Η Μαντόνα παρουσίασε ένα νέο βίντεο για το τραγούδι "Γυρίστε το ραδιόφωνο"

Είτε παίζοντας ή  χορεύει παρέα με τους νέους άνδρες, χωρίς πουκάμισα, vremešna Madonna για αλλη μία φορά απέδειξε ότι είναι ασυναγώνιστη στη μουσική σκηνή..

Πλούσια στήθη και τους γλουτούς να κόβουν την ανάσα: Michelle Supp έδειξε ενα σέξι σώμα (ΦΩΤΟ)

Η Michelle είναι ένα καταπράσινο supp ηθοποιός που αγαπά να δείχνει το σέξι κορμί της. Πλούσια στήθη και οι γλουτοί της είναι εκπληκτική, και όταν δείτε τις φωτογραφίες που είχε κάνει για το περιοδικό American Curves θα της βρείτε super..

Αν και σε αυτές τις θερμοκρασίες δεν συνιστάται, ζεστές εικόνες δεν πρέπει να της χάσετε Χόλι Peers γλείφει παγωτό

Η Στάρλετ Peers Holly είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κορίτσι γιά την τρίτη σελίδα της βρετανικής ταμπλόιντ. Κάθε τόσο εμφανίζεται γυμνή σε ένα θέμα, και η τελευταία είναι εκείνη που γίνεται για τις Nutts περιοδικό.

ΠΗΓΗ

Όμορφη και super καυτη Αργεντινή Jaclyn Swedberg Video

Όμορφη και super καυτη Αργεντινή Jaclyn Swedberg  και όταν κοιτάς τα βίντεο και τις φωτογραφίες θα καταλάβετε γιατί...

Αυτές είναι οι φωτό που δείχνουν την Στιούαρτ να απατά τον Πάτινσον

Το US Weekly, που φαίνεται να έχει πάρει εργολαβία την κατεδέφιση της σχέσης του...
Ρόμπερτ Πάτινσον με την Κρίστεν Στιούαρτ μόλις δημοσίευσε τις φωτογραφίες από την ξεπέτα που έκανε με τον παντρεμένο σκηνοθέτη στις 17 Ιουλίου.
.

Η ιστορία του MTV. (Βίντεο)

Τα μεσάνυχτα της 1ης Αυγούστου του 1981 έκανε την παρθενική του εκπομπή ένα καλωδιακό τηλεοπτικό κανάλι, διαφορετικό από τ' άλλα. Το όνομά του ΜΤV (Music Television) και έδρα του η Νέα Υόρκη. Μετέδιδε ακατάπαυστα μουσικά βίντεο και έμελλε, σχεδόν αμέσως, να αλλάξει..

H Τουλίσα Κοντοσταύλος πιο σέξι από ποτέ στα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ

Μετά την δημοσιότητα από το sex tape που την έκανε παγκοσμίως γνωστή, η Τουλίσα Κοντοσταύλος, δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να εισχωρήσει δυναμικά στην Αμερικάνικη αγορά..

Η Αρτεμις είναι προκλητική

Η Αρτεμις είναι προκλητική

Η Αρτεμις Αστεριάδη, μοντέλο και TV persona έχει περάσει από πολλές και διαφορετικές εκπομπές από τα σχολικά της χρόνια μέχρι σήμερα που είναι πλέον 21 έτων.
Την είδαμε στους "Κηπουρούς" του MEGA ως «νοσοκόμα των φυτών» και..

Η τρυφερότητα της μητέρας

Το βίντεο τραβήχτηκε από τα μέλη της ερευνητικής αποστολής του ωκεανογραφικού σκάφους  "James Clark" και δείχνει μία πολική αρκούδα να βοηθά ένα από τα μικρά της να «ανέβει» από τη θάλασσα..

Διάκριση για κερκυραϊκή μπύρα

Ένας φούρναρης από την αρχαιότητα ενέπνευσε ένα ζυθοποιό του σήμερα και το αποτέλεσμα είναι να κερδίσουν μαζί το "χρυσό μετάλλιο" της γεύσης στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου...

Ο Τσάβες πάτησε πόδι στην... ΕΕ του Νότου με όπλο τα πλεονάσματα ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΛΟΣ Η ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Ο δικός μας «βορράς» είναι ο Νότος, είπε με νόημα ο Τσάβες, «δείχνοντας» τις μεγάλες οικονομίες Βραζιλίας και Αργεντινής, που πασχίζουν να βρουν αγορές για τα προϊόντα τους«Η Mercosur είναι πέραν πάσης αμφιβολίας..

Πληρωμή μισθών - συντάξεων σε δραχμές ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

Στο σχέδιο μιας Ελλάδας με... δύο νομίσματα επανήλθε ο γερμανικός τύπος. Σύμφωνα με την εφημερίδα Handelsblatt ομάδα Γερμανών οικονομολόγων προτείνει την παράλληλη κυκλοφορία ευρώ και νέας δραχμής στην Ελλάδα με στόχο να αποφευχθούν οι αρνητικές επιπτώσεις από την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα αλλά και να μπορέσει η οικονομία να ανακτήσει ανταγωνιστικότητα..

Ο Σάιφ αλ-Ισλάμ, ο γιος του Μουάμαρ Καντάφι, δεν θα έχει μια δίκαιη δίκη στη Λιβύη και υποστηρίζει ότι η εκτέλεσή του θα ισοδυναμεί με φόνο

«Δεν φοβάμαι να πεθάνω όμως αν με εκτελέσετε μετά από μια τέτοια δίκη, θα πρέπει να το αποκαλείτε φόνο» φέρεται να δήλωσε ο Σάιφ αλ-Ισλάμ αναφερόμενος στην πιθανότητα να δικαστεί στη Λιβύη..

Ο Γκορ Βιντάλ, ο συγγραφέας που χαρακτηρίστηκε από τις καυστικές παρατηρήσεις του για την πολιτική, το σεξ και την αμερικανική κουλτούρα, πέθανε χθες Τρίτη σε ηλικία 86 ετών.

"Ο Βιντάλ πέθανε στο σπίτι του στο Χόλιγουντ, αφού παρουσίασε επιπλοκές από πνευμονία", γράφουν οι Los Angeles Times, επικαλούμενες τον ανιψιό του Μπερ Στιρς.
Ο Γκορ Βιντάλ γεννήθηκε στο Γουεστ Πόιντ της Νέας Υόρκης και πήγε σε πολύ ακριβά ιδιωτικά σχολεία, αλλά ποτέ στο πανεπιστήμιο. Άρχισε να γράφει σε ηλικία 19 ετών όταν υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην Αλάσκα, περιγράφοντας τις εμπειρίες του από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο..

Κόστα Ρίκα: «Ροζ» βίντεο υφυπουργού προκαλεί την αποπομπή της Απηύθυνε ερωτικά μηνύματα φορώντας μόνο εσώρουχα

Η κυβέρνηση της Κόστα Ρίκα ανακοίνωσε σήμερα ότι αποπέμφθηκε μια υφυπουργός μετά την ανάρτηση βίντεο στο διαδίκτυο, στο οποίο εμφανίζεται να φορά μόνο εσώρουχα και να απευθύνει ερωτικά μηνύματα.

Η υφυπουργός αρμόδια για θέματα Νεολαίας Καρίνα Μπολάνος απομακρύνθηκε από τη θέση της, μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που τη δείχνει να ξαπλώνει στο κρεβάτι, να αγγίζει το στήθος της και να καλεί κοντά της έναν άνδρα τον οποίο αποκαλεί "μικρούλη"..

Μήλο - «ασπίδα» για τη γυναικεία καρδιά Δύο μήλα την ημέρα μειώνουν σημαντικά τα επίπεδα χοληστερόλης στις μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες

Ουάσινγκτον 
Δύο μήλα την ημέρα τον καρδιολόγο κάνουν πέρα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις γυναίκες. Αυτό αναφέρουν ερευνητές από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Φλόριδας στις ΗΠΑ οι οποίοι ανακάλυψαν ότι τα μήλα μειώνουν τα επίπεδα λιπιδίων του αίματος στις μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες που αποτελούν κύρια ομάδα κινδύνου για εμφράγματα και εγκεφαλικά...

Νέο στέλεχος γρίπης ανησυχεί τους επιστήμονες Εχει πλήξει φώκιες και φαίνεται ότι μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για τον άνθρωπο

Νέα Υόρκη 
Ένα νέο στέλεχος της γρίπης το οποίο εντοπίστηκε σε κοινές φώκιες ανησυχεί τους επιστήμονες καθώς φαίνεται ότι μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο τόσο για άλλα ζώα όσο και για τον άνθρωπο.
Αναπάντεχες οι πηγές μιας πανδημίας γρίπης
Το στέλεχος Η3Ν8 κόστισε πέρυσι τη ζωή σε αρκετές κοινές φώκιες στη Νέα Αγγλία και οι ειδικοί εκτιμούν ότι προήλθε από ένα άλλο στέλεχος του ιού της γρίπης το οποίο «πλήττει» πτηνά. ..

Μετά από καταγγελία … Έρευνα κατά του προέδρου της ΕΚΤ

Τήν διεξαγωγή έρευνας κατά του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι αποφάσισε – και ήδη προχωρά σε αυτήν – η αρμόδια αρχή εσωτερικών υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Όπως αποκαλύπτει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, η έρευνα αποφασίστηκε μετά από καταγγελία για «σύγκρουση συμφερόντων» και «παραβίαση των ηθικών κανόνων της ΕΚΤ», μια καταγγελία που αποδεικνύεται πως προήλθε από το Corporate Europe Observatory, το όργανο που παρακολουθεί το lobbying στην Ε.Ε...

Δύο οι βασικοί ύποπτοι για την επίθεση στην 15χρονη

Νέα στοιχεία έχει στα  χέρια της η αστυνομία για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος της 15χρονης που συγκλονίζει το πανελλήνιο. 

Γενετικό υλικό έδωσε ο άντρας που φιλοξενούσε την οικογένεια στο νησί αλλά και έξι ακόμη άτομα, εργαζόμενοι σε καταστήματα που σύχναζε η μικρή με τη μητέρα της και την αδερφή της..

Τριγμοί στην κυβέρνηση Το πιο κρίσιμο ραντεβού των τριών

Τις πρώτες καίριες διαφωνίες στο εσωτερικό της καλείται να ξεπεράσει σήμερα η κυβέρνηση, καθώς η νέα σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών των κομμάτων, που τη στηρίζουν, θα πρέπει να αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνει με το πακέτο των μέτρων ύψους 11,5 δις ευρώ για τη διετία 2013-2014..

Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Ινδία

Αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία των δικτύων ηλεκτροδότησης μετά το τεράστιο μπλακ- άουτ
Αποκαταστάθηκε πλήρως η λειτουργία όλων των δικτύων ηλεκτροδότησης, η οποία είχε διακοπεί σε περίπου 20 κρατίδια της βόρειας και ανατολικής Ινδίας, δήλωσε σήμερα ανώτερος αξιωματούχος της εθνικής ηλεκτρικής εταιρείας..

Κίνα: Δεκαέξι νεκροί και 12 αγνοούμενοι ύστερα από κατολίσθηση

Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι από καταρρακτώδεις βροχές

Eurostat: Στο 22,5% η ανεργία στην Ελλάδα τον Απρίλιο

Στο 22,5% ανήλθε η ανεργία στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 2012, σημειώνοντας αύξηση 6,3 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2011, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες..

Σύλληψη τμηματάρχη για διαρροή απόρρητων εγγράφων Σταϊκούρα και τρόικας

Το απόρρητο έγγραφο διαπραγματεύσεων με την τρόικα, η επίμαχη φωτοτυπία με τα στοιχεία προϊσταμένου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και η σύλληψη - βόμβα. Διαβάστε σχετικά με το θρίλερ διαρροής εγγράφων του Σταϊκούρα σε blogs

"Πρωταθλητές" στη διαφθορά οι εφοριακοί...??????

Ποια είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα με την έκθεση του γενικού επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης Λέανδρου
Ρακιντζή. Διαβάστε την έκθεση
Πρώτοι στη διαφθορά για το 2011, για ακόμα μια φορά, οι εφοριακοί. Η έκθεση του γενικού επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή, "δείχνει" γενική μείωση της διαφθοράς στην πολεοδομία και στην εφορία.
Στον τομέα της υγείας το φαινόμενο παραμένει, αν και σημειώνεται σημαντική μείωση. Στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την άλλη, υπάρχει μικρότερη βελτίωση, καθώς εκεί παρατηρούνται μεγαλύτερες παραβάσεις..

Στην Κέρκυρα η Kate Moss! Απολαμβάνει τα νερά του Ιονίου

Τα νερά του Ιονίου απολαμβάνει το γνωστό top model Kate Moss, η οποία βρίσκεται στη χώρα μας από την Κυριακή..

Η Μαρία είναι σέξυ και καλός άνθρωπος

Η Μαρία Σολωμού γεννήθηκε στην Αθήνα τη δεκαετία του 1970 και σπούδασε οικονομικά στο Αμερικανικό κολλέγιο. Αφού εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως αεροσυνοδός, σπούδασε στη δραματική σχολή..
«Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου και ακολούθησε καριέρα ηθοποιού.
Έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, σε κινηματογραφικά αλλά και θεατρικά έργα...