Δύο πανάκριβες McLaren για έναν ιδιοκτήτη (pics)

Σπάνιοι είναι οι ιδιοκτήτες ενός αυτοκινήτου με κόστος 500.000 ευρώ. Πόσο μάλλον οι ιδιοκτήτες δύο τέτοιων αυτοκινήτων και μάλιστα πανομοιότυπων, με τη διαφορά ότι το ένα είναι κλειστό και το άλλο ανοιχτό. Τα οποία μάλιστα, πριν ακόμα βγουν από το εργοστάσιο, δέχτηκαν τροποποιήσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, για να ανταποκρίνονται απόλυτα στα ιδιαίτερα γούστα του οδηγού τους.
Όχι μόνο τεράστια οικονομική
επιφάνεια αλλά και σπάνια λατρεία για τις McLaren φαίνεται ότι διαθέτει ο νέος, ανώνυμος, ιδιοκτήτης δύο 675LT, coupe και spider, τις οποίες παρήγγειλε απευθείας στο τμήμα μετατροπών MSO της βρετανικής εταιρείας.
Τόσο εκτεταμένες μάλιστα ήταν οι βελτιώσεις, που τα δύο αυτοκίνητα του ενός ιδιοκτήτη απώλεσαν ακόμα τα αρχικά διακριτικά τους, ονομαζόμενα πλέον MSO R Coupe και MSO R Spider.
Στο αμάξωμα, οι διακριτές αλλαγές αφορούν τον προφυλακτήρα εμπρός με τα νέα αεροδυναμικά πτερύγια, την πίσω τεράστια αεροτομή, τις ειδικές ζάντες και βέβαια το μοναδικό ασημί χρώμα με την κεντρική ρίγα και τις μαύρες λεπτομέρειες.
Πολλά στοιχεία από ανθρακονήματα έχουν προστεθεί, ενώ στο εσωτερικό οι μαύρες alcantara επενδύσεις στο ταμπλό με τις κόκκινες ραφές, συνδυάζονται με κόκκινη alcantara στα καθίσματα με μαύρες ραφές.
Οι αεροδυναμικές και αισθητικές βελτιώσεις δεν ήταν ωστόσο οι μόνες, καθώς οι 675 ίπποι του V8 κινητήρα των 3,8 λίτρων έγιναν 688, μόνο μέσω πολύ προσεγμένης κατεργασίας στο χέρι των αυλών εισαγωγής και των βαλβίδων. Επίσης, αλλάχτηκε το σύστημα εξαγωγής με νέο, μεγαλύτερου μήκους και κατασκευασμένο από τιτάνιο.
Αντιλαμβάνεστε φυσικά ότι όλα τα παραπάνω εκτόξευσαν και το κόστος των δύο αυτοκινήτων, τα οποία αξίζει να αναφέρουμε ότι αποτελούν ήδη μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής 500 αντιτύπων του μοντέλου 650S.
Οι μοναδικές αυτές δίδυμες McLaren προφανώς αποτελούν ένα δώρο του ιδιοκτήτη τους στον εαυτό του, για να μην έχει διλήμματα σχετικά με το ποιο αυτοκίνητο να κυκλοφορεί το πρωί –φυσικά την κλειστή coupe- και ποιο το βράδυ –την ανοιχτή spider.







 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...