον δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, όταν την Τετάρτη πολλαπλοί καταστροφικοί ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν τις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ. Μεγάλες υλικές ζημιές σε Ιλινόι και Μιζούρι. Τουλάχιστον 200 άτομα τραυματίστηκαν..

Ο Σάντος έχει πολλά να διορθώσει στην Εθνική

Βάλτωσε, δεν γλίστρησε, αλλά προβλημάτισε η Εθνική ομάδα. Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του Παγκρήτιου Σταδίου μπορεί να έμεινε όρθια κι ας έδειχνε στο πρώτο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με την αντίστοιχη του Βελγίου πως ήταν αρκετά ασταθής, όμως ο Σάντος, που έχρισε διεθνείς και τους Καρνέζη, Φορτούνη, έχει πολλά να διορθώσει εν όψει της τελικής φάσης του Euro 2012.
Τέλος καλό (1-1), όμως όχι όλα καλά για το ελληνικό συγκρότημα, παρότι μετά την ήττα (3-1) από τη Ρουμανία επί αυστριακού εδάφους στις 16/11/2011 επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα..

ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Τον σκότωσαν για λίγα ευρώ, που τελικά δεν πήρανΝεκρός από τα πυρά ληστών έπεσε τα ξημερώματα της Πέμπτης ένας 54χρονος υπάλληλος περιπτέρου στη Λ. Αθηνών, στο Παλατάκι Χαϊδαρίου..

Ενα ακόμη πιο κοντά στο χρίσμα των Ρεπουμπλικανών έκανε ο Μιτ Ρόμνι, κερδίζοντας την εσωκομματική ψηφοφορία η οποία διεξήχθη στην πολιτεία Γουαϊόμινγκ, μετέδωσε το CNN.

Ρόμνι ψήφισε και το ΓουαϊόμινγκΕνα ακόμη πιο κοντά στο χρίσμα των Ρεπουμπλικανών έκανε ο Μιτ Ρόμνι, κερδίζοντας την εσωκομματική ψηφοφορία η οποία διεξήχθη στην πολιτεία Γουαϊόμινγκ, μετέδωσε το CNN..

ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΜΕΤΡΟ, ΤΡΑΜ, ΗΣΑΠ

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα αυτήν την ώρα σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Λεκανοπεδίου, λόγω της 24ωρης απεργίας των ηλεκτροδηγών στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και το Τραμ.Ειδικότερα, αυξημένη είναι η κίνηση στην είσοδο της Αθηνών - Λαμίας, από Αττική οδό έως ΚΤΕΛ, στην Λ.Αλεξάνδρας, στην Κατεχάκη στο ρεύμα από Ηλιούπολη, στην κάθοδο της Λ.Κηφισίας, στην άνοδο της Βασ. Σοφίας, στην Βασ. Κωνσταντίνου, την Καλλιρρόης, την άνοδο της Λ.Συγγρού και στην Βασ. Αμαλίας