Το τρέιλερ του νέου ντοκιμαντέρ για τους Beatles αποδεικνύει ότι υπάρχουν πολλά ακόμα που δεν γνωρίζουμε

Πενήντα-τρία χρόνια μετά από το πρώτο τους άλμπουμ είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι δεν έχουμε εξαντλήσει την ιστορία των Beatles. Ο Ron Howard, όμως, σκοπεύει να αποδείξει σύντομα ότι υπάρχουν ακόμα πολλά να μάθουμε για την διάσημη τετράδα.

«Σεξ με τον Μέσι; Σα να κάνεις έρωτα με... πτώμα»!

Το όνομα της Χοάνα Γκονσάλες δεν είναι άγνωστο στον Λιονέλ Μέσι, αφού η Περουβιανή μοντέλα/ηθοποιός/τραγουδίστρια/παίκτρια σε ριάλιτι και στο παρελθόν δήλωσε πως πέρασε μία και μοναδική βραδιά με τον Αργεντινό άσο.

Πότε έπεσε η Τροία και πότε γύρισε ο Οδυσσέας στην Ιθάκη;

Οι αστρονομικοί χάρτες της NASA και το συνέδριο στην Αρχαία Ολυμπία..
Γνωρίζετε με ακρίβεια ποια χρονολογία έπεσε η Τροία έπειτα από τον Τρωϊκό πόλεμο; Ή μήπως πότε ακριβώς έφτασε ο Οδυσσέας στην Ιθάκη; Αν όχι, που είναι και το πιο πιθανόν τότε ετοιμαστείτε για το διεθνές συνέδριο που θα γίνει στην αρχαία Ολυμπία.

Γιατί ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο πρέπει να προσέχει τη Νίνα Αγκντάλ και μετά τη Μύκονο

Ξαφνικά ένα νέο κορίτσι του modeling απασχολεί τα media της Ελλάδας χωρίς να το περίμενε κανείς. Η Δανή Νίνα Αγκντάλ είναι το δέκατο μοντέλο της Victoria's Secret που έχρισε σύντροφο του ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και η Μύκονος ήταν εκεί για να απαθαντίσει κάθε στιγμή τους.
Με τον Οσκαρούχο ηθοποιό να παλεύει για την ελάχιστη

Daren Metropoulos, ο γόνος και νέος ιδιοκτήτης της Playboy Mansion, ένα φαινόμενο για τους NYT

“Αν ο κύριος Μetropoulos, ο οποίος είναι ανύπαντρος και δεν έχει κάνει παιδιά, είναι όσο κανονικό ισχυρίζονται όλοι και προτιμάει να περνάει ένα βράδυ με φίλους από το Chateau Marmont και παρ' όλ' αυτά εξακολουθεί να έχει μια απείθαρχη δημόσια εικόνα τότε ίσως είναι ο ιδανικός άνθρωπος για το Playboy Mansion”.
Το προφίλ του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία που πολλοί χαιρέτησαν ως τον νέο Χιου Χέφνερ χωρίς να γνωρίζουν δημοσιεύεται

Aθηνά Ωνάση: Eίναι ο πρίγκιπας Χάρι ο επόμενος άντρας της καρδιάς της;

Είναι η κληρονόμος και τελευταία της δυναστείας των Ωνάση, Αθηνά, η γυναίκα που θα φέρει τον πρίγκιπα Χάρι στο ερωτικό προσκήνιο ακόμη μια φορά;

Αυτό υποστηρίζει σε αποκλειστικό δημοσίευμα του το περιοδικό της Αυστραλίας "New Idea" που φιλοξενεί συνέντευξη της φίλης των γαλαζοαίματων και κοσμικών της Ευρώπης Jessica Hay. Σε αυτή η Hay εξομολογείται εκ μέρους των Ωνάση και Χάρι ότι είναι στήριγμα ο ένας του άλλου.

Ρίο 2016: Βιασμός στο Ολυμπιακό χωριό σοκάρει τους πάντες

Λες και τα προβλήματα των Ολυμπιακών του Ρίο να μην ήταν ήδη αρκετά, ένας βιασμός ήρθε για να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δυσοίωνα στη μεγάλη αθλητική φιέστα του καλοκαιριού.

Μόλις τέσσερις ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών του Ρίο 2016 ο φύλακας Genival Ferreira Mendes φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα - πυροσβέστη μέσα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.

«Μαχαιρώματα» και ίντριγκες στο Ρίο για τη θέση του Έλληνα Αθάνατου

Σοβαρούς «πονοκεφάλους» έχουν να αντιμετωπίσουν τα στελέχη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που βρίσκονται στο Ρίο ντε Τζανέϊρο καθώς πέραν των ανεπαρκειών των Βραζιλιάνων βρίσκεται σε εξέλιξη ο ακήρυχτος πόλεμος για τη θέση του Έλληνα «αθανάτου» στην Δ.Ο.Ε.
Η εκλογή του «αθανάτου» έχει παγώσει από τον περασμένο Ιανουάριο για ένα χρόνο -έως το 2017- μετά από πλούσιο παρασκήνιο, έντονες κόντρες και πολιτικά παζάρια.

Το γαμήλιο beach party του Μαρινάκη και της Καλπάκη με τους επώνυμους προσκεκλημένους!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν την Κυριακή 31 Ιουλίου ο Ιωσήφ Μαρινάκης και η Χρύσα Καλπάκη, στη γενέτειρα του γαμπρού την Κρήτη.


Δύο χρόνια  μετά τον πολιτικό τους γάμο, στο Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, ο ηθοποιός και η αγαπημένη του θέλησαν να κάνουν και τον θρησκευτικό τους γάμο στα Χανιά. Το μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων, στα Χανιά με κουμπάρους του ζευγαριού την Μελίνα Ασλανίδου, την Μαρία Κονίδη, τον Ζαχαρία Κουγιουμτζή, την Συλβάνα Ρίζου και την Νάνσυ Σπυράκου.

Φίλης: Τα σχολεία θα λειτουργήσουν χωρίς κενά για πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια

Η συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως στη Βουλή θα γίνει τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά τις γιορτές, και θα είναι ο «αγιασμός της Βουλής», ανέφερε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου «για την ελληνόγλωσση και τη διαπολιτισμική εκπαίδευση», ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, σχολιάζοντας το αίτημα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη,

Επίθεση στην κυβέρνηση από το ΠΑΣΟΚ για τα ιδιωτικά σχολεία

«Περιοριστική, αντιφατική με την ευρωπαϊκή εκπαιδευτική πραγματικότητα αλλά και τις επιλογές της (κυβέρνησης) σε άλλους κρίσιμους τομείς που αφορούν εργασιακά δικαιώματα», χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ ρύθμιση του υπουργείου Παιδείας για την ιδιωτική εκπαίδευση, σε κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν ο τομέας Παιδείας του Κινήματος και ο βουλευτής, υπεύθυνος για θέματα παιδείας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Αδυναμία να παραστεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, δηλώνει ο Σταύρος Ψυχάρης

Την αδυναμία του να παραστεί στις 3 Αυγούστου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τον τραπεζικό δανεισμό πολιτικών κομμάτων και μέσων ενημέρωσης, δηλώνει με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Σωκράτη Φάμελλο, ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης.

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στη Λίμνη Ευβοίας

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στη Λίμνη της βόρειας Ευβοίας, που ξέσπασε το Σάββατο και κατέκαψε χιλιάδες στρέμματα στην ευρύτερη περιοχή.
Η προσοχή των αρχών

Χωρικοί που κυνηγούσαν αγριογούρουνα πρόδωσαν τους 11 Τούρκους κομάντος

Έντεκα στρατιώτες που κατηγορούνται ότι ήταν μέλη της μονάδας καταδρομών που επιτέθηκε στο ξενοδοχείο στη Μαρμαρίδα (δυτική Τουρκία) όπου βρισκόταν ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη νύχτα του αποτυχημένου πραξικοπήματος συνελήφθησαν, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εσωτερικών.

Μαύρο… πεντικιούρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Την δική του απάντηση στο ξανθό μαλλί του Λιονέλ Μέσι έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος εμφανίστηκε με βαμμένα τα νύχια των ποδιών του σε μαύρο χρώμα.

Ο πορτογάλος σταρ συνεχίζει τις διακοπές του στις ΗΠΑ και φωτογραφήθηκε με την Κιμ Καρντάσιαν, την οποία συνάντησε σε μια από τις πολλές εξόδους του.
,,

H Μελάνια Τραμπ είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.

Οι ανέκδοτες ΧΧΧ φωτογραφίες προκαλούν σκάνδαλο.. Ήταν δεκαετία του 90 όταν η Μελάνια Τραμπ πόζαρε με ηδυπάθεια στο φωτογραφικό φακό του γαλλικού περιοδικού Max. Χαμένες στη λήθη αυτές οι λήψεις ήρθαν ξανά στη δημοσιότητα από τη New York Post αναστατώνοντας την προεκλογική καμπάνια για το προεδρικό χρίσμα που ξαφνικά έγινε πολύ ακατάλληλη για ανηλίκους.
Το 1995 η Μελάνια από τη Σλοβενία πόζαρε με σιγουριά γυμνή στο φακό του Alé de Basse­ville. Τότε η 25χρονη Μελάνια Τραμπ ονομαζόταν Melania Knauss ή απλά, καλλιτεχνικά, Melania K.

Τζ. Ασάντζ: Υπάρχει περισσότερο υλικό για τη Χίλαρι Κλίντον

Με απελυεθέρωση περισσότερου υλικού σχετικού με την εκστρατεία της υποψήφιας για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον προειδοποιεί ο Τζούλιαν Ασάντζ.

Μιλώντας στην εκπομπή του Αντερσον Κούπερ (Anderson Cooper) στο CNN, ο ιδρυτής της Wikileaks περηφανεύτηκε για το πως τα emails που διέρρευσαν, τα οποία χάκαρε από την Δημοκρατική Εθνική Επιτροπή, επηρεάζουν την επικείμενη εκλογή του νέου προέδρου.

Τουρκία: Απειλεί την Ευρώπη με «πραξικόπημα» για τους πρόσφυγες

Νέα ένταση στις «εκρηκτικές» σχέσης της Τουρκίας με τη Γερμανία «πυροδότησε» η απαγόρευση της μετάδοσης χαιρετισμού του Ρετζέπ ταγίπ Ερντογάν, σε διαδήλωση υποστηρικτών του στην Κολωνία, αλλά και το θέμα με την κατάργηση της βίζας για τους τούρκους πολίτες στα ταξίδια τους στις χώρες της ΕΕ.

Τα δάκρυα της Ισινμπάγεβα μπροστά στον Πούτιν για τον αποκλεισμό από το Ρίο

Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για τον αποκλεισμό της ρωσικής ομάδας στίβου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, η Γέλενα Ισινμπάγεβα, που βρέθηκε στο Κρεμλίνο.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν συναντήθηκε με τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη Ρωσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με τη σκιά του αποκλεισμού της ομάδας του στίβου λόγω του σκανδάλου ντόπινγκ, να βαραίνει την ατμόσφαιρα στην ειδική τελετή που έγινε στο Κρεμλίνο.