Δέσμευση "στην παγκόσμια ειρήνη" από τον Αχμαντινετζάντ

Η σύνοδος κορυφής του Κινήματος των Αδέσμευτων ολοκληρώθηκε αργά χθες με τον Ιρανό πρόεδρο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ να κάνει μια δέσμευση στην παγκόσμια ειρήνη.

«Το σημαντικό πολιτικό μήνυμα από το Κίνημα των Αδέσμευτων προς την διεθνή κοινότητα είναι το μήνυμα της φιλίας και της ειρήνης και της ετοιμότητάς του να αντιμετωπίσει τις παγκόσμιες προκλήσεις», είπε ο Αχμαντινετζάντ στην διάρκεια της ομιλίας του με την οποία έκλεισε η σύνοδος, στην οποία ανέλαβε ο ίδιος την προεδρία του κινήματος..

Νέες στρατιωτικές ασκήσεις ετοιμάζει το Ιράν

Το Ιράν θα πραγματοποιήσει τον ερχόμενο μήνα ευρείας κλίμακας γυμνάσια, με τη συμμετοχή όλων των συστημάτων του αεράμυνας, δήλωσε αξιωματούχος των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Στην άσκηση αυτή αεράμυνας θα μετάσχουν μαχητικά αεροσκάφη και θα γίνει προσομοίωση καταστάσεων επείγουσας ανάγκης, διευκρίνισε ο Φαρζάντ Ισμαϊλί, διοικητής της δύναμης αεράμυνας του Ιράν, σύμφωνα με το αγγλόφωνο ιρανικό δίκτυο Press TV...

Κύπρος: Επαφές με το Ισραήλ για το φυσικό αέριο

Ομάδα Κυπρίων τεχνοκρατών θα έχει διαβουλεύσεις το απόγευμα της Κυριακής στο υπουργείο Ενέργειας και Υδάτων του Ισραήλ επί θεμάτων για το φυσικό αέριο.
Στόχος της κυπριακής πλευράς σε αυτό το στάδιο, είναι να πάρει το επίσημο «ναι» του Ισραήλ για τη διάθεση στην Κύπρο ποσότητας 0.5 - 0.7 δισ. κυβικών μέτρων (bcm) φυσικού αερίου ετησίως από το 2015 για 3 έως 5 χρόνια, σε συμφέρουσα τιμή..

USS IOWA Τελευταίο ταξίδι για το «θωρηκτό των προέδρων»

Το πλοίο που φιλοξένησε Ρούζβελτ, Στάλιν και Τσόρτσιλ κατά το Β΄ Παγκόσμιο ετοιμάζεται να παροπλιστεί οριστικά και να γίνει Μουσείο, στο λιμάνι του Λος Αντζελες στις ΗΠΑ...

Επιβεβαιώθηκαν οι αναφορές, που είδαν τον περασμένο μήνα το φως της δημοσιότητας και μιλούσαν για διαζύγιο ανάμεσα στον Ντομινίκ Στρος Καν και τη σύζυγο του, Αν Σινκλέρ.

Επιβεβαιώθηκαν οι αναφορές, που είδαν τον περασμένο μήνα το φως της δημοσιότητας και μιλούσαν για διαζύγιο ανάμεσα στον Ντομινίκ Στρος Καν και τη σύζυγο του, Αν Σινκλέρ. Η γνωστή δημοσιογράφος σε συνέντευξη της στη Le Parisien επιβεβαίωσε πλαγίως ότι έχει χωρίσει από τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ μετά το ροζ σκάνδαλο με την καμαριέρα στη Νέα Υόρκη..

Ομπάμα: Ώρα για εθνική ανοικοδόμηση

Αίτημα για μια προσπάθεια «εθνικής ανοικοδόμησης» στις ΗΠΑ απηύθυνε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, την ώρα που ο αμερικανικός λαός αγωνίζεται κατά της οικονομικής κρίσης, χαιρετίζοντας τη δεύτερη επέτειο από τον τερματισμό των αμερικανικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Ιράκ..

Cris Urena Μελαχρινός «άγγελος» από τον Άγιο Δομίνικο

Mπορεί να είναι μόλις 19 ετών, στο χώρο του μόντελινγκ, όμως, η Cris Urena είναι ήδη πολύ γνωστή!
Φυσικά η συνεργασία της με τη Victoria’s Secret συνέβαλε σημαντικά σε αυτό, καθώς οι φωτογραφήσεις του μελαχρινού «αγγέλου»..

Megan Fox: Στο έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Τον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης της διανύει η ηθοποιός Megan Fox, την οποία εντόπισαν πρόσφατα οι παπαράτσι να περπατάει σε προάστιο του Λος Αντζελες..

Οι περίεργες στιλιστικές επιλογές της Rihanna

Κάθε της εμφάνιση αποτελεί είδηση πλέον, όχι επειδή προκαλεί με αυτά που λέει ή κάνει, αλλά με αυτά που φοράει! Ο λόγος για τη Rihanna που το βράδυ της Πέμπτης υπέπεσε σε ακόμα ένα στιλιστικό ατόπημα την ώρα που περπατούσε στους δρόμους του Λονδίνου..

Η Lady Gaga έδειξε τα οπίσθιά της στη Σουηδία

Βγαίνοντας από το Grand Hotel της Στοκχόλμης, στη Σουηδία το βράδυ της Τετάρτης, η Lady Gaga αντίκρισε μια λαοθάλασσα θαυμαστών που περίμεναν να τη δουν.
Η εκκεντρική τραγουδίστρια σχεδόν έγινε ένα με το πλήθος που προσπαθούσε με κάθε τρόπο να την πλησιάσει, αλλά τελικά το μεγάλο ροζ καπέλο που φορούσε ήταν το καλύτερο μέσο «εντοπισμού» της.
Στην εμφάνισή της στη Σκανδιναβική χερσόνησο, η Gaga φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της Madonna, μιας και σε κάποια στιγμή που ηταν στη σκηνή και είχε γυρισμένη την πλάτη προς το κοινό, αποφάσισε να σκύψει και να τους δείξει τα… οπίσθιά της!..

H Jennifer Lopez βουτάει και παίζει στην πισίνα

Την έχουμε δει πολλές φορές μέσα στο φετινό καλοκαίρι την ώρα που απολαμβάνει τα μπάνια της στα διάφορα ταξίδια της στον κόσμο, λόγω της περιοδείας της. Όμως η Jennifer Lopez αυτή τη φορά δεν έμεινε στην ξαπλώστρα της, αλλά μιας και είχε μαζί της και τα δίδυμα παιδιά της είπε να βάλει λίγη «δράση» στο πρόγραμμα.
Η 42χρονη τραγουδίστρια με μια μεγάλη βουτιά βρέθηκε μέσα στην πισίνα, όπου ήταν ήδη η Emme, ο Maximilian, αλλά και ο σύντροφός της, Casper Smart...

Το κορίτσι του George Clooney είναι στη Μύκονο!

Άφησε πίσω της για λίγο τη λίμνη Como της Ιταλίας όπου έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος του φετινού καλοκαιριού μαζί με τον σύντροφό της George Clooney στο σπίτι που ο δημοφιλής ηθοποιός διατηρεί στην περιοχή, πήρε μια φίλη της και ήρθε στην Ελλάδα. Η Stacy Keibler βρίσκεται στη χώρα μας από τις 23 Αυγούστου, οπότε και ξεκίνησε να ανεβάζει φωτογραφίες της στο twitter από το μέρος όπου βρίσκεται, που δε θα μπορούσε να είναι άλλο από τη Μύκονο..

H Μύκονος υποκλίνεται στην καπατσοσύνη της Bar Refaeli

Πάνε οχτώ μήνες από την τελευταία φορά που αναφερθήκαμε σε εκείνη. Ένα διάστημα στο οποίο η πρώην του Di Caprio ανακηρύχτηκε πιο σέξι πλάσμα στον πλανήτη, έκανε διακοπές με την Milla Jovovich στην Τουρκία, πλακώθηκε με την Irina Shayk για το ζελέ στα μαλλιά του Ronaldo, την έπεσε στον Gerard Pique, είδε τα γυμνά της βίντεο για την εταιρία εσωρούχων που έχει ιδρύσει να γίνονται viral και πόσταρε εκατοντάδες σέξι twitpics. Και, τώρα, ήρθε στην Μύκονο να ξαποστάσει...

ΔΕΞΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ “ΨΑΡΑ” ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Άρωμα Ελλαδας γεύτηκαν οι  ελάχιστοι ελληνοαιγύπτιοι της Αλεξάνδρειας, με την ευκαιρία της ναυτικής άσκησης  Αλεξανδρεια 2012 η οποια γινεται αυτες τις ημερες μεταξυ Ελλαδας  και  Αιγυπτου με την συμμετοχη της Φ/Γ ΨΑΡΑ και του υποβροχιου ΠΡΩΤΕΥΣ , ενω απο  αιγυπτιακης πλευρας συμμετεχουν οι  Φρεγάτες TOUSHKA (PERRY CLASS) και RASHEED (KNOX CLASS) και οι Πυραυλάκατοι HETTEIN και BADR (RAMADA CLASS). Η  άσκηση αποσκοπεί στο να προάγει τη συνεργασία μεταξύ του Ελληνικού και  Αιγυπτιακού Ναυτικού πραγματοποιώντας εκπαίδευση τόσο στην αντιμετώπιση..

Προβλήματα με πτήσεις στη Φρανκφούρτη από απεργία στη Lufthansa

Συνεχίζονται τα προβλήματα με τις πτήσεις στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, μία ημέρα μετά την απεργιακή κινητοποίηση του ιπτάμενου προσωπικού της Lufthansa..

Αναβάλλεται η επαναλειτουργία της γραμμής της Qantas προς Αθήνα

Οικονομικοί αναλυτές εκφράζουν αμφιβολίες για το μέλλον των πτήσεων εξωτερικού της αυστραλιανής αεροπορικής εταιρείας Qantas, που παρουσιάζει ολοένα αυξανόμενο παθητικό.
Την ίδια στιγμή, η ακύρωση της παραγγελίας 35 νέων αεροσκαφών Βoeing 787 για την Qantas συνολικής αξίας 8,5 δισ. δολαρίων η αναβολή της ημερομηνίας παράδοσης για 50 επιπλέον αεροσκάφη δείχνει ότι η εταιρία εγκαταλείπει τα σχέδια της για επαναλειτουργία της γραμμής προς Αθήνα μέσω της θυγατρικής της Jetstar..

Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης..


Τι είναι η Δι@ύγεια


Από την 1 Οκτωβρίου του 2010 τα Υπουργεία και οι δεκατρείς περιφέρειες, υποχρεούνται να αναρτούν  αποφάσεις και πράξεις τους στο διαδίκτυο, μέσω του προγράμματος «Δι@ύγεια» (diavgeia.gov.gr) του Νόμου 3861/10, το οποίο συντονίζει το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΥΕΣΑΗΔ) .

Γιατί μειώνουν τις πτήσεις προς Ελλάδα οι αεροπορικές εταιρίες

  Ο κ. Σπύρος Γκίνης
«Βασικό, για τη βιωσιμότητα ενός δρομολογίου,  είναι η πληρότητα του αεροπλάνου» Αυτό είπε στην Panhellenic Post ο κ. Σπύρος Γκίνης. Και πρόσθεσε: «Τα καύσιμα δεν παίζουν ρόλο δεδομένου ότι έχουν επίναυλους καυσίμων όλες οι εταιρείες. Μαζί με τους φόρους, είναι τεράστια ποσά. Μπορεί να έχετε ένα ναύλο 100 ευρώ για την Ιταλία  και με τους φόρους αεροδρομίου και τους επίναυλους φτάνει η τιμή του 150 ευρώ».

                                                         Πρόσθεσε ότι πέρυσι, η αύξηση του 10% που είχαμε,..

ΔΙΕΘΝΗ-NEWS -ΕΙΔΗΣΕΙΣ ERT-NET..

Ελλάδα.News.-ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ERT.NET,

«Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος εξαπάτησε τους πολίτες με την υπόσχεση της διαπραγμάτευσης και υφάρπαξε την ψήφο τους, δεν έχει την απαιτούμενη αξιοπιστία έναντι των Ελλήνων, στους οποίους και λογοδοτεί, να υπόσχεται ότι τα επώδυνα μέτρα θα είναι τα τελευταία, όταν δεν τολμά, όπως τουλάχιστον είχε κάνει ο Γ. Παπακωνσταντίνου το 2010, να συναρτήσει τη διάψευση μιας τέτοιας υπόσχεσης με την αυτόματη και άμεση παραίτηση του», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης.


ΣΥΡΙΖΑ: Τα νέα μέτρα οδηγούν σε νέο σπιράλ ύφεσης 

 

Επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή τη συζήτηση στο υπουργικό συμβούλιο για τα νέα μέτρα, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «ούτε η πιο νοσηρή μνημονιακή φαντασία δεν μπορούσε να συλλάβει πως, μετά τις τελευταίες εκλογές, το μήνυμα του ελληνικού λαού για αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής θα γινόταν, τόσο γρήγορα και τόσο ξεδιάντροπα, κουρελόχαρτο για την κυβέρνηση και τους δανειστές».Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι τα νέα μέτρα, για τα οποία ένα Θεός γνωρίζει σε τι ύψος τελικά θα φτάσουν, οδηγούν σε ένα καινούριο σπιράλ λιτότητας και ύφεσης, με απροσδιόριστες συνέπειες για την κοινωνία. Θα αφήσουν, προσθέτει, μια χώρα υποθηκευμένη στους δανειστές, χωρίς σχολεία και νοσοκομεία, εκατομμύρια ανέργους, εξαθλιωμένους πολίτες και ανήμπορους συνταξιούχους...

Χιλιάδες στην γιορτή της Γαλάζιας Πανσελήνου. (Φωτό)

Χιλιάδες οι επισκέπτες του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου και του Μουσείου της Ακρόπολης, που πιστοί στο ετήσιο «ραντεβού» τους με την αυγουστιάτικη πανσέληνο γιόρτασαν «το γαλάζιο φεγγάρι». Φέτος το πλήθος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο..

Πούτιν: «Απαράδεκτες» οι δηλώσεις Ρόμνεϊ για τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας

Πούτιν: «Απαράδεκτες» οι δηλώσεις Ρόμνεϊ για τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας "Απαράδεκτη" χαρακτήρισε σήμερα ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν την προειδοποίηση του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ, ότι θα είναι λιγότερο "ευέλικτος", αν εκλεγεί, προς τη Ρωσία απ' ό,τι ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα."Η Μόσχα και η Ουάσινγκτον..

ΜΜΕ ΤΩΝ ΗΠΑ Συνδέουν την κρίση στην Ελλάδα με τις αμερικανικές εκλογές

Συνδέουν την κρίση στην Ελλάδα με τις αμερικανικές εκλογές Με αναλύσεις και ανταποκρίσεις σε ΜΜΕ των Ηνωμένων Πολιτειών συνεχίζεται να προβάλλεται η άποψη για διασύνδεση των αμερικανικών προεδρικών εκλογών με την κατάσταση στην Ελλάδα και γενικότερα στην ευρωζώνη..