Χειροπέδες σε χάκερ που επιτέθηκαν στα δίκτυα του Xbox και του PlayStation

Πρόκειται έναν 22χρονο Άγγλο και έναν Φινλανδό με το ψευδώνυμο Ryan, οι οποίοι εμφανίζονται να είναι μέλη της ομάδας που ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις 
Ένας 22χρονος Άγγλος και ένα Φινλανδός με το ψευδώνυμο Ryan, οι οποίοι εμφανίζονται να είναι μέλη της ομάδας χάκερ που ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις στο PlayStation

Οι πιο αστείες «ερυθρόλευκες» στιγμές του 2014 σε βίντεο

Από την προετοιμασία, τις αποστολές, τα πειράγματα στο γήπεδο - Και τα επτά καλύτερα γκολ της χρονιάς
Με ένα βίντεο με τις πιο αστείες στιγμές της χρονιάς που πέρασε καλωσόρισε το 2015 η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με Giannis οι τελευταίες δέκα καλύτερες φάσεις του ΝΒΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρωταγνιστεί σε άλλο ένα Top10 από την άλλη άκρη του Ατλαντικού
Τη σφραγίδα του σε άλλο ένα Top10 του ΝΒΑ έβαλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στις τελευταίες δέκα καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής δράσης την 31η Δεκεμβρίου ο Giannis, όπως είναι γνωστός στις ΗΠΑ, καρφώνει στο καλάθι των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Alessandra Ambrosio: Aυτό θα πει ηλιοθεραπεία...

Ξαπλωμένη μπρούμυτα στην άμμο η καλλονή της Victoria's Secret άναψε φωτιές με το κορμί της
Η Alessandra Ambrosio ισχυρίζεται ότι βρίσκεται συνέχεια σε διακοπές. Και όπως φαίνεται η 33χρονη καλλονή όταν δε δουλεύει, απολαμβάνει τον ήλιο και χαίρεται τη θάλασσα.

Αυτοί είναι οι τυχεροί celebrities του 2015

Ποιοι έτυχαν το φλουρί;
Το 2015 θα είναι η χρονιά τους αφού σύμφωνα με την παράδοση όσοι κερδίζουν το φλουρί την πρωτοχρονιά έχουν την τύχη με το μέρος τους.



Ποιοι επώνυμοι έκοψαν την βασιλόπιτα και κέρδισαν το φλουρί;

Δείτε νύφη τη Σοφία Βεργκάρα στα 18 της!

Η Κολομβιανή ηθοποιός σε πολύ νεαρή ηλικία παντρεύτηκε τον σχολικό της έρωτα Jose Luis Gonzalez 
Λίγες μόλις μέρες μετά τον αρραβώνα της με τον Joe Manganiello και κάνουν το γύρο του Διαδικτύου φωτογραφίες της από τον πρώτο της γάμο. Ντυμένη με ένα λευκό μακρυμάνικο νυφικό με κεντημένες χάντρες, λευκά γάντια, πέπλο και έντονο μακιγιάζ η Σοφία Βεργκάρα ανέβηκε στα 18 της για πρώτη φορά τα σκαλιά της εκκλησία.

Βίντεο: Αντί για προπόνηση στον Αστέρα Τρίπολης έπαιξαν χιονόπολεμο

Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο το χιόνι που έχει σκεπάσει... σχεδόν τα πάντα στην αρκαδική πόλη και το διασκέδασαν προτού κάνουν προπόνηση στο κλειστό του ΔΑΚ.

Η Λιθουανία μπήκε στο ευρώ αλλά οι Λιθουανοί δεν συμφωνούν

Η Λιθουανία εντάχθηκε και επισήμως πλέον από σήμερα στη ζώνη του ευρώ. Πρόκειται για το 19ο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αποχωρίζεται το εθνικό της νόμισμα, το λίτας, και συνδέεται με το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα.

Ελλάδα: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω του χιονιά* Ελλάδα: Χιόνια, παγετός και θυελλώδεις άνεμοι – Αναλυτικά που υπάρχουν προβλήματα

 Πυκνό χιόνι έχει καλύψει πολλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας από το πρωί της Τρίτης, με αποτέλεσμα - ακόμη και στην Αττική - να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Λόγω της παρατεταμένης βροχόπτωσης στην Αττική, η Πυροσβεστική δέχθηκε μέχρι το πρωί της Πρωτοχρονιάς 255 κλήσεις, για πτώσεις δέντρων, απομάκρυνση αντικειμένων, για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοήθειας.

Ευτυχισμένο το 2015! H Ελλάδα και ο κόσμος υποδέχονται τη νέα χρονιά ( ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ )

Με εορταστικές εκδηλώσεις και πυροτεχνήματα υποδέχονται εκατομμύρια πολίτες ανά τον κόσμο το 2015.

Στην παγωμένη από το κρύο Αθήνα, επίκεντρο των εκδηλώσεων ήταν η περιοχή του Θησείου, όπου παρά το ψύχος εκατοντάδες πολιτών καλωσόρισαν το νέο έτος υπό τις μελωδίες των Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων και του Κωστή Μαραβέγια.

Ματωμένη Πρωτοχρονιά: Τουλάχιστον 35 νεκροί στη Σανγκάη στους εορτασμούς για το νέο έτος

Τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 42 τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του εορτασμού του νέου έτους σε μια παραθαλάσσια περιοχή στην πόλη της Σαγκάης, ανέφερε η επίσημη κινεζική τηλεόραση CCTV στην ιστοσελίδα της.

Πολικό ψύχος στα Βαλκάνια, έξι νεκροί σε Σερβία και Βουλγαρία

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκονται τα Βαλκάνια, με τη Σερβία και τη Βουλγαρία να θρηνούν συνολικά έξι θύματα λόγω των πολικών θερμοκρασιών.

Πολλές περιοχές των δύο χωρών έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς ο υδράργυρος έπεσε ακόμα και στους -20 βαθμούς Κελσίου. Χιονόστρωση, για πρώτη φορά από το 1952, και στο νησί Παλαγκρούζα, το πιο απόμακρο της Αδριατικής.