Δημοτικό Θέατρο Πειραιά: Έξτρα παράσταση για τον Brook στον Πειραιά λόγω sold out

Μια επιπλέον παράσταση της «Κοιλάδας των Εκπλήξεων του Πήτερ Μπρουκ προστέθηκε στο Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, στις 17.30 , στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, λόγω sold out των πέντε προγραμματισμένων παραστάσεων. Η αυξημένη ζήτηση εισιτηρίων οδήγησε τους διοργανωτές να ανακοινώσουν χθες την προσθήκη της απογευματινής παράστασης, το Σάββατο που μας έρχεται.

Ο Παπανδρέου βάλει κατά Βενιζέλου αλλά διαμηνύει ότι δεν θα ρίξει την κυβέρνηση

Καλά κρατεί ο «εμφύλιος» στο ΠΑΣΟΚ, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Παπανδρέου -είτε οι ίδιοι είτε μέσω των συνεργατών τους ή φίλα προσκείμενων στελεχών- να συνεχίζουν να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, βουλιάζοντας ακόμη περισσότερο το υπό διάλυση κόμμα τους.

Το πακέτο άγριων μέτρων της τρόικας φέρνει ραγδαίες εξελίξεις, καθώς δυσκολεύει η εκλογή του Προέδρου

Σε συμπληγάδες οδηγούνται η κυβέρνηση και η πλειοψηφία της στη Βουλή λόγω του αδιεξόδου στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και της απαίτησης των δανειστών για νέο άγριο πακέτο μέτρων. Αυτήν τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα θεωρούνται πιθανά, χωρίς να αποκλείεται ακόμη και η επίσπευση των εκλογών ή ο σχηματισμός νέας κυβέρνησης με άλλον πρωθυπουργό.

Τους προγραμματικούς πυλώνες του ΣΥΡΙΖΑ ανέπτυξε ο Αλ. Τσίπρας

Τους πυλώνες του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να υπάρξει μια βιώσιμη λύση για την Ελλάδα, ανέπτυξε ο Αλέξης Τσίπρας σε γεύμα εργασίας που είχε σήμερα στο Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο.

ΚΕΑ: 25 συμμετέχοντες, από 18 χώρες,Eτσι φωτίζεται η νύχτα

Πώς μπορούμε να φωτίσουμε διακριτικά ένα κτίριο χωρίς να γίνει η νύχτα μέρα, διατηρώντας τον έναστρο ουρανό ως σπάνιο φυσικό πόρο; Την απάντηση επιχείρησε να δώσει το 1ο Διεθνές Σεμινάριο Πειραματικού Φωτισμού Rethink the Night, που διοργάνωσε η Ελληνική Επιτροπή Φωτισμού στην Τζια.

iGuide: Ψηφιακός ξεναγός στην ανεξερεύνητη Ελλάδα

Η υπηρεσία iGuide «ανακαλύπτει την ανεξερεύνητη» Ελλάδα προσφέροντας ξενάγηση σε περιοχές της χώρας όπου η πρόσβαση σε πληροφορίες για το κοινό δεν είναι εύκολη. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας αλλά και ως εφαρμογή για «έξυπνες» συσκευές.

Google: Οι κορυφαίες εφαρμογές σε «έξυπνα» κινητά για το 2014

Η αμερικανική εταιρεία Google ανακοίνωσε τις κορυφαίες εφαρμογές για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα για το 2014. Πρόκειται για εφαρμογές που χρησιμοποιούνται σε τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android και είναι διαθέσιμες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της αμερικανικής εταιρείας, του γνωστού Google Play.

Κορκίδης: "Καταστροφική η αποδοχή νέων δημοσιονομικών μέτρων"

Καταστροφικές θα είναι οι συνέπειες στην Ελληνική αγορά και ιδιαίτερα στην νησιωτική οικονομία, αν η κυβέρνηση αποδεχθεί τα νέα δημοσιονομικά μέτρα και υποκύψει στις απαιτήσεις περαιτέρω μείωσης των ασφαλιστικών και κοινωνικών παροχών καθώς και στη μεταβολή του ΦΠΑ.

Η σέξι ΟΝΝΕΔίτισσα φωτογραφίζεται με εσώρουχα σε αθηναϊκό strip club!

Αφού... έβγαλε πολλούς από τα ρούχα τους, με τις απόψεις της για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, η Έλλη Παπαγγελή αποφάσισε τώρα να βγάλει τα δικά της...
Αφού προκάλεσε με την ανάρτησή της στο Facebook για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, την ύπαρξη των οποίων αμφισβήτησε, η Έλλη Παπαγγελή «ξαναχτυπά», με... όπλο, αυτή τη φορά, όχι τις πολιτικές της απόψεις, αλλά τις... φονικές της καμπύλες.

Διακίνηση μεταναστών με το σκάφος του «Mr Κariera.gr»

Σύρους παράνομους μετανάστες εντόπισαν οι διωκτικές αρχές σε σκάφος που ανήκει στον ιδρυτή του site ευρέσεως εργασίας Φάνη Ρήγα - «Μου το είχαν κλέψει», ισχυρίζεται ο ίδιος, ο οποίος συνελήφθη, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Mιχάλης Ιγνατίου: Στέλνουμε 4 υπουργούς στο Metropolitan Club της Νέας Υόρκης για μονοήμερο συνέδριο

Κώστας Σκρέκας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Χρήστος Σταϊκούρας και Μάκης Παπαγεωργίου θα μείνουν στις ΗΠΑ από μια έως έξι ημέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα
“Μίνι” υπουργικό συμβούλιο θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη, αφού τέσσερις υπουργοί έφτασαν στην αμερικανική μεγαλούπολη για να λάβουν μέρος σε μονοήμερο oικονομικό συνέδριο,

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Προφάσεις εν αμαρτίαις οι δικαιολογίες του Π. Μελά


«Ειλημμένη από καιρό» χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, την απόφαση ανεξαρτητοποίησης του Παναγιώτη Μελά, ενώ απαντώντας στις αιτιάσεις του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή κάνει λόγο για «προφάσεις εν αμαρτίαις».

Χρηματιστήριο Αθηνών : «Χείρα βοηθείας» από τον ΟΠΑΠ


Με μικρά κέρδη κινείται το Χρηματιστήριο Αθηνών, λαμβάνοντας ώθηση από τις μετοχές του ΟΠΑΠ, ΟΠΑΠ+5,06% του ΟΤΕ ΟΤΕ+1,02% και της Εθνικής, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να «αποβάλει» τη νευρικότητα που επικρατεί από τα πρώτα λεπτά της σημερινής συνεδρίασης.

Δείτε τη Jennifer Lopez σαν άλλη... τσαρίνα - Φωτογράφηση για το ρωσικό Harper’s Bazzaz

«Έχω αθλητικό σώμα, έκανα γυμναστική σε όλη μου τη ζωή κι έχω υπάρξει εξαιρετικά πειθαρχημένη όποτε χρειαζόταν», απαντά η λατίνα σταρ στους επικριτές της 
Είναι από αυτές τις γυναίκες που όταν ο χρόνος περνάει φαίνονται πιο όμορφες. Κάτι τέτοιο ισχύει και για την Jennifer Lopez η οποία αυτή τη φορά πόζαρε για το εξώφυλλο του ρωσικού Harper’s Bazzaz και μοιάζει σαν πραγματική τσαρίνα.

«Sex Factor» για νέους πορνοστάρ - Παγκόσμιο ριάλιτι κάνει πρεμιέρα.

Τo νέο σόου της αμερικανικής βιομηχανίας πορνό προκάλεσε φρενίτιδα με εκατοντάδες χιλιάδες υποψηφιότητες, αλλά μόλις 16 ήταν οι τυχεροί που επιλέχθηκαν. Κανένας δεν επελέγη από την Ελλάδα
Ποιος δεν γνωρίζει το talent show «X-Factor», το οποίο κατέκτησετην κορυφή στους παγκόσμιους πίνακες τηλεθέα­σης;

Πως να ανανεώσετε ένα κλασσικό λουκ – Οι τάσεις του χειμώνα

Οι θερμοκρασίες πέφτουν αλλά η φετινή ανδρική μόδα προστάζει χρώμα. Δείτε όλα όσα προτείνουν οι σχεδιαστές φέτος.
Το χρώμα μπορεί να το φοβούνται οι περισσότεροι άνδρες, αλλά όταν φορεθεί σωστά μπορεί να κάνει μια εμφάνιση chic και εντυπωσιακή, ενώ παραμένει αρρενωπή.