Δημοσίευση – ντροπή του Δένδια, με “άρωμα” εκτροπής

Τρομάζει η σημερινή δημοσίευση του Νίκου Δένδια στο Twitter, αλλά και η γενικότερη στάση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τη στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σε συνέχεια της προσπάθειας εκτροπής και ξεπλύματος της ΧΑ, που άρχισε ο Κ. Μητσοτάκης πριν λίγο καιρό λέγοντας πως η Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει. Η βία στην Ελλάδα προέρχεται αποκλειστικά από την αριστερά,
ο Νίκος Δένδιας την προχώρησε λίγο παραπέρα. Εκεί που την είχε φτάσει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που είχε δηλώσει πως την απόπειρα με εκρηκτικά κατά του Λουκά Παπαδήμου την έκαναν “πρώην σύντροφοι του Τσίπρα”

“H δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου επιβεβαιώνει σε κάθε περίπτωση ότι η χώρα διανύει μία περίοδο βίας και αίματος εδώ και 2,5 χρόνια“, έγραψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν πρόκειται να τους σταθεί εμπόδιο μπροστά στην ανακατάληψη της εξουσίας.
Στο παρακάτω γράφημα απεικονίζονται οι δολοφονίες κατ’ έτος τη τελευταία 8ετία και έχει ενδιαφέρον το πως το επικίνδυνο επιχείρημα του Νίκου Δένδια, γυρνάει μπούμερανγκ







Kαι όμως, η παράταξη του Καλαμπόκα, των Κενταύρων, των Ρέιντζερ, του Βορίδη,  του ξεπλύματος της Χρυσής Αυγής, της βίαιης καταστολής και των δεκάδων ακτιβιστών “γκοτζαμάνηδων“, σηκώνει το δάχτυλο.
Κ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...