Βιέννη: Ο χορός των ακροδεξιών κατεβάζει χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους

Δρακόντεια μέτρα ασφάλειας έχουν πάρει οι αυστριακές αστυνομικές αρχές για την αποτροπή επεισοδίων απόψε γύρω από τα παλιά χειμερινά ανάκτορα του Χόφμπουργκ στο κέντρο της Βιέννης, όπου ξεκινά αργά το βράδυ ο αμφιλεγόμενος «Χορός των Ακαδημαϊκών», που διοργανώνει το ακροδεξιό εθνικιστικό Κόμμα των Ελευθέρων (το μεγαλύτερο κόμμα της αυστριακής αντιπολίτευσης).

ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ «ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΔΕΣΜΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ».

Η Ελεονόρα Ζουγανέλη μίλησε για της συχνές αλλαγές που κάνει στην εμφάνιση της:
«Είναι κάτι που με ευχαριστεί κατ' αρχάς. Δεν νιώθω δέσμια της εικόνας μου, ούτε θεωρώ ότι έχει.

VIDEO PREMIERE:ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ VIDEOCLIP ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΙΑΜΟΥ "ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΦΩΤΙΑ"

Η επιτυχία που ανάβει φωτιές πλέον απέκτησε το δικό της videoclip!

Η BRITNEY SPEARS ΜΕ SEE THROUGH ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΤΙΕΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

Η Britney Spears έχει αρχίσει να ξαναξεφεύγει και αυτό φαίνεται προς τα έξω. Το μεσημέρι δε φοράμε σι θρου Britney γιατί φαίνεται η διαφάνεια!

Στο σούπερ μάρκετ, αντί να πάει με τις φόρμες, έβαλε ένα καπέλο, ένα πουκάμισο και αυτό ήταν...

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ "ΑΚΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ

Μετά από δημοσίευση πολλών άρθων σχετικά με το λόγο της αποχώρησης του Μιχάλη Χατζηγιάννη από το σχήμα της Ακτής Πειραιώς, εμείς οφείλουμε να σας παρουσιάσουμε την επίσημη θέση του μαγαζιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ RIHANNA ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ

Άλλη μία κορυφαία στιγμή απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Η Rihanna φορώντας ένα μαύρο see through φόρεμα μέσα από το οποίο φαινόταν το στήθος της δεν κατάφερε να κρύψει τα κάλλη της.

Απολαύστε την παρακάτω!

Η BEYONCE ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ!

H Πασίγνωστη και πανέμορφη τραγουδίστρια Beyonce αποκαλύπτεται και μιλά πρώτη φορά για την αποβολή της στο πρώτο της παιδί.

Η star και ο σύζυγός της Jay Z είχαν αφήσει κάποια υπονοούμενα για το γεγονός μέσα από το τραγούδι Glory που ηχογραφήθηκε λίγε μέρες μετά από τη γέννηση της Blue Ivy.

Bar Rafaeli Την κάρτα για την Ημέρα των Ερωτευμένων ανυπομονεί να λάβει η καλλονή από το Ισραήλ..

Με αέρα 50's η Bar Rafaeli παρουσιάζει την καινούργια κολεξιόν άνοιξη-καλοκαίρι 2013 εταιρείας εσωρούχων και προκαλεί ανεπάλληλα εγκεφαλικά στους άνδρες θαυμαστές της και σίγουρα έκρηξη ζήλειας στις γυναίκες.

Πολύνεκρη έκρηξη στο Μεξικό

Είκοσι πέντε νεκροί, εκ των οποίων οι δεκαεπτά γυναίκες, είναι ο απολογισμός από την ισχυρή έκρηξη σε ουρανοξύστη στο κέντρο της Πόλης του Μεξικού στον οποίο στεγάζονται τα γραφεία της κρατικής εταιρείας πετρελαίου.

Υποβαθμίσεις για Κύπρο-Κροατία

Σε υποβάθμιση της Τράπεζας Κύπρου, Λαϊκής και Ελληνικής προχώρησε, σύμφωνα με το ΡΙΚ, ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch, μετά την υποβάθμιση της Κύπρου στις 25 Ιανουαρίου.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζει την ελληνική αποστολή στους 10ους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics

Το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ στηρίζει ως Αργυρός Χορηγός την ελληνική αποστολή που συμμετέχει στους 10ους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics 2013, που διεξάγονται στην PyeongChang της Νότιας Κορέας, από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου 2013.

Κίνα: Δεκάδες νεκροί από έκρηξη φορτηγού με πυροτεχνήματα

Τουλάχιστον 26 άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη φορτηγού που μετέφερε πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, προκαλώντας την κατάρρευση γέφυρας στην επαρχία Χενάν στην κεντρική Κίνα, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Radio Chine International.

Βουλευτές εκτός ορίων στην Προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ

Η παραδοχή του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Ηλία Πλασακοβίτη ότι η λίστα Λαγκάρντ θα μπορούσε να έχει αξιοποιηθεί για τη διενέργεια φορολογικών ελέγχων ήταν το βασικό εύρημα των μελών της προανακριτικής επιτροπής που διερευνά την συγκεκριμένη υπόθεση καθώς τα μέλη της επιδόθηκαν κυρίως σε άνευ ουσίας εντάσεις που ως αποτέλεσμα είχαν να αποχωρήσει από τις συνεδριάσεις ο κ. Βασίλης Καπερνάρος με δύο σπασμένα δάκτυλα!.

Αυστραλία: υποψήφιος στις εκλογές ο Τζούλιαν Ασάνζ

Ο Τζούλιαν Ασάνζ θα κάνει πάλι κάτι που κανείς δεν περιμένει. Αυτή τη φορά θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της γενέτειρας του, της Αυστραλίας για τη γερουσία. Ο ίδιος βρίσκεται πάντα στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο και αναμένει να εκδοθεί από τις βρετανικές αρχές στη Σουηδία. Ο ιδρυτής του Wikileaks επιβεβαίωσε την πληροφορία για την υποψηφιότητα του μέσω του λογαριασμού στο Twitter.

ΓΣΕΕ: 24ωρη απεργία την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου

\Σε 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 προχωρά η ΓΣΕΕ, έπειτα από απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση των συνδικάτων στις 11:00 της ίδιας ημέρας στο Πεδίον του Άρεως.

Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!!!

Την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο άγγλος σουπερστάρ επιστρέφει στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας (διάρκειας πέντε μηνών, μέχρι το καλοκαίρι) με την Παρί Σεν Ζερμέν. Επειτα από πέντε χρόνια στην Αμερική και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, οι άραβες ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας.

Στα δίχτυα των εισαγγελέων ο Τζιμπούρ για φοροδιαφυγή και παράνομο στοιχηματισμό

Καταγγελίες για μη υποβολή φορολογικών δηλώσεων επί σειρά ετών και εισροή χρηματικού ποσού από στοιχηματική εταιρεία σε λογαριασμό του στην Ελλάδα, σε βάρος του επιθετικού του Ολυμπιακού και της Εθνικής Αλγερίας Ραφίκ Τζιμπούρ, διερευνούν οι δικαστικές αρχές.

Κυνική ομολογία του ΔΝΤ: Κάναμε λάθος με την Ελλάδα

Ενα από τα μεγαλύτερα λάθη του ΔΝΤ αποδεικνύεται ότι ήταν ο πολλαπλασιαστής του, που φαίνεται ότι κόστισε –από κοινού με άλλα προβλήματα που εντοπίστηκαν στο Ελληνικό Πρόγραμμα- δισεκατομμύρια ευρώ στον ελληνικό λαό.

Κλείνουν 94 τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ - Μετακομίζουν 20.000 φοιτητές

Μια μεγάλη ανατροπή στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, φέρνει το σχέδιο «Αθηνά» που παρουσίασε ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος. Ωστόσο, το κλείσιμο, οι συγχωνεύσεις και οι μετακινήσεις τμημάτων θα προκαλέσουν μεγάλες κοινωνικές και οικονομικές ανατροπές καθώς θα πρέπει 15-20 χιλιάδες φοιτητές να αλλάξουν τόπο σπουδών.

Bricking the Wall: Israel builds barriers to Jihad

Israel has reportedly attacked a target on the Syrian-Lebanese border after giving repeated warnings.

BMX Session on Satellite Dishes - Red Bull Riding over Space Radar


Following his spectacular ride along the roof of a skyscraper in Kiev in 2010, BMX star Vasya Lukyanenko recently took things to the next level as he headed for the Ukrainian National Space Centre in Yevpatoria to demonstrate his bike skills on the huge radar dishes.

1/31/13: White House Press Briefing.


31 Ιαν 2013
White House Press Briefings are conducted most weekdays from the James S. Brady Press Briefing Room in the West Wing

...