Evdokia Kadi - Kai Paradinomai

Κορυφαία σχόλια

Η Ευδοκία πραγματικά υπέροχη στην ερμηνεία της, απο το " Ταξίδεψέ με" μετά με το "Θα σ 'αγαπώ αιώνια" και τώρα με το "Και παραδίνομαι" αγαπιέται η φωνή της όλο και περισσότερο! καλη επιτυχία να εχει το τραγούδι εύχομαι.  ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO..

Κλεφτές… ματιές στη σέξι φωτογράφηση της Miranda Kerr

Η πιο σέξι γυναίκα του  κόσμου ψηφίστηκε από το αντρικό  περιοδικό «Esquire» η Miranda Kerr, η οποία είναι από τα πιο φωτογραφημένα πρόσωπα της χρονιάς.

Η 29χρονη σύζυγος του Orlando Bloom γεννήθηκε στο Σίδνεϊ και μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη της Νέας Ουαλίας...

Στη Μόσχα ο υψηλότερος ουρανοξύστης της Ευρώπης

Το ρεκόρ του υψηλότερου κτιρίου στην Ευρώπη ανέκτησε και πάλι η Ρωσία χάρη στον υπό κατασκευή ουρανοξύστη Μέρκιουρι Σίτι Τάουερ, ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία Mercury..

Αθωώθηκε ο Κ. Βαξεβάνης για τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ

Αθώος κρίθηκε από το αυτόφωρο δικαστήριο ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης για την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Η κατηγορία σε βάρος του αφορούσε στη δημοσίευση 2.059 ονομάτων καταθετών που φέρονται ότι να αποτελούν τη σύνθεση της περιβόητης λίστας, στο περιοδικό HotDoc το οποίο εκδίδει..

Η Katy Perry με τον πατέρα της και τον πρώην της στο γήπεδο

Σε δύσκολη θέση πρέπει να ήρθε η Katy Perry όταν συνάντησε τον Russel Brand το βράδυ της Τρίτης στο στάδιο όπου πήγαν –με διαφορετική παρέα- να παρακολουθήσουν τους Lakers και τους Dallas Mavericks σε αγώνα μπάσκετ.

Το χειρότερο του πρόσωπο παρουσίασε στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Κάθε άλλο παρά… μεγαλοπρεπής ήταν στην Κωνσταντινούπολη ο Παναθηναϊκός.

Παρουσιάζοντας το χειρότερο φετινό τους πρόσωπο, επιρρεπείς στα λάθη (έκαναν 23) και με κάκιστες επιλογές στην επίθεση, οι «πράσινοι» βρέθηκαν ακόμη και στο ---19 και τελικά γνώρισαν την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ με 73-64. Μόνο στο πρώτο και το τέταρτο δεκάλεπτο άρεσαν οι «πράσινοι». Πάλεψαν περισσότερο Διαμαντίδης, Ματσιούλις και Λάσμε..

To τρέιλερ του νέου ΟΛΑ (Επιμήκυνση με Δούκισσα)

Το ΟΛΑ δεν χτυπάει πάντα δυο φορές, αλλά θα το κάνει φέτος. Σε μια εποχή λιτότητας, περικοπών και γενικότερων “κουρεμάτων”, το ΟΛΑ κάνει πράξη την επιμήκυνση και επιστρέφει σε διπλή διευρυμένη έκδοση! Πάντα μετά τα μεσάνυχτα στη συχνότητα του ΑΝΤ1, όχι πια μόνο τα βράδια της Δευτέρας αλλά και κάθε Τρίτη...

Το Πέρασμα του Τυφώνα Sandy σε Φωτογραφίες Και Βίντεο που Προκαλούν Δέος

Τραγική φαίνεται να είναι η κατάσταση στις περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών που επλήγησαν από το καταστροφικό πέρασμα της Σάντι.Ο τυφώνας άφησε πάνω από οκτώ εκατομμύρια σπίτια δίχως ρεύμα..

Φέτελ ή Αλόνσο; GP Άμπου Ντάμπι: Χίλιες και μία…νίκες!

Στo Υaς Island, ένα μικρό τεχνητό νησί πολύ κοντά στην πρωτεύουσα των ΗΑΕ, Άμπου Ντάμπι, διεξάγεται την Κυριακή ο 18ος αγώνας του φετινού πρωταθλήματος (σ.σ: απευθείας Alpha, 14:00)..

Το εμβόλιο της γρίπης σώζει από... εμφράγματα και εγκεφαλικά Μειώνει κατά 50% την πιθανότητα εμφάνισης καρδιαγγειακού επεισοδίου και κατά 40% θανάτου εξαιτίας του

Τορόντο 
Η λήψη του αντιγριπικού εμβολίου κατά τη νέα περίοδο γρίπης που έχει ήδη ξεκινήσει μπορεί να μειώσει όχι μόνο τον κίνδυνο μόλυνσης με τον ιό της γρίπης αλλά και εκείνον της εμφάνισης καρδιοπαθειών..

Παράθυρο δείχνει την εξάπλωση του καρκίνου

Ουάσινγκτον 
Προκειμένου να δουν τον καρκίνο εν δράσει, ερευνητές εμφύτευσαν μικρά γυάλινα παράθυρα (!) στην κοιλιά ποντικών. Όπως αναφέρουν επιστήμονες του Ινστιτούτου Hubrecht στην Ολλανδία με δημοσίευσή τους στην επιθεώρηση «Science Translational Medicine» τα παράθυρα αυτά αναμένεται να ανοίξουν ένα νέο..

Αποτελεσματικό φάρμακο για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Δοκιμές δείχνουν ότι αντικαρκινική θεραπεία alemtuzumab υπερέχει σε σύγκριση με όλες τις υπάρχουσες..
Λονδίνο 
Ένα νέο φάρμακο φαίνεται να προσφέρει την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση που έχει υπάρξει ως σήμερα για την υποτροπιάζουσα – διαλείπουσα πολλαπλή σκλήρυνση (ή σκλήρυνση κατά πλάκας), σύμφωνα με ερευνητές του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ..

Η κατανάλωση ψαριού «ασπίδα» ενάντια στα εγκεφαλικά

Τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου μειώνει σημαντικά η κατανάλωση ψαριού τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, όπως είδαν βρετανοί επιστήμονες..

Ταξιδεύοντας με τον Στέλιο Ρόκκο στο Αιγαίο

Ταξίδι στο Αιγαίο πραγματοποίησε πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος έχοντας για παρέα τον δημοσιογράφο Χρήστο Νέζο.
Ο τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του και  για την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ταυτότητα»,..

Βίντεο: «Σου λέω δεν το έκανα εγώ…»

Όταν τα παιδιά επιμένουν για κάτι ο κόσμος να χαλάσει θα περάσει το δικό τους!
Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε μια πιτσιρικά επιμένει πως δεν έβαψε με μαρκαδόρο την κοιλίτσα της..

Μια ντουζίνα γκολ στην αναμέτρηση Ρέντινγκ-Άρσεναλ!

Παιχνίδι που θα μείνει στην ποδοσφαιρική ιστορία για τα 12 γκολ (!) που σημειώθηκαν ήταν αυτό στο «Μαντέσκι» ανάμεσα στη Ρέντινγκ και την Άρσεναλ για τους «16» του Capital One Cup!..

Δείτε πως η Σάντι βύθισε το ιστιοφόρο «Μπάουντι»

Ο Σάντι δεν έπληξε μόνο τις Ανατολικές Ακτές των ΗΠΑ, αλλά και τη βρετανική ναυτική ιστορία, καθώς το ιστιοφόρο «Μπάουντι», αντίγραφο του θρυλικού πλοίου, ναυάγησε προχτές, παρασύροντας στο θάνατο μια γυναίκα, ενώ ο καπετάνιος του αγνοείται..

Δείτε το μισθό του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (χωρίς τα επιδόματα)

Οι μηνιαίες αποδοχές των στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδας διαβιβάστηκαν στην Βουλή μετά από σχετικό ερώτημα της βουλευτή της ΝΔ Μισελ Ασημακοπούλου.
Ειδικότερα:
«οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές του Διοικητή, των Υποδιοικητών και των τριών ελών του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής είναι οι ακόλουθες:..

Ξενογιαννακοπούλου: Τo ΠΑΣΟΚ έγινε μικρό παράρτημα της κεντροδεξιάς!

Την αποχώρηση της από το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου μέσω επιστολής της προς τον κ. Βενιζέλο.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου έχει ως εξής:

Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2012

Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ..

ΔΕΗ: ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Σε ισχύ το μειωμένο νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο

Η ΔΕΗ Α.Ε. υπενθυμίζει στους πελάτες της που κάνουν χρήση του μειωμένου (νυχτερινού) οικιακού τιμολογίου με τμηματικό ωράριο ότι η ρύθμιση αυτή θα ισχύσει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, από την 1η Νοεμβρίου 2012 έως και την 30η Απριλίου 2013..

Κίνα: σε οκταετή κάθειρξη καταδικάστηκε αντιφρονούντας..

Δικαστήριο στη νοτιοδυτική Κίνα καταδίκασε σήμερα έναν αντιφρονούντα σε οκτώ χρόνια κάθειρξη για ανατρεπτική δραστηριότητα, διότι οργάνωσε ένα φόρουμ στο Διαδίκτυο για να προωθήσει την αποκατάσταση μιας "φιλελεύθερης δημοκρατίας" στην Κίνα και να συζητώνται κοινωνικά θέματα..

Τρεις γυναίκες ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου σε ανοικτό πάρτι στην Ισπανία

Τρεις νεαρές γυναίκες έχασαν τη ζωή τους και δύο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση από το ποδοπάτημα του πλήθους κατά τη διάρκεια ανοικτού πάρτυ στην Madrid Arena, δυτικά της Μαδρίτης, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών..

ΙΤΑΛΙΑ: Οι πλημμύρες «βυθίζουν» τη Βενετία

Πάνω από τη μισή Βενετία ήταν σήμερα κάτω από το νερό, καθώς η ιστορική πόλη επλήγη από ιδιαίτερα υψηλή πλημμυρίδα.

Τα επίπεδα των υδάτων ανέβηκαν στη διάρκεια της νύκτας πάνω από 140 εκατοστά και αναμενόταν να παραμείνουν πάνω από τα κρίσιμα επίπεδα "για περίπου 15 ώρες",.

Ο Μιχάλης Κασσής έκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας.Άνω-κάτω το ΠΑΣΟΚ

Σημαντικές διαφωνίες υπήρξαν μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΟ και είναι χαρακτηριστικό ότι αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις. Ορισμένοι βουλευτές, μεταξύ των οποίων ο Κώστας Σκανδαλίδης, από τους υποστηρικτές της υποψηφιότητας Βενιζέλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ,..

Εντολή για οικονομικό έλεγχο σε Γ. Βουλγαράκη και Α. Πελέκη

Τον αναδρομικό οικονομικό έλεγχο του πρώην υπουργού, Γ. Βουλγαράκη και της συζύγου του, Α. Πελέκη, από ορκωτούς λογιστές γνωστοποίησε η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, έπειτα από την αναφορά του ονόματός τους στην φερόμενη ως λίστα Lagarde..

6 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 48ωρη απεργία προκηρύσσουν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Σαρανταοκτάωρη απεργία για τις 6 και 7 Νοεμβρίου προκηρύσσουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κατά των νέων μέτρων λιτότητας που αναμένονται να ψηφιστούν στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα..

ΗΠΑ: Μετρούν τις πληγές τους, μετά το πέρασμα της Σάντι


Εικόνα από ταινία καταστροφής θυμίζει η ερημωμένη και βυθισμένη στο σκοτάδι Νέα Υόρκη από το πέρασμα του τυφώνα Σάντι, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσείς, οι ζημιές ανέρχονται στα 50 δισ. δολάρια.

Σήμερα η δίκη του Κώστα Βαξεβάνη

Με μάρτυρες υπεράσπισης που θα προκαλέσουν έκπληξη και θα συζητηθούν αρχίζει σήμερα η δίκη του δημοσιογράφου για τη δημοσιοποίηση της λίστας..