Διαθήκη 120 εκατ. ευρώ άφησε ο διάσημος ζωγράφος Λούσιαν Φρόιντ Τρεις οι τυχεροί κληρονόμοι παρά τα 14 συνολικά τέκνα του καλλιτέχνη

Ο Φρόιντ, εγγονός του ψυχαναλυτή Σίγκμουντ Φρόιντ, πέθανε τον περασμένο Ιούλιο σε ηλικία 88 ετών. Είχε ήδη αναγνωριστεί ένας από τους σημαντικότερους ζωγράφους πορτρέτων, με θέματα από τη βασίλισσα Ελισάβετ μέχρι το μοντέλο Κέιτ Μος...

Μητέρα Τίγρη: Το πολυσυζητημένο βιβλίο της Ειμυ Τσουά

Πριν ένα χρόνο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τα διδάγματά της περί ανατροφής των παιδιών χωρίς παιχνίδι, τηλεόραση κι ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Πολλοί ήταν εκείνοι που συμφώνησαν με την μέθοδό της, άλλοι εναντιώθηκαν..

Το ιδανικό βιβλίο Τι πρέπει να κάνει μια γυναίκα μέχρι τα 30;

Αν είσαι  ερωτευμένη με τον Τζον Κιούζακ, έγραψες το μεταπτυχιακό  σου λιώνοντας το cd του High Fidelity, διαβάζεις Nick Hornby ή είσαι φαν του Φρίαρς... μια εμμονή με τις λίστες θα την έχεις...

Ο κατάσκοπος της ντουλάπας Η κίτρινη "εμμονή" της Μισέλ Ομπάμα

Το γεγονός ο εγχώριος Τύπος έπαψε να ασχολείται με τη Μισέλ Ομπάμα, την οποία είχαμε γνωρίσει την εποχή που ο Μπαράκ ήταν ακόμα δημοφιλής και στη οποία είχαμε απονείμει τον τίτλο style icon, δεν σημαίνει ότι έπαψε να υπάρχει!..

Αδημοσίευτες φωτογραφίες Marilyn Monroe: Εξώφυλλο για άλλη μια φορά

Την αξέχαστη Marilyn Monroe έχει στο εξώφυλλο του Ιουνίου το περιοδικό «Vanity Fair»,..

«Addicted to you» Mια γεύση από το νέο βιντεοκλίπ της Shakira

Η σέξι Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira επέστρεψε με νέο άλμπουμ το «Sale el Sole» και εμείς μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση από το βιντεοκλίπ του νέου της single «Addicted to you»..

Διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για την εργατική Πρωτομαγιά

Διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για την εργατική Πρωτομαγιά Σε εξέλιξη βρίσκονται οι συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται στην Αθήνα και τις άλλες μεγάλες πόλεις..

Απάντηση στην πολιτική και οικονομική κρίση Οι «Αγανακτισμένοι» καλούν σε μια παγκόσμια, δυναμική Πρωτομαγιά

Τη δικιά τους, δυναμική απάντηση στην οικονομική και πολιτική κρίση που εξακολουθεί να σαρώνει το σύνολο των δυτικών – κι όχι μόνο – αγορών, ετοιμάζουν οι «Αγανακτισμένοι» ανά τον κόσμο! Και η Πρωτομαγιά φαντάζει ως η ιδανική ευκαιρία για να κάνουν και πάλι αισθητή την παρουσία τους …

Formula 1 Άιρτον Σένα: Αθάνατος Πρωτομαγιά του 1994,Σαν Μαρινο

Αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος. Στην χώρα του ήταν Εθνικός ήρωας. Δίδαξε με το ήθος του και την υπέροχη προσωπικότητά του. Ήταν ένα «καθαρό» πρότυπο για όλους. Όμως ο Άιρτον Σένα έφυγε νωρίς, την Πρωτομαγιά του 1994..

Megan Fox Ο αγώνας μπάσκετ της Megan

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της περνά αυτό τον καιρό η σαγηνευτική Megan Fox που βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο..

Mεγάλο πισωκίνητο sedan από την Kia!

 Αυτό είναι ένα αναπάντεχο μοντέλο από την Kia! Οι Κορεάτες είχαν επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια στην εξέλιξη μικρών και μεσαίων αυτοκινήτων με σπορ σχεδίαση..

Audi Ερχεται το... ηλεκτρικοϋβριδικό Α6

Ηλεκτρικό Audi Α6; Γιατί όχι. Πάντως οι άνθρωποι της Audi το έχουν στα σχέδιά τους όπως αποκάλυψαν στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου. Το A6 L e-tron..