Πισίνες που κάνουν τη βουτιά δροσιάς μοναδική εμπειρία

Μια δροσερή βουτιά σε πισίνα είναι από τις στιγμές μεγάλης ευχαρίστησης και αναπόσπαστη ανάμνηση διακοπών για όλους όσοι αναζητούν εναλλακτική λύση στο θαλάσσιο μπάνιο.
Κι αν για κάποιους είναι μια απλή ευχάριστη στιγμή, για άλλους είναι βουτιά σε πισίνα πολυτελών ξενοδοχείων πολλών αστέρων που με επιπλέον παροχές αναβαθμίζουν πλήρως την εμπειρία της βουτιάς.

Το πλωτό θαύμα του κρουαζιερόπλοιου MSC Meraviglia Αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το 2017- Δείτε εικόνες

Αναμφίβολα σε μια κρουαζιέρα έχει μεγάλη σημασία η διαδρομή του πλοίου και οι «στάσεις» του αλλά μετράνε επίσης και οι ανέσεις που παρέχει το κρουαζιερόπλοιο στους ταξιδιώτες. Αν κάποιος είναι και λάτρης της τεχνολογίας, μια νέα γενιά σκαφών σίγουρα θα του τραβήξει το ενδιαφέρον.

Διακοπές στο ξενοδοχείο του «Dirty Dancing» - Δείτε φωτογραφίες Βιντεο.

Το περίφημο θέρετρο Kellerman κάποτε καλωσόριζε την Frances «Baby» Houseman για διακοπές που έμελλαν να τη στείλουν στην αγκαλιά του Patrick Swayze αναδεικνύοντας ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα χορευτικά δίδυμα του κινηματογράφου.
Το ξενοδοχείο της ταινίας «Dirty Dancing», το Mountain Lake Lodge στη Βιρτζίνια, δίνει σήμερα την ευκαιρία στους λάτρεις της ταινίας να περάσουν τα Σαββατοκύριακά

Πρόταση της γαλλικής εισαγγελίας να παραπεμφθεί σε δίκη η Λαγκάρντ Η τελική απόφαση στις 22 Ιουλίου

Η εισαγγελία συνέστησε σήμερα την παραπομπή σε δίκη στη Γαλλία της επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ για αμέλεια σε μια διαιτησία υπέρ του γάλλου επιχειρηματία Μπερνάρ Ταπί το 2008, όταν η Λαγκάρντ ήταν υπουργός Οικονομίας.

Αντιδρά η Ρωσία στην παράταση των κυρώσεων από την Ε.Ε.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κατήγγειλε σήμερα ως «παράλογη» και «κοντόφθαλμη» την απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να παρατείνει για έξι μήνες τις οικονομικές κυρώσεις που επιβάλλει στη Μόσχα εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης.
Η παράταση αυτών των «αθέμιτων» κυρώσεων καταδεικνύει πως «οι Βρυξέλλες συνεχίζουν την κοντόφθαλμη πολιτική τους»,

Πήγε να βγάλει φωτογραφία στο Μάτσου Πίτσου και σκοτώθηκε

Ένας γερμανός τουρίστας βρήκε τραγικό θάνατο, την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει μια selfie στο Μάτσου Πίτσου, στις περουβιανές Άνδεις, χάνοντας την ισορροπία του και πέφτοντας στο κενό.
Ο 51χρονος Oliver Park πιστεύεται ότι κατέβηκε στην άκρη μιας χαράδρας, αγνοώντας μια σειρά από προειδοποιήσεις ασφαλείας που υπήρχαν στο σημείο και κάποια στιγμή πήδηξε στον αέρα για φτάσει αλλού και να βγάλει φωτογραφία.

Σε καθεστώς προστασίας η Μαρινόπουλος «Παγώνει» κάθε μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης του ομίλου

Σε καθεστώς προστασίας έναντι των πιστωτικών της μπαίνει η εταιρεία Μαρινόπουλος με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου.
Το δικαστήριο έκανε δεκτές τις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων της εταιρίας μέχρι τη συζήτηση των κύριων προσφύγων για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα,  στις 21 Σεπτεμβρίου 2016.

Στην τηλεόραση μπαίνει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Με δυναμικό τρόπο μπαίνει στην διαδικασία για την απόκτηση μίας τηλεοπτικής άδειας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού, όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr καταθέτει μέσα στις επόμενες ημέρες  τον πλήρη φάκελο της αίτησης, με ένα  εντυπωσιακά υψηλό ποσό έτοιμο να επενδυθεί στο νέο κανάλι.

«Χρηματιστήριο» για τον τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο δημιουργεί η κυβέρνηση

Σε πρώτη φάση θα ενταχθούν τα τέσσερα ιδιωτικά κανάλια που θα πάρουν άδεια και η ΕΡΤ
Στη θέσπιση ξεκάθαρων κανόνων σε έναν χώρο που ταλανίζεται από αδιαφάνεια και προνομιακές σχέσεις στοχεύει η κυβέρνηση, σύμφωνα με το νομοσχέδιο για τη λειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας διάθεσης του διαφημιστικού χρόνου, το οποίο τέθηκε σήμερα σε δημόσια διαβούλευση.

Δεν είναι τρόλεϊ. Είναι νταλίκα σε ηλεκτρικό αυτοκινητόδρομο στη Σουηδία. Βιντεο.

Η πρωτοπορία στους αυτοκινητόδρομους έρχεται από τον Βορρά. Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο που θα εξοικονομήσει ενέργεια και θα μειώσει περαιτέρω τους ρύπους

Και όμως, ο πρώτος ηλεκτρικός αυτοκινητόδρομος του πλανήτη, είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του. Η Siemens εγκαθιστά ένα σύστημα εναέριας γραμμής επαφής για υβριδικά φορτηγά οχήματα στη Σουηδία.

Οργή στο Μαξίμου για τον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Μ. Απέσσο.

Περίεργο παιχνίδι από τον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους στην υπόθεση του Μαρινόπουλου. Έκανε αρνητική εισήγηση για την αίτηση ένταξης της εταιρείας στο άρθρο 99.
Έξαλλοι είναι στο Μαξίμου με τον πρόεδρο του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Μ. Απέσσο, ο οποίος σήμερα έκανε αρνητική εισήγηση για την αίτηση ένταξης του Μαρινόπουλου στο άρθρο 99, αίτημα που εξετάζεται στο Πρωτοδικείο.

Λαγκάρντ: Σπουδαία ιδέα η μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα

Μια παλιά ιδέα της δεκαετίας του ’90, η μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα, ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο, στη διάρκεια των εργασιών του «Φεστιβάλ Ιδεών Άσπεν», που πραγματοποιείται στο Άσπεν του Κολοράντο, με συμμετοχή ηγετών και προσωπικοτήτων απ’ όλο τον κόσμο.
Μάλιστα, η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ,

Η προεδρία της Ε.Ε. από την Σλοβακία προκαλεί ανησυχία

Από σήμερα, πρώτη μέρα του Ιουλίου, η Σλοβακία αναλαμβάνει την προεδρία της Ε.Ε. για τους επόμενους έξι μήνες. Ωστόσο οι πρόσφατες δηλώσεις κατά του Ισλάμ του πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο έχουν προκαλέσει ανησυχία και αγανάκτηση.

Επαναλαμβάνονται οι προεδρικές εκλογές στην Αυστρία με απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου

Μια απόφαση που αναμένεται να προκαλέσει αναταραχή όχι μόνο στην Αυστρία αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, έλαβε το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αυστρίας, καθώς διέταξε την επανάληψη των προεδρικών εκλογών που είχαν γίνει στις 22 του περασμένου Μαΐου.

EURO 2016: Ουαλία και Βέλγιο διεκδικούν την είσοδο στα ημιτελικά

Στη Λιλ Ουαλία και Βέλγιο αναμετρώνται για μια θέση κόντρα στους Πορτογάλους στους 4 του EURO 2016. Μια μεγάλη μάχη του Αζάρ με τον Μπέιλ, αλλά και σοβαρά αμυντικά προβλήματα για τους Βέλγους.
Η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του Φερτόνχεν (ρήξη συνδέσμων αστραγάλου και εκτός δράση 6-8 εβδομάδες) προκάλεσε σοκ στις τάξεις του Βελγίου, που δεν θα είχε έτσι κι αλλιώς λόγω τιμωρίας τον Φερμάελεν.

Θεματικές παρουσιάσεις στο Μουσείο Ακρόπολης

Σειρά θεματικών παρουσιάσεων θα πραγματοποιηθούν στο Μουσείο Ακρόπολης αρχής γενομένης από την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016.

Το πρόγραμμά είναι το εξής:

Δωδώνη: το μαντείο των ήχων

Κάθε εβδομάδα, οι επισκέπτες του Μουσείου μπορούν να ταξιδέψουν στη Δωδώνη,

Τα 20 δημοφιλέστερα μουσεία του κόσμου

Με τη συλλογή του να περιλαμβάνει το αινιγματικό χαμόγελο της Μόνα Λίζα, την Αφροδίτη της Μήλου, τον Κώδικα του Χαμουραμπί και πολλά ακόμη διάσημα εκθέματα, δεν υπάρχει αμφιβολία ως προς το γιατί το Λούβρο είναι το δημοφιλέστερο μουσείο του κόσμου.
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το Λούβρο βρέθηκε στην κορυφή της λίστας της ένωσης TEA/AECOM Global Attractions Attendance Report's που αξιολογεί μουσεία σύμφωνα με την επισκεψιμότητά τους.

33 φωτογραφίες από το Μπουτάν – Tην τελευταία χώρα που έφτασε η τηλεόραση

Το Μπουτάν είναι ένα κρατίδιο που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο "γίγαντες", στην Κίνα και στην Ινδία, έχει έκταση 47.000 τ.χλμ. και πληθυσμό 700.000 κατοίκους.

Πρόσφατα θαυμάσαμε τα απαράμιλλης αισθητικής μνημεία του από τις εικόνες της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο κράτος το βρετανικό πριγκιπικό ζεύγος Ουίλιαμ και Κέητ.

Η εντυπωσιακή φρουρά του Μεγάλου Παλατιού στη Μπανγκόγκ (pics)

Το Μεγάλο Παλάτι, Grand Palace, είναι ένα σύμπλεγμα κτηρίων και βρίσκεται στην καρδιά της Μπανγκόκ στην Ταϊλάνδη.
Το παλάτι ήταν η επίσημη κατοικία των βασιλέων του Σιάμ από το 1782.

Ο βασιλιάς το δικαστήριο και το η βασιλική διακυβέρνηση ζούσαν εκεί μέχρι το 1925.
Σήμερα το Παλάτι χρησιμοποιείται για επίσημες τελετές.

Bουτιές στην ιστορία – Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον ελληνικό βυθό

Σύμφωνα με τον Διεθνή Υδρογραφικό Οργανισμό, στις μέρες μας λιγότερο από το 10% της μορφολογίας του θαλάσσιου βυθού, πέραν των 200 μέτρων βάθους, είναι γνωστή, τη στιγμή που, σχεδόν τα δύο τρίτα του εδάφους του πλανήτη καλύπτονται από νερό..

Aμερικανική μελέτη του 2001, θα μπορούσε να χαρτογραφείται το σύνολο του θαλάσσιου βυθού, πέραν των 500 μέτρων βάθους, με ένα πλοίο επί 200 χρόνια.

Ικανοποίηση COSCO για βελτιώσεις Δρίτσα - στο Πεκίνο αύριο ο Αλ. Τσίπρας..Με 223 ψήφους κυρώθηκε η σύμβαση

Την ικανοποίησή τους για τις σημαντικές διορθωτικές παρεμβάσεις στη σύμβαση παραχώρησης, στις οποίες προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας, εξέφρασαν στελέχη της κινεζικής Cosco.
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα εργασιακών σχέσεων των εργαζομένων,

«Παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας», η απάντηση του Μαξίμου στο πρωτοσέλιδο των Νέων

Έτσι είναι η ζωή! Άλλοι στις Παρθένες Νήσους και άλλοι στη Σέριφο!»
Για παρακμή μιας ιστορικής εφημερίδας κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σε ανακοίνωσή του με την οποία απαντά στο δημοσίευμα της εφημερίδας Τα Νέα, που αναφέρεται στη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα, του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραμάνου σε ομόρρυθμη εταιρεία που συνεστήθη το 2017 και λύθηκε στο τέλος του 2015.

Δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Στ. Ψυχάρη

Δεσμεύονται με εντολή του οικονομικού εισαγγελέα όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες του Σταύρου Ψυχάρη, ο οποίος ερευνάται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή.
Με εντολή του εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης

OTE - Mυτιληναίος: Εμπορική συμφωνία μεγατόνων

Πακέτα σύνδεσης ρεύματος της Protergia (όμιλος Μυτιληναίος) θα πωλούνται από τα δίκτυα καταστημάτων Γερμανός και Cosmote
H πρώτη μεγάλη εμπορική συμφωνία μεταξύ εναλλακτικού παρόχου ρεύματος και εμπορικού δικτύου τεχνολογίας είναι γεγονός.

Μαρινόπουλος – εργαζόμενοι. Συμφωνία στο παρά πέντε

Τα 4 σημεία της συμφωνίας Μαρινόπουλου – εργαζομένων λίγες ώρες πριν την εκδίκαση για το αίτημα υπαγωγή της εταιρείας σε διαδικασία εξυγίανσης

 Η διοίκηση της εταιρίας Μαρινόπουλος ΑΕ, μετά από σχετικό αίτημα των εργαζομένων της,  δεσμεύτηκε προς το Πανελλαδικό Επαγγελματικό Σωματείο,

Γκάμπριελ: Τον τελευταίο χρόνο η Ελλάδα εξέπληξε

"Όποιος στην Ευρώπη υποστηρίζει ότι πρέπει να υπάρξει περαιτέρω λιτότητα στην Ελλάδα, θέτει σε κίνδυνο και αυτή τη μικρή ανάπτυξη" είπε ο Αντικαγκελάριος της Γερμανίας κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου με τον υπουργό Οικονομίας. Υποστήριξε ότι "η εποχή που στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν η δημοσιονομική πολιτική έχει ήδη περάσει"