Shayk-ing it up! Irina sizzles in two revealing layered dresses as she models at Sao Paolo Fashion Week

She is best known for being a Sports Illustrated model, but on Tuesday Irina Shayk proved she looks just as good with her clothes on.
The star took part in Sao Paolo Fashion Week where she modelled two looks from the Triton Summer collection.
Irina strutted her stuff on the catwalk in Sao Paolo, Brazil, modelling two flirty dresses.

'The more sex I have the more defined my arms and stomach get' so THAT'S how supermodel Miranda Kerr keeps in shape!

Her firm and tanned physique is one of the most envied in the world.
And while genetics and a good diet no doubt play a role in Miranda Kerr’s near perfect body, she also credits plenty of sex for her toned curves.

Malaika Firth: Η ανερχόμενη καλλονή από την Κένυα

Σε συνέντευξή της η Firth έχει πει ότι τα πρότυπά της είναι η 23χρονη Jοurdan Dunn, η οποία υπήρξε το πρώτο μαύρο μοντέλο που περπάτησε στην πασαρέλα για την Prada, και η 25χρονη Πορτορικανή Joan Smalls, η οποία υπήρξε η πρώτη Λατίνα καλλονή που έγινε πρόσωπο της Estee Lauder
Στο φωτογραφικό φακό του σταρ φωτογράφου Mario Testino πόζαρε η ανερχόμενη καλλονή Malaika Firth για το editorial μόδας του γυναικείου περιοδικού «Vogue» της γαλλικής έκδοσης του Απριλίου.

Ο Sean Penn «σπίτωσε» την κουκλάρα Charlize Theron

Το σπίτι του Penn στο Μαλιμπού εκτός από... απέραντο κήπο διαθέτει πισίνα, γυμναστήριο, πάρκινγκ αλλά και μια μικρή παιδική χαρά με τραμπολίνο για να περνάει την ώρα του ο μικρός Jackson
Στο πολυτελές σπίτι του Sean Penn στο παραλιακό Μαλιμπού της Καλιφόρνια μετακόμισαν, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η ηθοποιός και αγαπημένη του Charlize Theron με τον υιοθετημένο γιο της Jackson.

Στο 52,3% η τηλεθέαση για το Κάτω Παρτάλι

Μπορεί την περασμένη εβδομάδα το «Κάτω Παρτάλι» να έπαιξε σε επανάληψη, ωστόσο το βράδυ της Δευτέρας η σειρά που έχει «τρελάνει» τα μηχανάκια της AGB επέστρεψε με νέο επεισόδιο και φυσικά για ακόμα μα φορά ξεπέρασε τον εαυτό του!

Έφη Κυριάκου: Η απόδειξη ότι έχει το ωραιότερο μπούστο της Ελλάδας

Η Έφη Κυριάκου είναι ένα κορίτσι με πολλά αξιοζήλευτα προσόντα. 
Ένα από αυτά είναι και το πλούσιο μπούστο της, που συνήθως θαυμάζει ο ανδρικός πληθυσμός. Αν κι εσύ δεν έχεις προσέξει όπως πρέπει το συγκεκριμένο σημείο του σώματός της, εμείς σου βρήκαμε τις κατάλληλες φωτογραφίες. Για τα μάτια σου μόνο.

Miley Cyrus: Το κορίτσι και το άλογο, μέρος 2ο...-Προκαλεί πάλι το “κακό κορίτσι” της μουσικής σκηνής

Νέα αποκαλυπτική φωτογράφιση από τη νεαρή τραγουδίστρια – Δείτε τις διαφορές από ανάλογη φωτογράφισή της το 2009! - Τότε ήταν η Χάνα Μοντάνα της Disney, σήμερα είναι η πιο προκλητική τραγουδίστρια της νέας γενιάς...
Η Miley Cyrus φωτογραφίζεται ξανά, έτσι όπως μας έχει συνηθίσει εσχάτως: ημίγυμνη.

Έλλάδα Πολιτισμός:Σχέδιο για ανοιχτά μουσεία και μνημεία

Η άνοιξη μπήκε δυναμικά για 33 μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους, όπου εφαρμόζεται από το ΥΠΠΟ το Εθνικό Πιλοτικό Πρόγραμμα αναβάθμισης.

Οι συγκεκριμένοι χώροι και μουσεία συγκεντρώνουν το 95% της επισκεψιμότητας και περιλαμβάνουν προορισμούς όπως η Ακρόπολη, οι Δελφοί, η Κνωσός, η Ολυμπία αλλά και η Σπιναλόγκα, η Δήλος, η Λίνδος, το Ακρωτήρι, οι βασιλικοί τάφοι των Αιγών κ.ά. Από σήμερα (έως τις 31 Οκτωβρίου)

Εκλογές 2014-ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Μπροστά Καμίνης, Μπουτάρης, Σγουρός

Προβάδισμα του Γιώργου Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων και του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής, δείχνει δημοσκόπηση της εταιρίας GPO.
Ειδικότερα στην πρόθεση ψήφου για τον Δήμο Αθηναίων, ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης προηγείται με 22,4%.

Βόμβα: Χάνονται 335 εκατ. ευρώ από τις επικουρικές 1 εκατ. ασφαλισμένων-από την 1η Ιουλίου, ο νέος νόμος ο οποίος ψηφίστηκε την Κυριακή το βράδυ στη Βουλή.

«Ψαλίδι» 169 εκατ. ευρώ φέτος και 335 εκατ. ευρώ το 2015 στις επικουρικές συντάξεις που καταβάλλει το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) φέρνει, από την 1η Ιουλίου, ο νέος νόμος ο οποίος ψηφίστηκε την Κυριακή το βράδυ στη Βουλή.
Τα ποσά αυτά προβλέπει η Εκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ως «εξοικονόμηση δαπάνης» σε εφαρμογή, από την 1η Ιουλίου, του νόμου 4052/12, που επιβάλλει:

Oικονομία-Θετική αξιολόγηση Moody's για Πειραιώς και Alpha

Θετικά αξιολογεί τις αυξήσεις κεφαλαίου Alpha και Πειραιώς (Credit positive) ο διεθνής οίκος Moody's διότι όπως εκτιμά βοηθούν τις δύο τράπεζες να ανταποκριθούν στις επιπλέον κεφαλαιακές ανάγκες που απαιτεί η Τράπεζα της Ελλάδος και τους δίνουν τη δυνατότητα να αποπληρώσουν τις προνομιούχες μετοχές, λέει η έκθεση του διεθνούς οίκου.

Ερχεται αύξηση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ λόγω φωτοβολταϊκών

Σε αύξηση του ΕΤΜΕΑΡ, του πράσινου τέλους που πληρώνουν όλοι οι καταναλωτές στους λογαριασμούς ρεύματος σε ποσοστό άνω του 30% ή περίπου 5 ευρώ, σε περίπου 20 ευρώ/Mwh, αναμένεται να προχωρήσει άμεσα η ΡΑΕ, της οποίας η ολομέλεια συνεδρίασε χθες, προκειμένου να καλυφθεί η διαφορά από το μικρότερο «κούρεμα» στις εγγυημένες τιμές των φωτοβολταϊκών και κυρίως των αγροτικών.

Νέο άλμπουμ με οχτώ ανέκδοτα τραγούδια του Michael Jackson

Θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου – Τα τραγούδια προέρχονται από το αρχείο του Βασιλιά της Ποπ
Οχτώ νέα τραγούδια του Michael Jackson που προέρχονται από το αρχείο του θα κυκλοφορήσουν στις 13 Μαΐου με τίτλο «Xscape».

Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Καλοκαιρία με ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα

Στα ορεινά τμήματα της χώρας οι απογευματινές νεφώσεις θα είναι αυξημένες και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα και μόνο το μεσημέρι στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα βορειοανατολικά ορεινά.