Δύο κτηνοτρόφοι έβαλαν 8 φωτιές μέσα σε 8 ημέρες για να φτιάξουν βοσκοτόπια στην Κεφαλλονιά

Απίστευτο και όμως αληθινό! Δύο ασυνείδητοι κτηνοτρόφοι κατέκαψαν την Κεφαλλονιά, με εμπρησμούς από πρόθεση και κατά συρροή και με σκοπό να δημιουργήσουν βοσκοτόπια καίγοντας τα δάση γύρω από τις στάνες τους, με άμεσους κινδύνους για οικισμούς που βρίσκονταν κοντά!

Σε συσπείρωση με επίκεντρο τη Ρηγίλλης ελπίζει η Νέα Δημοκρατία

Στους κεντροδεξιούς απογοητευμένους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας θα προσπαθήσει να «μαζέψει» ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης με την ομιλία του στην ιστορική έδρα της παράταξης στην οδό Ρηγίλλης το απόγευμα της Τρίτης.

Αποκάλυψη ΣΟΚ! Πρώην υπουργός στη Μύκονο εκλιπαρούσε νεαρό να τον «πάρει»

Έναν διάλογο «σκάνδαλο» φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Κουρδιστό Πορτοκάλι, σχετικά με την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας και ναρκωτικών στη Μύκονο.
Σύμφωνα με το Κουρδιστό Πορτοκάλι, ο πολιτικός που φέρεται να εμπλέκεται στα τηλεφωνήματα των μελών του κυκλώματος στη Μύκονο, είναι πρώην υπουργός.

Λαζόπουλος: Τα κόμματα της Αριστεράς έγιναν σαν γριές που πλέκουν, λένε ωραία λόγια, αλλά δεν αποδίδουν

Θέση στην πολιτική διαμάχη ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη πήρε ο Λάκης Λαζόπουλος, εκφράζοντας την αντίθεση του στη διαμάχη της Αριστεράς.
O Λάκης Λαζόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ανέφερε:

Βρέθηκε δολοφονημένη η διάσημη πιανίστρια Νατάλια Στρέλτσενκα! (Photos)

Η Νατάλια Στρέλτσενκα, 38 ετών, διεθνούς φήμης πιανίστα ρωσικής καταγωγής που είχε πάρει τη νορβηγική υπηκοότητα, ανακαλύφθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, ανακοίνωσε η αστυνομία χθες Δευτέρα.

Ο αρχαιότερος ασθενής με λευχαιμία ήταν γυναίκα που έζησε 7.000 χρόνια πριν!

Επιστήμονες στη Γερμανία υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν την αρχαιότερη γνωστή περίπτωση λευχαιμίας (καρκίνου του αίματος), στα οστά ενός σκελετού γυναίκας, που χρονολογείται προ 7.000 ετών περίπου και βρέθηκε σε ένα νεολιθικό οικισμό στα νοτιοδυτικά της χώρας.
Η γυναίκα, 30 έως 40 ετών, ανήκε σε έναν πρώιμο ευρωπαϊκό γεωργικό πολιτισμό, που είχε εξαπλωθεί στην Κεντρική Ευρώπη το 5.500 έως 4.500 π.Χ.

Πρώτος σταθμός η Κρήτη για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Κρήτη θα είναι ο πρώτος σταθμός των προεκλογικών περιοδειών του τέως πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα που θα επισκεφθεί τα Χανιά και το Ρέθυμνο, σήμερα, Τρίτη.
Στα Χανιά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συνάντηση με τους δημάρχους του Νομού (Δημαρχείο Χανίων) στις 09:30 και στις 11:30

«Την τακτική Μαυρογιαλούρου ακολουθεί ο Β. Μεϊμαράκης»

Την παρελκυστική τακτική Μαυρογιαλούρου ακολουθεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που «“ανακάλυψε” μόλις τώρα τα προβλήματα των αγροτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τα κόκκινα δάνεια», σύμφωνα με την Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να σώσει τις ασθενέστερες τάξεις της κοινωνίας»

«Η Ελλάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι σημείο αναφοράς για την ευρωπαϊκή Αριστερά», τονίζει στη συνέντευξή της αυτή στην «Εφ.Συν.» η Νόρμα Ραντζέρι, διευθύντρια της ιστορικής και έγκυρης εφημερίδας της ιταλικής Αριστεράς «Il Manifesto».

Νίκη στη μάχη με τους πιστωτές για την Αργεντινή

Η χώρα της Λατινικής Αμερικής δικαιώθηκε έναντι των πιστωτών της στις ΗΠΑ, καθώς ένα ομοσπονδιακό εφετείο στο Μανχάταν αποφάσισε ότι δεν μπορεί να γίνει κατάσχεση των χρημάτων της κεντρικής τράπεζας της χώρας, που τηρούνται στη Νέα Υόρκη, από τους κατόχους ομολόγων της που δεν έχουν αποπληρωθεί.

«Μπαγιάτικο παραμύθι το ποιος θα σώσει την Ελλάδα»

Τους τόνους της προεκλογικής αντιπαράθεσης ανεβάζει ο Σταύρος Θεοδωράκης, χαρακτηρίζοντας «μπαγιάτικο παραμύθι» το ποιος θα σώσει την Ελλάδα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ή ο πρόεδρος της Ν.Δ.
Σε προεκλογική εκδήλωση στο πάρκο εποχών στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής του Ποταμιού