2013 Το «αφεντικό» της NSA ο πιο μισητός άνθρωπος στο YouTube (Φωτό+Βίντεο)

Ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, Κιθ Αλεξάντερ, βγαίνει νικητής για το βίντεο με τις περισσότερες αρνητικές ψήφους

Μπορεί να υποστηρίζει ότι οι παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολιτών και ηγετών κρατών, πραγματοποιήθηκαν για την αποτροπή τρομοκρατικών χτυπημάτων, αλλά οι χρήστες του Διαδικτύου τον… χτυπούν αμείλικτα.

Νέα Υόρκη: Mε το Μετρό πήγε στην ορκωμοσία του ο Μπιλ ντε Μπλάζιο

Το νέο δήμαρχο "όρκισε" ο πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον - Ευχαρίστησε τον πρώην δήμαρχο, τη σύζυγο και τα παιδιά του
Λίγες ώρες μετά την πρώτη ορκωμοσία του σε ιδιωτική τελετή έξω από την κατοικία του στο Μπρούκλιν, ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, ορκίστηκε και επίσημα στο δημαρχιακό μέγαρο της πόλης.

euronews:Ελλάδα: Στην αυγή μιας κρίσιμης Προεδρίας ----Οι προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στην ΕΕ

Παλεύοντας εδώ και έξι χρόνια με την ύφεση και τα αλλεπάλληλα πακέτα λιτότητας, η Ελλάδα ανέλαβε την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια χρονική στιγμή κρίσιμων πολιτικών αποφάσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και στο εσωτερικό της χώρας.
Αρκετοί πολίτες, όμως, δεν έχουν υψηλές προσδοκίες.

Οι Θανατηφόρες ατάκες του ’13-Ελληνες πολιτικοί κατέβηκαν ξανά στα μαρμαρένια αλώνια της αλληλοεξόντωσης με φραστικά πυρά.

Με φαρμάκι, γραφικότητα, ειρωνεία αλλά και εκλάμψεις ευφυΐας, οι Ελληνες πολιτικοί κατέβηκαν ξανά στα μαρμαρένια αλώνια της αλληλοεξόντωσης με φραστικά πυρά

Η Πρωτοχρονιά του Αλέξη - Ως «έτος ανατροπών» οραματίζεται το 2014 ο Αλ. Τσίπρας

Μπορεί αν του είπαν τα κάλαντα, αλλά και ο ίδιος φρόντισε να στείλει τα δικά του μηνύματα στην κυβέρνηση, με την έναρξη της νέας χρονιάς. Ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε περιχαρής και έμπλεος αισιοδοξίας τα διάφορα συγκροτήματα που του είπαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – από μικρά παιδιά του ιδρύματος Χατζηκώστα, έως τον Χορευτικό Όμιλο του δήμου Σαρωνικού – και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη:

Αστρολογικές προβλέψεις 2014 Ποια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τις χρονιάς;

Ποια θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τις χρονιάς; Ποιοι ευνοούνται και ποιοι βάλλονται περισσότερο; Θα βγούμε απ' την κρίση; Πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο;
Δυνατή χρονιά αναμένεται να είναι και το 2014, με τον Άρη να διατρέχει τον Ζυγό έως τον Ιούλιο, μια περίοδος όπου το αίσθημα του δικαίου (ή της αδικίας) μπορεί να “πνίγει” πολλούς, αλλά να μην μπορούν να κάνουν κάτι γι' αυτό. Ωστόσο, οι νομικοί και δικηγόροι σ' αυτό το διάστημα γίνονται ιδιαίτερα δυναμικοί και δεν φοβούνται πλέουν να δράσουν για το κοινό καλό.

Σκορτσέζε - Ντι Κάπριο: Τους κατηγόρησαν ότι «δοξάζουν την ψυχοπαθητική συμπεριφορά»

Η Κριστίνα ΜακΝτάουελ, κόρη πρώην συνεργάτη του Τζόρνταν Μπέλφορτ, κατηγορεί τον Μάρτιν Σκορτσέζε και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο ότι στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street» «δοξάζουν την ψυχοπαθητική συμπεριφορά».
Η Κριστίνα ΜακΝτάουελ, η κόρη του Τομ Προυσαλις, στενού συνεργάτη του Τζόρνταν Μπέλφορτ, του μεγαλοχρηματιστή που συνέδεσε το όνομα του με τα χρηματιστηριακά σκάνδαλα και τις φούσκες της δεκαετίας του '90, επιτέθηκε φραστικά στον Μάρτιν Σκορτσέζε και στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

2013 Κaty Perry: Είναι η βασίλισσα του Twitter!

Δείτε ποιοί σταρ της μουσικής βιομηχανίας κυριάρχησαν στον κόσμο των 140 χαρακτήρων!
«Μην μου μιλάτε σήμερα εκτός και αν πρόκειται για τη Beyonce!» έγραψε σε ένα από τα πολλά tweets που συνηθίζει καθημερινά να ποστάρει η Katy Perry, που φαίνεται ότι ξέρει να παίζει πολύ καλά το παιχνίδι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, η 29χρονη τραγουδίστρια κρατάει πλέον τα βασιλικά σκήπτρα του Twitter- μετράει 48.423.586 followers- εκθρονίζοντας την εκκεντρική Lady Gaga που πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση (41.000.000 followers).

Brad Pitt και Tom Cruise: Ξανά μαζί στην μεγάλη οθόνη

Μετά από είκοσι χρόνια οι δύο χολιγουντιανοί σταρ θα συναντηθούν και πάλι στα κινηματογραφικά πλατό!
Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν είκοσι χρόνια για να συναντηθούν ξανά στα κινηματογραφικά πλατό, ο Brad Pitt και ο Tom Cruise, μετά την τελευταία τους συνεργασία το 1994 στην ταινία «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα».

Πρέμιερ Λιγκ: Ώρα ντέρμπι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής.

Πέρασε τις γιορτές της ξέγνοιαστα βλέποντας τους άλλους να «σφάζονται» με τα συνεχόμενα ντέρμπι, αλλά τώρα ήρθε η ώρα της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ να δώσει τη δική της μάχη απέναντι στη Τότεναμ

NBA: Η χρονιά του Αντετοκούνμπο! (Φωτό+Βίντεο)

Οι Μπακς κέρδισαν τους Λέικερς στο Λος Άντζελες με τον Έλληνα φόργουορντ να έχει 8 πόντους (3/7 δίποντα, 2/2 βολές), 11 ριμπάουντ και 1 ασίστ
Λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου στις ΗΠΑ, οι Μπακς πέρασαν με 94-79 από το Λος Άντζελες με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει και πάλι πολύ καλή παρουσία ξεκινώντας στην πρώτη τους πεντάδα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ- ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ- ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ- ΜΕ ΑΓΑΠΗ- ΥΓΕΙΑ- ΕΥΤΥΧΙΑ- ΓΙΑ ΟΛΟΥ ΜΑΣ-[ ΠΛΑΝΕΤ ΣΤΑΡΣ] -