Σάλο στην Μεγάλη Βρετανία έχει προκαλέσει το ξέσπασμα ενός ροζ σκανδάλου στο βασιλικό ναυτικό.
Βασική "πρωταγωνίστρια" της ιστορίας είναι η 25χρονη ανθυποπλοίαρχος Ρεμπέκα Έβανς, που φαίνεται ότι διατηρούσε μια "ειδική" σχέση με τον 41χρονο κυβερνήτη του πυρηνικού υποβρυχίου HMS Vigilant, Στιούαρτ Άρμστρονγκ.
Λέγεται μάλιστα πως η 25χρονη πως φορώντας την στολή του κυβερνήτη έκανε πλάκα σε συναδέλφους της
δίνοντάς τους εντολές. Το γεγονός αυτό ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι για τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού της Βρετανίας που έβλεπαν ξεκάθαρα μπροστά στα μάτια τους να παραβιάζεται ένας από τους πιο σοβαρούς κανόνες: Απαγορεύεται η σύναψη σχέσης μεταξύ μελών του πληρώματος.
Η νεαρή απειλείται με πρόστιμο και καθυστέρηση ανέλιξης, ενώ ο διοικητής τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
Παράλληλα, ο "Νο2" του υποβρυχίου, 36χρονος υποπλοίαρχος Μάικλ Στιλ, είχε επίσης σχέσεις με νεαρή γυναίκα μέλος του πληρώματος. Και αυτός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
Οι δύο αξιωματικοί φέρονται να είχαν δώσει εντολή σε όλα τα μέλη του πληρώματος να σβήσουν τους λογαριασμούς τους στα social media, υπό το φόβο πιθανών αποκαλύψεων. Για κακή τους τύχη εκείνη που δεν υπάκουσε και τους "έκαψε" ήταν η ίδια η Ρεμπέκα Έβανς. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook ήταν αρκετές για να ενοχοποιήσουν τους αξιωματικούς...
Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε μάλιστα εν πλω προς τις ΗΠΑ. Τα μέλη του πληρώματος δεν πρόλαβαν καλά καλά να αποβιβαστούν στην Ατλάντα που ήταν ο προορισμός τους. Η έρευνα είχε αρχίσει και είναι σε εξέλιξη...



 πηγη