Η Ριάνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο

Το παγκόσμιο Κύπελλο πλησιάζει και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στη χώρα που θα το υποδεχτεί. Ομως αυτές τις μέρες ένας παραπάνω λόγος έχει αυξήσει το ενδιαφέρον για τη Βραζιλία, καθώς τη χώρα επισκέφθηκε η Ριάνα για τη σέξι φωτογράφηση του... δεκαπενθημέρου.

Η Μπιγιονσέ και ο Τζέι Ζι αποφάσισαν να ενώσουν τις μουσικές δυνάμεις τους.

Το χρυσό ζευγάρι της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα πραγματοποιήσει κοινή περιοδεία στις ΗΠΑ η οποία θα διαρκέσει από τις 25 Ιουνίου έως τις 5 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει 16 διαφορετικούς σταθμούς. Μπιγιονσέ - Τζέι Ζι μαζί στη σκηνή Η κοινή τους εμφάνιση στην τελευταία τελετή

1η Ιουνίου Η Μαρία Φαραντούρη τον Ιούνιο στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ της Μελβούρνης

Για μία και μοναδική συναυλία
Με τη συνοδεία του θρυλικού στον κόσμο της τζαζ σαξοφωνίστα, Τσαρλς Λόϊντ, θα εμφανιστεί την Ιη Ιουνίου στην Μελβούρνη η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια Μαρία Φαραντούρη.

Που να πάτε, τι να δείτε Βγαίνουμε Αθήνα: «The Beatles Live Tribute Band» στο Κύτταρο

Δείτε την πολιτιστική ατζέντα της ημέρας
ΟΠΕΡΑ
«Ντον Τζιοβάνι» στον πολιτιστικό πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος»

Η όπερα του Μότσαρτ από την Όπερα της Βαλίτσας της ΕΛΣ, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ευκλείδη, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245). Τηλ: 2104830330. Ώρα: 20:00. Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας τα οποία θα ξεκινήσουν να διανέμονται μία ώρα πριν από την έναρξη της παράστασης, στην είσοδο του χώρου.

Στις 4 και 5 Ιουνίου Οι Tuxedomoon τον Ιούνιο live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Θα εμφανιστούν στη χώρα μας για δύο μοναδικές συναυλίες την Τετάρτη 4 Ιουνίου στο Principal Club Theater στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη 5 Ιουνίου στο Stage Volume 1 στην Αθήνα.
Τριάντα εφτά χρόνια πριν στο Σαν Φρανσίσκο ξεκίνησε η μουσική διαδρομή μιας μπάντας που συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες στην  ιστορία του Νεοϋορκέζικου post punk, new wave κύματος.

Ξεκινά η προπώληση για τη συναυλία των «HIM»

Οι «ΗIM» θα επισκεφθούν την Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία την 1η Αυγούστου.
Ένα από τα δημοφιλέστερα ροκ συγκροτήματα των 2000s, οι Φινλανδοί «HIM», θα επισκεφθούν την Ελλάδα για μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 1η Αυγούστου στη σκηνή του Stage Volume 1, στο Μοναστηράκι.

Λος Αντζελες Alessandra Ambrosio: Ακόμα και οι άγγελοι έχουν κυτταρίτιδα

Ο φακός όμως των παπαράτσι που είναι αμείλικτος απαθανάτισε μεταξύ άλλων και τη λίγη κυτταρίτιδα που έχει στα κατά τα άλλα τέλεια πόδια της η Βραζιλιάνα, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και οι άγγελοι έχουν ατέλειες
Βόλτα στη γειτονιά της στο Brentwood του Λος Αντζελες αποφάσισε να πάει η καλλονή και άγγελος της Victoria’s Secret Alessandra Ambrosio, την οποία συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός φορώντας ένα μαύρο σορτσάκι, αθλητικά παπούτσια και καπέλο.

«FHM» Jennifer Lawrence: Η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο

Το περιοδικό «Rolling Stone» έχει χαρακτηρίσει τη Lawrence ως την πιο ταλαντούχα νεαρή ηθοποιό στην Αμερική
Ως την πιο σέξι γυναίκα του κόσμου ανακήρυξε το γνωστό αντρικό περιοδικό «FHM» την 24χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό Jennifer Lawrence, η οποία δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει γενικά αυτόν τον τίτλο.

Πώς από μάνατζερ των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, επί υπουργίας Ακη Τσοχατζόπουλου, βρέθηκε με αμύθητη περιουσία

Σωτήρης Εμμανουήλ: Bρέθηκε με αμύθητη περιουσία και σήμερα προφυλακισμένος στη VIP πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού για μίζα 17 εκατ. €
Εκείνο το χειμωνιάτικο βράδυ στα μέσα της δεκαετίας του 2000 οι ουρανοί είχαν ανοίξει και σχεδόν όλη η Αθήνα μέσα σε λίγες ώρες είχε πλημμυρίσει. Ταυτόχρονα όμως με τη βροχή είχαν σηκωθεί άνεμοι, η ταχύτητα των οποίων ξεπερνούσε τα 7 μποφόρ.

Με εκδηλώσεις και πορείες τίμησαν την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς σε διάφορες χώρες του πλανήτη.

Στην Ευρώπη, όπου πολλές χώρες παραμένουν αντιμέτωπες με τις κοινωνικές συνέπειες των πολιτικών λιτότητας, οι διαδηλώσεις αναμένεται να λάβουν πολιτικό χαρακτήρα λιγότερο από ένα μήνα από τις ευρωεκλογές.

Ελλάδα Τουρισμός:Huffington Post: 13 λόγοι που οι Κυκλάδες είναι ο επί γης παράδεισος

Ενα διθυραμβικό άρθρο για τη Μήλο, τη Νάξο και τα άλλα υπέροχα νησιά των Κυκλάδων
Ενα άρθρο που θα έπρεπε να κάνει κάθε Ελληνα περήφανο είναι αυτό που φιλοξενεί στις σελίδες της η διάσημη ηλεκτρονική ιστοσελίδα Huffington Post, στο οποίο παρομοιάζει τις Κυκλάδες με τον παράδεισο.

Ν. Κορέα Εικόνα-σοκ: Ένα χέρι προσπαθεί απεγνωσμένα να σπάσει το τζάμι

Επνιξαν ζωντανά πάνω από 300 παιδιά! - Σε απόσταση αναπνοής οι διασώστες, αντικρίζουν τραγικές εικόνες
Οι εικόνες είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικές! Άνθρωποι εγκλωβισμένοι, προσπαθούν με τα ίδια τους τα χέρια να σπάσουν τα τζάμια από τα φινιστρίνια του βυθιζόμενου πλοίου Sewol και να σωθούν, ενώ την ίδια ώρα βλέπουν τις βάρκες με τα σωστικά συνεργεία σε απόσταση αναπνοής.

Ιρλανδία: Συνελήφθη ο ηγέτης του Σιν Φέιν για δολοφονία γυναίκας το 1972

Ο Τζέρι Άνταμς φέρεται να είναι αυτός που έδωσε την εντολή για τη δολοφονία της Τζιν ΜακΚονβίλ
Στη σύλληψη του ηγέτη του Σιν Φέιν, που είναι το πολιτικό παρακλάδι του IRA, προχώρησε η αστυνομία της βόρειας Ιρλανδίας για την εμπλοκή του στη δολοφονία το 1972 της Τζιν ΜακΚονβίλ.

ΗΠΑ: Άνοιξε η γη και τους κατάπιε στη Βαλτιμόρη

Σε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο ο δρόμος χωρίστηκε στα δύο, «καταπίνοντας» αυτοκίνητα και πεζοδρόμια και ό,τι άλλο βρισκόταν πάνω στο δρόμο
«Άνοιξε» η γη και τους κατάπιε στην κυριολεξία στη Βαλτιμόρη των ΗΠΑ. Αυτό που συνέβη στην περιοχή μοιάζει με σκηνή από ταινία-υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι πραγματικότητα...

«Αύριο Θα Είναι Αργά»: Επιστρέφει στη δισκογραφία ο Μανώλης Λιδάκης

Το μεγάλο «ευχαριστώ» του τραγουδιστή στον Μανώλη Ρασούλη Το νέο του δίσκο παρουσίασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ο Μανώλης Λιδάκης σε studio στο κέντρο της Αθήνας. Ο τραγουδιστής μετά από αρκετό διάστημα απουσίας από την δισκογραφία, επιστρέφει με 14 ολοκαίνουργια τραγούδια,

Συνεργασία-έκπληξη: Μαζωνάκης και Ματσούκα αναστατώνουν το κοινό

Πρωταγωνίστρια στο νέο video clip του τραγουδιστή θα είναι η σέξι ηθοποιός
Ο ανατρεπτικός Γιώργος Μαζωνάκης επιστρέφει στην δισκογραφία με νέο τραγούδι, το οποίο αναμένεται να συζητηθεί μιας και στο video clip του πρωταγωνιστεί μία «καυτή» παρουσία.